Arkadaşlar istanbul anadolu yakası Kozyatağı - Eskişehir - Kozyatağı yapacağım.
Yandex Map'ten 305 km dolayısıyla x2 = 710 km yol yapacağım tek başıma.
Aracım 2011 Kia Cee'd 1.6 CRDİ otomatik şanzımanlı.
Şu an depomda yarının 1 tık altında mazot var. Sizce çıkmadan fulleyeyim mi tekrar ? yoksa yol üzerinde alsam daha mı ekonomik olur ?
teşekkürler. Ortalama 4.5L / 100 tutturmak istiyorum. Sizce mümkün mü ( otobüslerin arkasında onların yardığı hava koridorundan gitmek istiyorum ) 4L'yi zorlıcam
Bu arada Kadıköyden E-5'e çıkarkan yan yolda TOTAL var %3 indirimli 4.08'den Excellium alıyodum 10 gün önce. oranın mazotu iyi mi sizce ?
dizel ise 4 litreyi rahat rahat tutturursun yalnız dikkat et otoban çıkışından itibaren radarlar var ve eskişehir girişinde ki radarlarada dikkat et. Mazotun ucuzuna kaçma bir depoda en fazla 4 lira farkeder kar edeyim derken aracını mahfetme.
fulleyin çıkın.
Arkadaşlar, Otobanda ekonomi yapıcam diye 90'a sabitledim, ortalama 4.6 ile Antalya- Eskişehir sapağına kadar geldim.
Daha sonra sıkıldım biraz hızlanarak 2 saat 45 dakikada girdim totalde.
Ortalamam 6.4L oldu tabi.
Yol üzerinde 2 adet tünel var. Oralarda 80'e sabitledim ve eskişehir girişindede hep 90'la gittim 3-4 km yolu.
Yol üzerinde 2 adet çevirme vardı. Hiçbirinde durdurulmadım.
Zaten Otoban çıkışı - eskişehir arası otoban gibi yol olmuş.
Saygılar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme