Şimdi Ara

İstanbul depremi ile birlikte şebeke sorunu (Grafik eklendi) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
4
Favori
101.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
194 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankaradayım türk telekom şebeke sorunu halen devam etmekte. Anca vergi almayı bilirler zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oger telekom denen mendeburlar güzelim şirketin içerisi edip gittiler küçük ortak devlete de posası kaldı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: birhacettepeli

Bimcell halen cekmiyo
    Hocam bimcell'in anası can çekişiyor, orada bir hayat emaresi olmadan sizin işiniz zor.
  • Allah belalarını versin diyecemde zaten vermiş. Dikiş tutmaz bir kurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim0674

Ankaradayım türk telekom şebeke sorunu halen devam etmekte. Anca vergi almayı bilirler zaten
    O vergiyi devlet alıyor yanlış yerden vurdun

• Tam bi' trajedi ya... İnsanlarla dalga geçer gibi Twitter'dan açıklama yapmışlar. Güler misin, ağlar mısın?
  • Bu deprem ile paraların ve yatırımların nereye gitmiş olduğunu gördük. Yatırımlar direk ceplere yapılmış. Acınası halinize Alman halkı olarak gülüyoruz.
  • Saat 20:25 ve Turk Telekom hattım ile iletişim kurulamıyor. Ne arayabiliyorum,ne aranabiliyorum. Yer İstanbul / Şişli.
    Artçı deprem oldu,bir minare hariç hiç bir bina yıkılmadı.
    Şebekelerin saatlerce iptal olması için hiç bir sebep yok.
    Hani Turk Telekom'a ait bir bina yıkılsa,baz istasyonlarının olduğu bir bina yıkılsa hak vereceğim.
    Bunu yaşatmaya hakları yok. Bu ülke muz cumhuriyeti değil,gelişmekte olan ülkelerin arasında en populer ülke.
    Kesinlikle kabul edilebilir bir durum değil.
    Hadi yoğunluktan 1 saat 2 saat pert olursun hizmet veremezsin,bu nedir arkadaş 6 saattir ses soluk yok.
    İçerden birileri yazılımsal sabotaj yapıyorsa bunu çözmek de senin görevin.
    İnsanlar haberleşemedi,buluşamadı. Çocukları okulda olanlar telefondan öğretmene ulaşamadıkları için işini bırakıp koşa koşa okula gitti. Mağduriyetlerin haddi hesabı yok.
    Rezil,rezalet bir durumdur 6 saattir bir operatörün iletişim sunamaması.
    Hadi ben çift hat kullanıyorum,maddi durumum iyi hem Turkcellde hem Turk Telekomda taahhütlü bol dakikalı bol internetli aktif hatlarım var,Turk Telekom çökse Turkcellden devam edebiliyorum;sadece Turk Telekom kullananlar ne yapsın. Üstelik bir ailede Turk Telekom kullanan varsa,genellikle ailece Turk Telekom kullanılıyor.
    Ailece Turk Telekom kullanan bir yakınım bugün deprem olurken çocuğu kapıyor anahtarı alamadan kapıyı çekip çıkıyor,aynı zamanda ilk okulda 1 çocuğu da var. Eşi de Turk Telekom kullanıyor ve o da iş yerinden deprem olurken koşarak çıkıp eve gidiyor,evde kimseyi bulamıyor.
    Tabi hatları Turk Telekom eşiyle haberleşemiyorlar.
    Anne okula gidip çocuğu alıp geri dönerken baba da okula koşuyor. Anne çocukla birlikte evin önündeki parka gidiyor,baba okulda çocuğu bulamayınca annesinin aldığını anlıyor eve gidiyor tekrar,ve tahmin ediyor parkta olabileceklerini orada buluyor.
    Bakın bu durum bu akşam yaşandı ve az önce bu yaşanılan durumu az önce telefondan ulaşamayıp eşimi gönderip nasıllar git bak dediğim yakınımdan yeni öğrendim az önce.
    NE Mİ OLDU,BU YAŞANILAN DURUM ÜZERİNE TURK TELEKOM HATTININ ÇEKMEDİĞİNİ AMA TURKCELL'in ÇEKTİĞİNİ ÖĞRENEN BU MEMUR AİLESİ BU GECE HATLARINI TURKCELL'e TAŞIMAYA KARAR VERDİLER. ÜSTELİK ÇOK UYGUNA BİR TARİFEYİ TAAHHÜTLÜ KULLANMALARINA RAĞMEN.
    TURKCELL BUGÜN EN BÜYÜK TANITIMINI YAPTI 2-3 SAAT TURKCELLDE DE ÇÖKME OLMASINA RAĞMEN.

