Şimdi Ara

İstanbul depremi ile birlikte şebeke sorunu (Grafik eklendi) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
4
Favori
101.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
194 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 buçuk saat oldu. Eskişehir'de halen hat yok. Acil aramalar 'da yok. Direkt Ağ bağlantısı yok uyarısı veriyor.
  • Ulan bu kadar rezillim olmaz be
    Bakalim bu rezil durumu nasil aciklayacaklar
    Resmi twitter hesabindan kimseye cevap veremiyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Ucuz etin yahnisi işte hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılların şirketi olmasa çiftlik bank muhabbeti dönerdi.
    Ağlanacak halimize gülelim biraz.

• zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    En mantıklısı böyle durumlar için üç operatörden de hat bulundurmak. Biraz maliyetli ama acil durumda bunlardan tek birine güvenilmez. Burada Turkcell ilk deprem bildirimlerini aldı, ama uygulamayı açmıyordu beş on dakika. Sonra aramalar çalışıyordu. Vodafone bir saat kadar bir gel git yaşadı ama genel olarak sonuna doğru herkese ulaşabildik. TT kullananlar iki saat sonra diğer operatör hatlarından aramalarını yapıyordu hala. 2.5 saat sonra ilk TT abonesinden Whatsapp mesajı almıştım, arama yapılmıyordu hala. Ama deprem ciddi bir konum. Turkcell bugün pek sorun çıkarmadı. Ama ciddi bir depremde Turkcell istasyonu bina üstündedir, bina yıkılır ya da antenin takıldığı duvar yıkılır, hizmet kesilir. Kuleden hizmet veren operatör hizmete devam eder. Başka yerde kule yıkılır, binada olan çalışır vs. En garantisi üç hat hani. Amatör telsizcilik de faydalı ama her şeye ulaşılmıyordur sanırım az kullanıcı olduğu için.

• Edirne merkez hala yok ne hat ne mobil internet. Evdeki internet olmasa yandık. Yazıklar olsun Telekom Kasım'da sözleşmem bitiyor çok şükür!

• Turktelekom hala kullanılamıyor istanbulda

• sis651 kullanıcısına yanıt
    Aynısı benim de aklıma geldi bugün, bir tane de turkcell alıp kenarda mı tutsam diye ama faturalı alırsan onun faturası var, faturasız alırsan da para yükleyeceksin senden sürekli vergi kesiyor. Konuşacağın zaman içinde para kalmamış olur. Zaten genelde aramalar çöküyor internet duruyor bazen. TT bir ara öyle devam etti sonra internette gitti komple.
  • Vay be eskiden bir reklamı vardı turkcell'in ; '' turkcell'inin gücü turkcell'in çekim gücü '' diye. Yazıklar olsun en zor anda sevdiklerimi arayamadığım için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

En mantıklısı böyle durumlar için üç operatörden de hat bulundurmak. Biraz maliyetli ama acil durumda bunlardan tek birine güvenilmez. Burada Turkcell ilk deprem bildirimlerini aldı, ama uygulamayı açmıyordu beş on dakika. Sonra aramalar çalışıyordu. Vodafone bir saat kadar bir gel git yaşadı ama genel olarak sonuna doğru herkese ulaşabildik. TT kullananlar iki saat sonra diğer operatör hatlarından aramalarını yapıyordu hala. 2.5 saat sonra ilk TT abonesinden Whatsapp mesajı almıştım, arama yapılmıyordu hala. Ama deprem ciddi bir konum. Turkcell bugün pek sorun çıkarmadı. Ama ciddi bir depremde Turkcell istasyonu bina üstündedir, bina yıkılır ya da antenin takıldığı duvar yıkılır, hizmet kesilir. Kuleden hizmet veren operatör hizmete devam eder. Başka yerde kule yıkılır, binada olan çalışır vs. En garantisi üç hat hani. Amatör telsizcilik de faydalı ama her şeye ulaşılmıyordur sanırım az kullanıcı olduğu için.
    iki hattım var tt olanın taahhüttü yarın bitiyor.iyi ki de turkcell varmış yoksa bugun işim zordu.

• Ankara da akşam 8 civarı geldi ve ara ara İnternet kopuyor tamamen şebeke gidiyor tekrar geliyor. Bunun sadece Türk Telekom da devam etmesi soru işareti? Acaba kasıtlı olarak mı yapılıyor sorusu akla geliyor.

Ev İnternetinde evet, dışarıdan bağımsız İnternete sahibiz. IP blokları dahi özel. Mobil'de bilemiyorum. Bir App ile test yapıyorduk, çekim oranını gösteriyordu. Şimdi App'in adını unuttum. Onunla test yaptığımda hepsi yeşil çıkmıştı, yani evden çekim gücü çok iyi. Baz istasyonu direğimiz var. Ondan dolayıdır. Evden fotoğraf çekebilirsem gündüz eklerim. Bana baz istasyonu direği gibi geldi. Yakından bakmadım. Şimdi yorgunum aşağıya inmekte istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 26 Eylül 2019; 22:38:40 >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Doğuda iken kar yağınca, elektrik kesilince şebeke sık kesildiğinden halk Turkcell ya da Vodafone kullanırdı. Memurlar TT kullansa da yedek Turkcell hat alırlardı mecburen. Yoksa yollar açılana kadar hizmet olmazdı bazen.
  • Türk Telekom bu konuda inandırıcı açıklama yapması lazım, yoksa devlet yetkileri hesap sormalı mutlaka özür konuşması duymam gerekiyor

• Valla bugün hiç küfür duymadığım adamlardan küfür duyurarak güldürdü beni TT, sizde hiç sorun olmamışsa mobilde de çok bağımsız bir sistem olması lazım. Hakkari'yi etkileyen sorun sizin orayı etkilemiyor, ciddi bir sistem olması lazım bence orada.
  • Şimdi geldi Kırşehire.
  • TTelekom cekmiyor hala

Ülkemizde psikolojisi bozuk çok insan var. Normal diyeceğim ama kabul edemiyorum. Ben sorun yaşamıyorum yazdığım için bir tanesi bana hakaret etmiş. Türk Telekom çalışanı, para alıyor yazmış. Bakalım DH yönetimine şikayet ettim, sonuç çıkmazsa dilekçe yazacağım. Yoksa herkese bunu yaparlar.
  • Yarın itibari ile çok hat taşıyan olacak o kesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.