Şimdi Ara

İstanbul Gelişim Üniversitesi !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amman abiler ablalar sakın gelişim üniversitesinde okumayın. Ben internet sitene girdim resimlere baktım kandım.Bütün fakülteleri Fürüz köy diye bir yere koymuşlar sanayi bölgesine
    Yemek yiyebilceğin yer yok daha gelişmemiş bir yer bir tek oraya yakın pastane koska diye bir yer var.Saten okulun yemekhanesi diye bir şey yok kantini diyebiliriz veya büfe.
    lisede kantinin çakması yat kalk o lisedeki kantine dua et.Sabahleyin birde o gelmesi varya öldürüyor çok düz olduğu için inalmaz rüzgar oluyor yazın bile.Popon donuyor.Bütün gün okulda kısılıp oturuyosun.500 m2 içinde lokanta yok.dönerci yok.hiç bi zikim yok çok pişmanım.Eğer inanmıyorsanız arabayla gidin görün.He bide arabanız yoksa okumamanızı öneriyorum çünkü bir yokuş var allahım 15 dk sürüyor.Ben pişmanım siz olmayın en azından öğrenci kardeşlerime yardım edip sevap alayım dedim.

Amman diyorum bak ben ettim siz etmeyin !! daha 3 yılım var :S:S:S

• Geçmiş olsun
  • orası bıldın sadece bır bına

not :orada okumuyorum onunden cecıyorum ara sıra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakashi hatake -- 29 Mart 2013; 21:06:34 >
  • Myo'su fakülteden daha güzel
  • Metrobüsten indiğinde at gibi yürüyosun e5ten :D en yakın köprü 500metre Toriumun servislerine binerseniz yemek yersiniz :D
  • Yol üstünde bir binadan ne bekleyebilirsin? 1-2 senelik üniversiteleri niye tercih edersiniz anlamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.