Şimdi Ara

İstanbul depremi ile birlikte şebeke sorunu (Grafik eklendi) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
4
Favori
101.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
194 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bazı hatlar, feda edilebilecek listesinde anlaşılan.
  • Osmaniye ili hala şebeke yok . Adsl sorunsuz. Ama cep sinyali yok. Ülkemde kendimi güvende hissetmiyorum 👍🏼

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erzurum da tt 20:00 ye kadar gelmedi. Arkadasimla bulusacaktik irtibat kuramayiz diye evden erkenden cikti

Vodafone ve turkcell de bir sıkıntı yasamadik.

• Yer Tuzla 21.39 itibari ile şebeke halen patates
  • Samsun'da da yok vodofone Turkcell de sıkıntı yok

• İlginçtir telefonu çeken kişi bakan yardımcısının makam katında koruma ben bakanlık müracaatında. Siz öyle deyince mantıklı geldi birden xdxd

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu 8 saatlik kesintiyi dile getirip sözleşmeyi ceza ödemeden tek taraflı fes edebilme şansımız var mı acaba ? Sözleşmeyi yenilettiğime pişman oldum vallahi.
  • Simdi reklam yapanlar şöyle fiyat böyle uygun tarife kimse yemez artık ne olduklari belli oldu bende hattımı tasiycam hemen digerlerine.

• hala yok bu nasıl şirket
  • mutalvarol M kullanıcısına yanıt
    Vermeyelim de napalım abi?

Şu ss'lere bak, biri sorunsuz, diğeri çekmiyor bile. Beni iyi kötü mağdur etmeyen bir operatör var en azından.

Aza çoğa bakmadan Turkcell'le devam. Böyle bir günde Turkcell olmasaydı ailecek birbirimizden haberimiz olmayacaktı.

Farzedelim ki sadece TT kullanıyordum, vay halimize.

Ha daha iyi olması gerek hepsinin onda hem fikiriz ama cıx bu kafayla zor.

İstanbul depremi ile birlikte şebeke sorunu (Grafik eklendi)
    İstanbul depremi ile birlikte şebeke sorunu (Grafik eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 26 Eylül 2019; 21:45:35 >

• Turk telekom kullaniyorum arada bir geliyor sonra gidiyor boyle rezillik olmaz olduda gocuk altinda kaldik kimseye ulasamayacagiz

• Arkadaşla okuldaydık sallandı falan tahliye ettiler bizi.Okuldan cikabilmek için ailelerimizi aramamız istendi ben rahatlıkla aradım ama arkadaşımın ailesi ve kendisi türk telekomlu olduğu için arayamadı benim telefondan da denedik ailesi Türk telekomlu olduğundan aranmıyordu en sonunda WhatsApp tan sesli arama yaptık öyle ulaştık arkadaşın ailesine.Sonuç olarak şunu demek istiyorum böyle bir zamanda çekmeyen operatörden hayır gelmez.(Bursadaydık).Son olarak Türk Telekom şebekesi 6 civarlarında gelmiş.(Vf ve Tr cayır cayır çekiyordu)

• Hala yok gel git yapıyor ama düzelmedi

Asıl sorun allah korusun ama bu tarz bir afette iletişimin saatlerdir verilememesi, insanların birbirine ulaşamaması çok yazık ciddi itibar kaybı TT için.

Vodafone ve Turkcell saatlerdir sorunsuz aktif
  • operatorlerin hepsinin damına koyayım,baz istasyonu yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 26 Eylül 2019; 21:55:15 >
  • TT mobilden normal olarak memnunum İstanbul ve Muğla da kullanıyorum ama deprem ile patladılar. Hala şebeke yok. Yıl olmuş 2019, 5,8lik bir deprem ile 100 yıl geriye gittik resmen. Teşekkürler Turk Telekom.
  • depremin uzerinden 8 saat gecti hala sebeke yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DivingDeep -- 26 Eylül 2019; 21:52:2 >
  • yas arkadaşlar sabredin 2 gün bekleyin anca kendine gelir bu tt

• Evde kullanılan 4 tane türk telekom hattım var hepsinde şebeke deprem saatinden şu saate kadar yok anlık geliyor gibi gözüküyor gibi ama görüşme yapma imkanı yok pozitif bakmaya çalışıyorum yoğunluk falan diye ama 8 saat olmuş deprem olalı yoğunluk varsa bütün operatörlerde var büyük batırdılar hiç o yana bu yana kıvırmasınlar

• Bursa'da evde mobil hala bağlanmıyor. Yarım saat öncesine kadar sinyal yoktu. Şimdi gözüküyor. 10 dk önce şans eseri İstanbul'daki ev telefonuna bağlandım. Sonrasında yine gidik.

Teşekkürler Türk Telekom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forcsf -- 26 Eylül 2019; 21:59:33 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.