|
İstanbul Havalimanı, Avrupa'daki en yoğun havalimanı oldu (2. sayfa)
-
-
Atatürk İmamoğluyoutuberte recep tayyip erdogan rahatsız mı oldunhttps://www.youtube.com/watch?v=PUUXFl5AJlA
Not: Sana bir abi tavsiyesi vereyim millete değil KENDİ ÖNÜNE BAK... Bu kafa ile çok mutsuz olursun sen. Birde kimin mesajı kaç beğeni almış onu mu takip ediyon ?
-
Atatürk'e ve düşüncesine fikirlerine karşı değilim. Hatta Türk tarihinde ki en zeki ve milliyetçi insanlardan birisidir Atatürk. Fikirlerinide desteklerim.
Ama Atatürkçülüğü heykel dikmek sananlara karşıyım. Mustafa Kemal Atatürk'ün fikriyatını düşünce yapısını benimsemeyen tiplerin onun kurduğu CHP'de ki 6 okun anlamını hatta ismini bilmeyen tiplerin rakı içerek 10. yıl marşı söyleyerek veya onun dövmesini yaparak heykelini dikerek Atatürkçü olduğunu sanıyorlar ya ben ona karşıyım.
Mesela bir çok belediye AKP'den CHP'ye geçti. İnsan bir proje bir icraat bekliyor onlardan gidip zaten olan heykeli kaldırıp yenisini yapmak veya meydanlara sadece Atatürk heykelleri koyup hiç bir şey yapmamaları beni rahatsız ediyor mesele bu.
Atatürkçü isen ülkene hizmet edecen bir dikili ağacın bir yapılı taşın olacak.
-
Akp’nin en akıllı yatırımı sıralamasında da sanırım birinci olabilir :) -
Kıtalararası uçuşlarımı daima bu havalimanından gerçekleştiririm.
Medeni diye bildiğimiz birçok ülkenin havaliimanından çok daha konforlu ve rahat.
AKP' ye teşekkürler...
-
Bir kez bile kullanmadım. Antalya'da da bir kez bile tatile gitmedim. Turist'lerin ve suriyelilerin memleketi oldu burası. Banane bu haberden! Burası başkalarına hizmet ettiğiniz 3. dünya ülkesi. -
Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa Atatürk havalimanı da eskiden sık sık Avrupa' da birinci oldu diye haberlere çıkmıyor muydu
-
Sabah sabah mesajları tek tek okudum ve övündüğümüz şeye bak dedim.
Bu istatistiklerden çıkan sonuç nedir biliyormusunuz, övünülecek bir durum değil,üzülecek bir durumdur.
Zira Bir ülkenin günlük uçuş sayısında gerilerdeyken , Tek bir havalimanında şampiyon (!) isek, Yani ülkenin uçuşlarının yarısı tek bir havalimanından yapılıyorsa,
Nüfusu belli biryere toplamışsınız demektir. Yani İstanbul Türkiye'nin yarısı etmiş uçuş anlamında.
Allah korusun deprem felan olsa memleket 40 yıl kendine gelemez yani.
Ufak bir krizi yaşamıştık zaten, birkaç sene önceki kar yağışında, işleten firma havalimanı pistlerini bile temizleyememiş,devlet gidip yardım etmişti.
Millet Pistteki uçakların içerisinde 7-8 sat geçirdi,aprona alınamadı.
İşlettikleri kuzey marmara otoyolunu açık tutamamış,devlet tüm enerjisini oraya harcamıştı ve çok kısıtlı hizmet verdiği TEM'de millet sabahladı arabalarında.
Bir kar yağışında bunlar yaşanıyorsa, varın gerisini siz düşünün. İstanbul malesef memleketin yarısı durumunda.50 Yıllık yanlış politikaların sonucu bu durum.
-
Neden akşam belli bir saatten sonra ulaştırma bakanlığı metro yu durdurup insanları sarı taksiye mecbur bırakıyorlar diye soran yok sanırım....
Ya arkadaş metro kapatılır mı kafanız mı güzel?
24 saat çalışma lazım o havalimanına metronun..
Sürücüsüz metrolar var. gitsin gelsin binlerce yolcu var. Çalışan var.
Sırf taksicilere peşkeş çekmek için yapılıyor. Yoksa hiç kimseye açıklanamaz bu durum.
O kadar ödül al
Doluluk yarışında zirveye oyna
Metro yu kapat akşam :)). komediye bak -
daha cahili gelmedi bu ülkeye. yinede ilerliyoruz onlara rağmen -
Vizyonsuzlarla yol yürümemenin getirileri de diyebiliriz.
-
Ayakta alkışlıyorum...
-
metro'yu ibb işletiğini, seferleri ibb'nin düzenlediğini sabiha gökçen'de 12'den sonra seferler varken ibb'nin 12 kestiğini bilmeyen bilgisiz muhalif. İstanbul hava limanını da aynı sona sürüklemişler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkaraci -- 3 Aralık 2024; 12:55:11 > -
Merhaba Sabiha hiç kullanmadım.
Vatandaşa çile kim çektiriyor ise allah bin belasını versin.
Ben siyasetçi destekçisi değilim.
Havalimanına metro kesilemez. 24 saat metro olmalı. ibb de yapmalı ulaştırma bakanlığıda kimin nerede hangi projede sorumluluğu varsa.
not: sabihada gece metrosu var. (cuma-pazar arası)
istanbul havalimanında yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 11 Aralık 2024; 21:26:13 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X