TURK TELEKOM İSE BUGÜN EN AZ %10 ABONE KAYBETTİ.

• quote:

Orijinalden alıntı: Der Meister.

Valla ben de bu yazıyı okuyunca gülümsedim.

Türk Telekom.

Daha öncesinde de telefonla oynuyordum. Çalışıyordu. Büyük ihtimal hiç kesilmedi bile. Genel bir sorun değildi. Bütün operatörlerde gerçekleşmiş bir durum. Ama genel değil...
    Hocam yok yok durum aynen öyle. Bende az önce otobüs durağında beklerken iki üniversiteli genç bir biri telefonu kulağına tutuyor bir biri kendi aralarında konuşuyorlar seninki de mi çekmiyor ya Allah Allah n'oldu buna falan.. Afedersiniz dedim sorun bir tek sizde değil deprem olmuş ya o yüzden şebekeler çökmüş bakın bende de çekmiyor dedim. Tüh ya sağ olun ama anneme ulaşmam lazım acilen dedi gençlerden biri, benim evde sabit hat var isterseniz arayabilirsiniz dedim öyle mi çok makbule geçer ya dediler. Şimdi geldik eve görüştürüyorum aileleriyle hasret gideriyor gariplerim..

• bu şirketi bu hale getirenlerin abv. bu şirket eninde sonunda devlete borçlarıyla beraber kilitlenecek bir şirket. kullanmıyor olsam bile gelişmemesi ve her geçen gün batıyor olması kötü hissettiriyor. en kötüsü de sevdiğim bir çok kişinin ucuz olması sebebiyle bu hattı kullanıyor olması.
  • Saat 14ten beri Telekom mobil hat komple yok. Turkcell 4G full çekiyor. Rezalet diye buna denir. Telekom kullanan hiçbir tanıdığım ile iletişim kuramıyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafoneda fena reklam yapmadi bugun.Asil bu olay vodafona yaradi.Herifler gecilmek uzereydi telekoma.

• Hepsi aynı şey!
    Babamın bir sözü var
    "En iyisinin amk"

• Sanırsın baz istasyonları yıkıldı. Hala hat yok. Allah belalarını versin

• zero fear kullanıcısına yanıt
    Valla öyle dengesizler var ki, Türk Telekom ben de tamamen olağan şekilde işledi genel bir sorun yok diye yazıyorum. Diğer konulardan birinde tutmuş bir hödük bana dengesiz misin benim telefonum çekmiyor yazmış. İnanır mısınız 4 tık hiç 3'e düşmedi. Saatlerdir ara ara kontrol ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devridünya

Tam bi' trajedi ya... İnsanlarla dalga geçer gibi Twitter'dan açıklama yapmışlar. Güler misin, ağlar mısın?
    İstanbul depremi ile birlikte şebeke sorunu (Grafik eklendi)

• Bunların allah belalarını versin. Akşam oldu hala hat yok. Bütün gün aileme çocuklarıma ulaşmak için çabaladım. Internet cekerken whatsapp olanlara ulastim şimdi o da gitti. Arayip iptal ettiricem onu da arayamıyorum! Hakkımı helal etmiyorum. Umarım batarlar !!!

• Burda ne kadar yazsakta hiçbir şey değişmeyecek bunun hesabı sorulmadıkça,ki sorulacağı da yoktur,turk telekomun yönetim yapısına bakınca...6 saat rezil ettiler ülkeyi muz cumhuriyetinde sıradan bir gün sadece..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.