Şimdi Ara

istanbul hukuk iö vs marmara hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3. sıraya hangisini yazmamı önerirsiniz? iö ler burs bulma konusunda sıkıntılı diyorlar.İstanbul dışından gelecek birisine hangisini yazmamı önerirsiniz.

• Maddi durumunuz iyiyse iö yaz harç ödersin, yurt çıkmazsa özel yurtta kalırsın
    Ama maddi durumunuz pek de iyi değilse ortaysa marmara1 yaz harç ödemezsin ve yurt çıkma ihtimalin artar. Gerçi Marmaranın yakınında pek yurt yok ama..
  • io secmek akillica degildir hukukta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SheIsLawyer

Maddi durumunuz iyiyse iö yaz harç ödersin, yurt çıkmazsa özel yurtta kalırsın
    Ama maddi durumunuz pek de iyi değilse ortaysa marmara1 yaz harç ödemezsin ve yurt çıkma ihtimalin artar. Gerçi Marmaranın yakınında pek yurt yok ama..

harç ödeme konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum.tek sıkıntım iölere burs çıkmaz diyorlar.yurt konusunda bi sorun yok illaki bir yer bulunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GregoryHouseMD -- 3 Ağustos 2016; 23:14:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanedanfrkn

io secmek akillica degildir hukukta

nedenini de belirtir misiniz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GregoryHouseMD -- 3 Ağustos 2016; 22:07:33 >
  • Ikinci ogretim hukukta okuyan çoğu kişiye danisdigimda tavsiye etmedigini soyluyor. Dersler gece 9 gibi bitiyor ozellikleei kışın istanbul gibi yerde büyük sorun. Onun dışında evet ikinci ogretimdeyken okulun vakiflari burs vermeye pek yeltenmiyor

• Marmara1 yaz kanka

• Çark95 Ç kullanıcısına yanıt
    Hocam sabahcilarin derslerine de girilebiliyor ya oyle bir durumda sabah derse girilebilir zaten hukukta derse girmeyip calisan da var yani bu acidan da dusunmek lazim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.