valla ben her sene o mucizeyi gerçekleştiriyorum..) tüm hepsini mavi yollardan geçerek üstelik kamyonet ruhsatlı bir araç ile..( |
İstanbul Eyüp - Muğla Göcek Yol Güzergahı - 24 Nisan Yolculuğu (2. sayfa)
-
-
Allah yardımcın olsun. Bir müddet sonra işkenceye dönüyor.
-
Gerçekten o kadar fiyat farkı çıkar mı?
-
Emin olamadım, sanırım navigasyonunda göstermiş olduğu şekilde ücretli yol güzergahından gideceğim. Yorumunuz için teşekküre ederim
-
Konuyu açarken keşke ne zaman yola çıkacağımı da söyleseydim. Eksik kaldığı için üzgünüm. Akşam 22:00'da yola çıkmayı planlıyoruz. Yorumunuz için teşekküre ederim
-
Yorumunuz için teşekküre ederim
-
Navigasyonun göstermiş olduğu güzergahın aynısını mı kullandınız?
-
Yorumunuz için teşekküre ederim Yolculuk saatini yazmayı unuttum için üzgünüm 22:00'da yola çıkacağız
-
Ekran resmi paylaştığım güzergahtan bahsediyorsunuz değil mi?
-
Yorumlarda gördüğüm üzere radar yeme ihtimalinin yüksek olduğu söyleniyor ücretsiz olan güzergahta
-
Yorumunuz için teşekküre ederim Ailenizle yapmış olduğunuz güzergah ekran resminde paylaştığım ücretli yol güzergahı değil mi?
-
Yorumunuz için teşekküre ederim Ailenizle yapmış olduğunuz güzergah ekran resminde paylaştığım ücretli yol güzergahı değil mi? Motorunuz hayırlı olsun bu arada, kazasız belasız keyifli yolculuklar
-
Geçmiş olsun, 600 tl derken hangi güzergah oluyor orası
-
Yorumunuz için teşekküre ederim Ücretli olanı tercih ettiğimde ne kadar ek ücret ödeyeceğim onu tam olarak hesaplayamıyorum
-
Çerkezköy’den Denizli’ye giderken. Kınalı gişelerden girip 3. Köprü ->Osmangazi köprü—>Manisa dan otobandan çıkarsanız zamlardan önce toplam yol maliyeti 600 civarı oluyordu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet
En kısa sürecek, en konforlu, en pahalı güzergah budur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncel olarak ne kadar öderim acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
550 civarı yaz işte göcek tüneli vs ile toplamda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
22:00'dan sonra yola çıkacaksanız Pendik-Yalova İDO'ya yetişemezsiniz yüksek ihtimal. Haliyle Körfez köprüsü veya Eskihisar-Topçular feribotunu kullanmanız gerekli. Bu sebeple köprü geçişi sonrası Çamlıca gişelerden devam edip Gebze tarafından çıkabilirsiniz. Eskihisar diye tabela yönlendiriyor. Yine Körfez Köprüsü çıkışı da var. 10-15 lira ekstra bir otoban kullanımız oluşur. Veya köprü sonrası E-5'e bağlanırsanız bu ücret olmaz ama İstanbul trafiği malum.
Eski yolu sayısız kez kullandım ve hiç ceza yemedim. Mümkün olduğunca tabelalara uyuyorum çünkü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X