Şimdi Ara

İSTANBUL GEZİSİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ben yakın zamanda istanbula gidecegim oralarda nereleri geziyim nereleri görüyüm biraz bilgi verirmisiniz ?
    şimdiden saolun...

• Gezilmesi gereken yerleri gezsen yeter bence
  • biraz daha ayrıntılı ve açıklayıcı olursa sevinirin :)
  • Size rehberlik edebilirim geldiğiniz zaman 15 senedir surların içinde oturuyoruz tarihi yarım adayı avucumun içi gibi biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyazita gidersen sehriistanbul veya agakapisi cafelerine git super goruntu varr :)

• TEŞEKKÜR EDERİM . Ama bana biraz gittigimde gidebilecegİm yer ve mekan lar lazım .onun hakkında bilgi verseniz olmassa olmazlar yani
  • tamam burayı yazdım kardeşim saolsın :)
    quote:

Orijinalden alıntı: efelerbjk

Beyazita gidersen sehriistanbul veya agakapisi cafelerine git super goruntu varr :)

tamam burayı yazdım hemen :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbulda Ulaşım - YARDIM -
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bağcılar Bayrampaşa Esenler Gaziosmanpaşa Esenyurt dışında nereyi gezersen gez aga
    Ama gezerken gülmek istiyorum dersen bekleriz güzide Bağcılar'ımıza
  • Tamam kardeşim saolsın
  • Besiktas dolmabahceye git ben 20 yasindayim daha gecen sene gittim cok guzel yer.taksimde de guzel yerler var

• Tamam dediginide yazıyorum kardeşim
  • İlk Topkap Sarayı'na git. Tarihi yarımadayı gezmeye çalış. Ne kadar yazsak az. Şurda daha detaylı anlatılıyor.

istanbulda gezilecek yerler
  • gaziosmanpaşaya git sorarsan gösterirler zaten şanzelize kafe diye bir yer ver kesin görmelisin istanbulun en ünlü kafesi
  • Oooo o kadar cok yer var ki Istanbul yani gez gez bitmez Ortaköy de waffle ve kumpir ye yemeden gitme

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.