Şimdi Ara

istanbul fatih çapa'da uydunet arızası ve modem probemi(mi?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. öncelikle, şu anda internet cafeden yazıyorum, evde internet yok.

İstanbul Fatih/Çapa'da oturuyorum. 3 gün kadar önce öğle vakti internet bağlantısı koptu. arayıp arıza kaydı bıraktım, bakacaklarını söylediler. sonra arıza kaydımı kontrol edince gördüm ki "bölgenizde genel bir arıza vardır, en kısa zamanda giderilecektir" diyor. bir gün sonra aradığımda ise otomatik mesaj genel arızanın giderildiğini söylüyordu, ama bende hala internet yoktu.

ben de tekrar arıza kaydı bıraktım, bu defa ekip geldi ve kontrol etti. bende eski bir modem var, ama şimdiye kadar bir problem çıkarmadı. teknik ekip gelince sinyalde problem göremediler, modemimin neden online olmadığını da anlayamadılar, sonra da yanlarında getirdikleri modemi denediler. o modemle internete bağlanabildiler. ama benim modem bir türlü online olamıyordu. sizin modemde arıza var, yeni modem alın deyip gittiler.

ama ben yeni modem almadım. genel arıza ile internetin gidip sonra benim modemimin bozulmuş olup da internetin gelmemesi bana garip geldi. ben de bu arızayı giderme yolu var mıdır? modemin mac numarası tanıtımında falan mı problem vardır acaba diye bakayım dedim. sonra, dünden beri uydunet müşteri hizmetlerini arayıp tekrar arıza kaydı vermek, veya bir görevliyle konuşmak istiyorum, her seferinde otomatik mesaj çıkıyor:"bölgenizde genel bir arıza vardır, giderilecektir" diye.

kısacası, iki sorum var arkadaşlar. Gerçekten sadece bir mahallede bile olsa, 3 gündür internet arızası olabilir mi bir bölgede? şu anda çapa şehremini mahallesi derviş paşa sokakta oturup da uydunet kullanan varsa uydunetin kesik olup olmadığını bana söyleyebilir mi?

ikincisi, modemim eski, dikine duran, açık renkli bir model. evden çıkarken bakmadım ama muhtemelen motorolanın 3'le başlayan bir modeli. Bu modelden kullanan var mı? bu modem gerçekten uydunet bağlantılarında problem çıkarıyor mu?

bir sorum daha olabilir: yeni modem alacak olursam router'sız kablomodem'i hangi mağazadan bulabilirim? (internet üzerinden değil mümkünse) (Darty, teknosa ve saturn'de yok, vatan'da router'ı ile beraber takım olarak satıyorlar).

Yardım bekliyorum. Yardım edebilecek olanlara çok teşekkür ederim. İyi günler herkese.

• oruç babanın o taraflarda internet sağlam . sorun yok.
  • İstanbul/FATİH'te şimdi Derviş Ali, Balat, Ali Kuşcu, Atik Ali mah.'de sorun var. Bulunduğn Mahalle bunlardan biriyse bu gün içerisinde sorun çözülür. Şehremini Mah.'de genel arıza çalışması şu anda yok.

Router olmayan modem almak istiyorsan Türksat Abonelik Merkezinden veya teknik ekiplerden bulabilirsin.
  • öncelikle cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

o problem gerçekten giderilmiş, ve benim eski modem de dedikleri gibi, ama sebebini bilmediğim bir şekilde bozulmuş. ben de önce vatan bilgisayar'a gittim. router'sız modem yokmuş. varmış da sadece internetten satıyorlarmış. ben de istemeye istemeye (hiç sevmem) gold bilgisayar'a gittim. ve orada buldum kablolu bir modem. 76 TL verip aldım. Şimdi internet bağlantımda bir problem yok.

Herkese iyi forumlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.