Şimdi Ara

İSTANBUL ESENYURT UNİVERSİTESİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAMLARR ARKADAŞLAR İSTANBUL ESENYURT UNİVERSİTESİNİN MİMARLIK BÖLÜMÜNÜ KAZANANLAR VARMI DİĞER BİR SORUM MİMARLIK İÇİN ÜNİVERSİTE ÖNEMLİMİ, İSTANBUL ESENYURT UNİVERSİTESİ SİZCE NASILDIR BİR YARDIMCI OLSANIZ ÇOK SEVİNİRİM

• Kardeşim henüz yeni açıldı üniv.. Üniversitenin eğitimini falan bilemem ama ben parsellerde oturuyorum esenyurt bizim üst taraf. Haberlerde duymuşsundur bonzai yatağı falan pis bi yer ha temiz insanı vardır orası ayrı.
  • peki kampus ortamı varmı?
  • zaten esenyurtta kalmıcam ya avcılar yada beylikdüzünde kalcam ikisnden biri artık çok duydum oraların öyle oldugunu
  • tam olarak bilmiyorum dediğim gibi üniversiteyi. kalma konusunda kesinlikle öyle yap mümkünse takılma bile oralarda avcılar falan gezmek takılmak için iyidir marmara caddesi falan..
  • Abi kampus falan yok bildiğin apartman alt katında banka vardı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu snee açılcak diolar ama bilmiorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fen(Ankara+Meram+Kayseri)
    geçen yıl önce açıldı
    İzmir Ekonomi Üniversitesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar esenyurt üniversitesinde MBA (master) yapacağım oralardan ev tutmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım ? (Ankara'da yaşıyorum oraya taşınacağım)

Nereye taşınmalı ne yapmalı ne dersiniz ? Yada ulaşm olarak oraya sıkıntı çekmeyeceğim nezih bi yer var yakınlarında neresidir ?
  • Ben 8 senedir esenyurt ta oturuyorum herşeyi sorabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: carpenter

arkadaşlar esenyurt üniversitesinde MBA (master) yapacağım oralardan ev tutmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım ? (Ankara'da yaşıyorum oraya taşınacağım)

Nereye taşınmalı ne yapmalı ne dersiniz ? Yada ulaşm olarak oraya sıkıntı çekmeyeceğim nezih bi yer var yakınlarında neresidir ?

Avcılar ve Beylikdüzü var ulaşım kolay

• apaçi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

apaçi var mı?

Apaçiliğin başkenti desem ? :D
  • Çok pişman olacaksın

• Aklı olan gelmesin . Esenyurt gibi bir yere gelinir mi ? Her türlü uyuşturucu vb alayını bulabılırsınız . Üniversite yeni acıldı ama tavsıye etmem
  • Evı avcılardan tut, ben avcılardayım. Esenyurt pek tekın degıl ortam olarak beylıkduzu pahalı kacabılır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3p1chh

Aklı olan gelmesin . Esenyurt gibi bir yere gelinir mi ? Her türlü uyuşturucu vb alayını bulabılırsınız . Üniversite yeni acıldı ama tavsıye etmem

bonzai var mı usta
  • Nicotinell N kullanıcısına yanıt
    Orada oturmuyorum ama %80-90 vardır . Eğer kazandıysan Avcılar civarından tut evini

• quote:

Orijinalden alıntı: l3p1chh

Orada oturmuyorum ama %80-90 vardır . Eğer kazandıysan Avcılar civarından tut evini

ok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.