Şimdi Ara

İstanbul depremi ile birlikte şebeke sorunu (Grafik eklendi) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
4
Favori
101.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
194 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha bir kaç sene önce, Whatsapp vs. yaygın değilken bayram SMS'leri kimi zaman akşama hatta sabaha ulaşırdı. Bunu hatırlayınca bugünkü durum çokta şaşırtmıyor.
  • Hattım Türk Telekom telefonumda hala Acil Durum Aramaları yazıyor gidip geldiği de yok. Bir ara saat 4 gibi 15 dakikalığına geldi sonra tekrar gitti bir daha da hat gelmedi. Taahhütü olanlar bu durumu sebep gösterip ceza ödemeden sözleşmeyi feshedebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SMS ler gelmiyor hala. Yazık günah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deprem anında 1 dakika içinde hatlar çöktü. Ev interneti üzerinden iletişim kurdum yakınlarımla. Aşırı yüklenme vs olabilir kabul de saat 10 oldu yani. 100 sene geriye gittik resmen tt kullanıcıları olarak.

Uydu telefonları da bizler için pek mantıklı olmayacaktır.
  • memis0051 kullanıcısına yanıt
    Benim yanımda çalışan iki kişide de çalışıyordu. Ben samsung kullanıyorum, onlar one plus ve iphone.
  • Yarin 200bin abone kaybeder turk telekom. Şirket batmış bitmiş.

• Şu an itibari ile Kayseri’de hala devam eden sorun. Bir geliyor bir gidiyor. Yarından itibaren yeni hat ve paket araştırmaya başlıyorum..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tüm herkese geçmiş olsun
  • cupi kullanıcısına yanıt
    aynen tüm turk telekom komple çekmıyordu bu yuzlerını ortaya çıkarmıs oldu bır nevi
  • Türk telekom da arızayı düzeltmeye çalışacak eleman mı var bence sizde türk telekom sahibi gibi kendiliğinden düzelmesini bekleyin kasmayın kendinizi

• Kişiden kişiye değişen bir durum hocam. Evet tüm operatörler etkilendi ama en çok Türk Telekom etkilendi ama bunda hemfikiriz zaten. Ama yok bazıları fırsattan istifade operatörü gömme peşinde. Ha malum operatörü yüceltme çabalarını da unutmamak lazım
    Turkcell ortada afet, deprem falan yokken tam iki kez çökmüştü ama bunlar onu unuturlar.
    İkisine de üzülmemiz lazım esasen çünkü gerçekten acınası durumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: _RaGoN_

Hattım Türk Telekom telefonumda hala Acil Durum Aramaları yazıyor gidip geldiği de yok. Bir ara saat 4 gibi 15 dakikalığına geldi sonra tekrar gitti bir daha da hat gelmedi. Taahhütü olanlar bu durumu sebep gösterip ceza ödemeden sözleşmeyi feshedebilir mi?
    Mücbir sebep halleri, ALT YAPI SAĞLAYICI'nın şebeke bakım onarım çalışmaları, işletme arızaları, ABONE'lerin veya üçüncü
    kişilerin hileli bir biçimde hatları bloke etmeye çalışmaları ve hukuki düzenlemelerden veya işbu SÖZLEŞME'den kaynaklanan
    sebepler başta olmak üzere, İŞLETMECİ’den kaynaklanmayan nedenlerle, sağlanan HİZMETLER kısmen veya tamamen, geçici veya
    sürekli olarak kısıtlanabilir veya durdurulabilir. İŞLETMECİ, belirtilen durumların yanında, kendisinin ALT YAPI SAĞLAYICI veya bir
    başka kurum kuruluştan aldığı hizmetlerde oluşan aksamalar veya üçüncü şahıslarla kurum veya kuruluşların sebep olduğu hizmet
    sürekliliğini veya tesisini engelleyen etkenler nedeniyle HİZMET'in sağlanamamasından ve altyapıda meydana gelen arıza ve
    aksaklıklar nedeniyle HİZMET'in sağlanmasında yaşanacak performans problemlerinden ve kayıplarından da sorumlu değildir.
    ABONE, söz konusu hallerde İŞLETMECİ’den herhangi bir hak ve tazminat talebinde bulunmayacaktır.
    Bu haller dışında İŞLETMECİ’nin kusuru nedeniyle Sözleşme’de belirtilen nitelikte Hizmet sunulamaması halinde ABONE Sözleşme’yi
    feshederek ayıplı Hizmete ilişkin ödediği bedelin iadesini ya da fatura tutarından ayıp oranında indirim yapılmasını talep edebilir.
    Yapılan incelemede Abone’nin talebinin haklı nedenlere dayandığının tespit edilmesi üzerine; Abone’nin seçimine göre (i) ilgili tutar
    müteakip faturalardan mahsup edilir ya da (ii) Abone’nin nakit iade için gerekli bilgi ve belgeleri (kimlik, banka hesap numarası gibi)
    sunmasını müteakiben iade yapılır.
    Böyle bir bilgi var abonelik sözleşmesinde

• ulan hala yok, bankaya giremiyorum çıldırıcam ya ahahahahaahahaha

• Saat 22.12 Gebze/Kocaeli hala şebeke yok ne diyelim artık kendileri utansın bu denli firma şu olayı düzeltemiyorsa yazıklar olsun

• Yarın iş çıkışı gidip hattımı taşıyorum 12 gb 44 lira ödüyorum .. gidip turkcell 6+3'e 34 veririm. internetim azalır ama en azından kaliteli hizmet alırım.
  • Yer Diyarbakır turkcell hattım hd+ ile görüşme yapıyor tt geçersiz numara hatası veriyor.
  • Sizin rezidans baya bir zengin yeri sanırım. TT veri merkezi kurmuş, geçtim mobil şebekeler için bile bağımsız sistem kurmuş. Hakkari'ye kadar her yerde kesilen şebeke sizde sorunsuz çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Bu 8 saatlik kesintiyi dile getirip sözleşmeyi ceza ödemeden tek taraflı fes edebilme şansımız var mı acaba ? Sözleşmeyi yenilettiğime pişman oldum vallahi.
    Hangi firma ve telefon hocam?

LG G3 zamanı çok muhabbet etmiştik sizinle.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.