Ne gömmüşler ikisini de, halbuki fiyatına göre gerekeni veren, modeli itibariyle kusuru-arızası yoksa sorunsuz a noktasından b noktasına götüren araçlar. Uzun yolda linea daha az yakar doğal olarak, bagajı da daha büyüktür. Şirketlerde günlük şehirlerarası yol yapıyor insanlar bu araçlarla, km göstergeleri yolcu otobüsleri ile kapışıyor. |
İstanbul-Fethiye linea'yla mi clio'yla mi daha mantıklı? (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
2 kucuk cocuk, cocuk koltuksuz nasil gidecek? kucakta mi?
-
megane tercih ederim. ama bu kadar kalabalık insan olunca clioya sığmazsınız. o yüzden megane yoksa linea derim.
-
Ne kadar çok İngiltere prensi varmış forumda ya. Bak bak 200 km yolu clioyla gitti diye çok yorulmuş beyefendi. Hahahah sanarsın bakkala s class ile gidiyor.
Yok abi millet ne oldum delisi olmus iyice. İki teker bir kaportaya sahip olamayan insanlar var be ayıp bu söyledikleriniz.
Konuya gelirsek benim tercihim tamemen hacim açısından Linea olurdu. İyi yolculuklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah!n -- 17 Mayıs 2021; 0:29:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: coskunserceİkisiyle de Allah kolaylık versin.
Eskiden Broadway sahinlerle bu yollar gidiliyordu. Milletçe götümüz kalkmış, başkalarını hor görüyoruz. Sözüm meclise bu arada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hardcrss
Her sene linea ile denizliden adiyamana 1000 km 5 kisi + bagaj gider gelirim. 500 km de konya Karapınar da 15 dk mola verir sonra gidecegim yerde dururum. Yani 1000 km de bir defa 15 dk mola veririm.
Ben yillarca linea ile gidip geliyorsam herkes gider diye dusunuyorum :)A noktasından B noktasına sorunsuz gidip gelmekte sıkıntı yok hocam. Bagaj zaten efsane.
Tek sıkıntı koltuk ergonomisi berbat olduğu için yoracaktır. Hele yolculuk sonunda...
-
Cok sagolun dikkate alicam. Allah muhafaza.
cok sagolun🖐
4 Yetişkin + 2 çocuk söz konusu ise Linea tercih edilmeli.
-
esp varsa linea
-
Biz de uzun süre Şahin kullandık. Hor görme falan yok. 6 kişiyle uzun yolculuk bu tip araçlarla eziyete dönüşür. Rahat eden varsa bilemem.
Ayrıca Afrikada milletin altında pantalon yok bak siz giyiyorsunuz edebiyatı yapan gruptan değilsiniz umarım. Bu milletin standartları daha yüksek olmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunserce -- 17 Mayıs 2021; 11:59:24 > -
Daha önce başka bir model ile uzun yola çıkmadığım için hocam karşılaştırma şansım yok.
Ama motor sesi çok içeriye alıyor, bir süre sonra başınızı şişiriyor. Yan rüzgarlardan çok etkileniyor aracın burnunu oynatıp duruyor. Klima açıksa dur kalk eziyet araç kalkmakta zorlanıyor.
-
Linea ile bir günde 4 kişi, komple dolu bagaj ile 1400 km yol yaptım konfor çok iyi olmasa da Cliodan iyi olacağını düşünüyorum.
Bence bu kadar kişi ile Clio kesinlikle düşünülmemesi gerekir. Hacim olarak çok rahatsız edici olur.
Clio 4 kullanmadım ama Clio 5 den bile fazlasıyla diz mesafesi sunuyor Linea. Diz mesafesi farkı çok fazla iki araç arasında.
Yalnız Linea ile giderseniz hız limitlerinden biraz daha düşük hızda gitmenizi tavsiye ederim hem daha ekonomik hem daha konforlu olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İki aracı da kullandım. Eğer ki yalnız veya 2 kişi olsaydınız clio derdim. Ama 4+2 ise mecburen linea.
Linea ile keyifli sürüşler. 110 km yi geçmeyin.
-
Tabii ki linea. Yakıt + Hacim + turbo dizel.
İzmit fethiye-Muğla-Antalya-Adana-Mersin vs her yere hem 1.6 atmosferik, hem 1.4 tsi hem de 1.3 cdti ile defalarca gitmiş biri olarak, kesinlikle linea.
-
Eşekle git
Ne bilelim arkadas biz senin keyfinin kahyası miyiz
-
Clio daha performanslı, lineada daha geniş yakıt olarak motorinin fiyatı daha düşük olduğundan linea.
-
Zaten araba yüklü olacağı için hız denemesi 0-100 vs vs yapmayacağınız için linea diyorum. Zaten yollarda radar var.
-
linea daha genis diyenler lineaya binmeyenler. uzaktan kumanda tipli.. linea genisligi 1730, clio genisligi 1732.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X