Şimdi Ara

İstanbul depremi ile birlikte şebeke sorunu (Grafik eklendi) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
4
Favori
101.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
194 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam insan kime nereden, nasıl vuracağını şaşırıyor artık
  • Ben İstanbul'da değilim ama bu lanet olası türk telekom depremden beri çalışmıyor Allah bunların belalarını versin. İlk fırsatta taşıyorum hattı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türk telekom mobil bizi kaç saattir mağdur etti,paramızla rezil olduk
  • bunlar simdi taahhut iptalinden gelecek mamalara mi oynuyorlar acaba?

• DH editörlerinin konuları genelde clickbait haberler veya reklamlardan ibaret oluyor. İlgimi çekmiyor. Türk Telekom istediğini açıklasın. Hat full çalıştı mı çalıştı. Ben ona bakarım. Ben size ne yazmışım siz bana ne yazmışsınız. Biz telepati yöntemiyle iletişim sağlıyoruz ama Türk Telekom hattı zannediyoruz. Tamam.. Öyle olsun.
  • allah türk telekomun gerçekten belasını versin kaç saattir hattım çekmiyor, banka uygulamalarını dahi kullanamıyorum
  • Bu depremle birlikte Türk Telekom denen tırışka firmanın ne kadar aciz ne kadar leş bir kurum olduğunu görmüş olduk. Marmaray'dayken Bakırköy'den Küçükçekmeceye kadar şebeke komple yoktu. Bakın az çekiyor, kilit veya sadece internet var demiyorum. Şebeke komple yoktu.
  • Her elinde telefon olan konuşacak diye bir kaide mi var kardeşim!!
  • Uçak moduna al telefonu bir kaç saniye tekrar ss at bakalım ? bir daha bağlanabiliyon mu şebekeye görelim.
  • Ailecek TT kullanıyoruz.. Anlattığınız aile sanki biziz gibi hatta X3 benzer olayı yaşadık. Evladımdan biri Üni1'in ilk günü, diğeri stajın ilk günü, diğeri ilkokulda, ben işyerinde hiç birimiz birbirimize ulaşamadık.. Tamam maddi hasar bile yok ama eşim çok panik, çocukların yaşadığı korkuyu bilemiyorsun. Bir seslerini duysan bir nebze olsun içini rahatlatacak ama sağolsun TT bize bunu çok gördü.. İş yerinde Turkcell kullananlar hatta VF kullanan bile kesintili de olsa bir iletişim kurdular.. Ailem geniş olduğu için, mecburen 10TL bile olsa, toplam maliyeti yükselttiği için, TT katlanıyoruz. Yine de ne yapsam bilemedim. Buna rağmen sizin %10'luk abone kaybını iyimser buldum. Bana göre kaybı daha fazla olacak gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İstanbul Çekmeköy .hala yok ,
    ''ağda kayıtlı değil'' hatası var
  • Ortada garip sorunlar var aslında.

Samsung s9 plus ile Türk telekom kullanıyorum. Afetten 6 saat sonra ses, sms, data iletişimim geldi. Depremden sonra tüm iletişimim kesildi sanki telefonda hiç sim kart yokmuş gibi. Ama yanımda ki eleman TT hattı ile youtube a giriyor, hatta ntv açmış 720p canlı yayın izliyor. Ben sevdiklerime telefon açıp , alo iyiyim diyemiyorum.

Benim hattım afet durumunda iletişimi kesilecekler listesinde mi? Öyle bir liste varsa ben neden içerisindeyim?
    Tüm hattı kapananlar o zaman neye göre kapandı, sim id aralığı vs bişi mi tanımlı?
  • TürkKELEKom sizlere ömür Kartal da hala arama yapamıyoruz..yav arkadas,ev ınternetı ve 2 hattımız ıcın her ay 220 lira oduyoruz,ne yapıyor bunlar acaba bu paralarla merak etmıyor degılım..bu fırma hıc mı yatırım ya da gelıstırme yapmaz,hıc mı acıl durum hazırlıgı olmaz..pes dıyorum..şişkin faturaya 3.dünya hızmetı..otur T.KELEKom: 0
  • ahmetturan123 kullanıcısına yanıt
    Uşağın vardı oldu. Kimseyi inandırmak zorunda değilim. İsteyen istediğine inansın. Ben kendi yaşadığıma bakarım. Genelse ben o genelin içinde yokum.
  • Saat 9 odu pendikte hat yok :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul Maltepe'de hala şebeke yok. Allah korusun bugün enkaz altında canlı olarak kalsaydık kimseye ulaşamadan ölüp gidecektik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3g var ama arama yapmiyor..acaba bircok kisi surekli arama denemesi yaptigi icin mi patates durumda hala ?

• saat 21.00 dan beri normal kullanabiliyorum hattı.

• 4 kişiyiz. Telefonlar şayomi x2, LG, ayfon. Kimse kimseye ulaşamıyor.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.