Şimdi Ara

istanbuldan kocaeli universitesine gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Istanbuldan gidip gelcem. Bolum gazetecilik gidis gelis nasildir giden var mi bolumde devam zorunlulugu var mi? Bilen arkadaslar bi yardım edebilir mi acil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.5 saat yol

• Yol çekilmez bro ya orda kalcak yer bul 2-3 günde bir gelirsin

• Cevizliden 200 kalkıyor ona binip izmit otogarda inip minibüse bineceksin galiba tam bilmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum ve üniversitem Avrupa yakasında.Gidişim maksimum 2 saat,dönüşüm ise 2-2.5 saat arası değişiyor.Bu aralar yatay geçiş ile Kocaeli'ye geçsem nasıl olur diye düşünmüyor değilim...
  • Ben her gün servisle İstanbul'dan Kocaeli Üniversitesi'ne gidiyorum. Orda kalmaktan iyidir. Yanlış anlamayın Kocaeli'ne hakaret etmiyorum. Adamlar okulu dağın başına yapmış. Okula yakın evlerin ve yurtların ücretleri zaten yüksek oluyor. Onu da geçtim. Yemek sıkıntısı falan oluyor. İstersen mesaj at servis işi ile ilgili konuşalım senin için.

• Bakırköy-Maltepe (Marmara Üniversitesi) yapıcam ben de işimiz zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gianuzzi Yarımayı -- 24 Eylül 2014; 1:43:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sizin bölümde pek devamsızlığı takan hoca yok. Kartal'ın ordan 200T kalkıyor. Nerelerden geçiyor tam olarak bilmiyorum bi bak oralara internetten. Metro ya da Efetur ile de gelebilirsin. 20 TL. Basın kartın varsa 13 TL. :D
  • istanbul üzerinden direk üniversiteye gidişli gelişli özel servisler var araştır aylık 300 liraya gidip gelirsin.
  • gunde mın 4 saatın yola gıdıcek.
    gercı ben hıcbırzaman haftanın 5 gunu gıtmedım ama arada kaytarırsan gıdılır.
    benım bırcok arkadasım ıstanbuldan gıt gel yapıyordu
  • sanayi mahallesinden servis kalkıyor her gün okula. nedir ne değildir kaç paradır bilmiyorum ama.
  • Otogarda inip kandıra yolundan geçen umuttepe arabalarına biniceksin durakları nerde bilmiyorum

• Kartaldan 200e binip izmitte inip, umuttepe minibuslerine binebilirsin veya direkt evinden servisle gelip gidebilirsin ama her turlu trafigin durumuna gore gunde 4-5 saatin yolda gecicek, ayrica devam zorunlulugu da vardir. 4 yıl katlanilmaz bence o yola

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amacim sadece sinavlara girmek istanbulda da calisip sonraki sene marmaraya gecis yapmak aslinda. Devam zorunlulugu varsa hic bulasmam ama yoksa sinav donemleri bi haftaligina pansiyon vs ayarlicam artik buluruz bisiler. En iyisi uygun bi zamanda gidip bolumdekilere sormak devam zorunlugu varsa is yatar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ρѕусhо

Ben İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum ve üniversitem Avrupa yakasında.Gidişim maksimum 2 saat,dönüşüm ise 2-2.5 saat arası değişiyor.Bu aralar yatay geçiş ile Kocaeli'ye geçsem nasıl olur diye düşünmüyor değilim...

AYNEN, TRAFİK BENİ BİTİRDİ. GÖRENLER 10 YAŞ YAŞLI GÖZÜKTÜĞÜMÜ SÖYLÜYOR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceylanens

quote:

Orijinalden alıntı: ρѕусhо

Ben İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum ve üniversitem Avrupa yakasında.Gidişim maksimum 2 saat,dönüşüm ise 2-2.5 saat arası değişiyor.Bu aralar yatay geçiş ile Kocaeli'ye geçsem nasıl olur diye düşünmüyor değilim...

AYNEN, TRAFİK BENİ BİTİRDİ. GÖRENLER 10 YAŞ YAŞLI GÖZÜKTÜĞÜMÜ SÖYLÜYOR.

Eğer öyle söylüyorlarsa senin durum vahim.Bir an önce yatay dikey paralel vs. artık hangisi olursa bir geçiş yapman şart Ben metro ve akabinde metrobüs kullandığım için Trafik ile pek işim yok ancak geç yatmak gibi bir alışkanlığım olduğu için sıkıntı oluyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.