Şimdi Ara

İstanbul içi köfteci tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nişanlım köfte hastası beraber dışardayken sürekli köfte yeriz ama kolay bulunabilmesi nedeniyle ramiz köfteyi tercih ediyoruz genelde (nişanlımın ısrarı ile)

Bende ramiz köfteyi hiç sevmiyorum ramiz köfte de ne kadar yersem doyduğumu hissetmiyorum

Sultanahmet'teki gerçek sultanahmet köftecisi bu konuda iyi sınırsız ekmek isteyebiliyorum ama onun haricinde tavsiye edebileceğiniz yerler var mı ?

Özellikle bilinen yerlerde ve ulaşımı kolay yerler olursa sevinirim.

• Sirkeci'de Tarihi Filibe Köftecisi ve Namlı Rumeli Köftecisi'ni öneririm
  • Hocam alıcan kıymayı evde yapıcan mis işte
  • Kadıköy express inegöl köfte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarihi Özkan Köftecisi derim geçerim.
    http://www.tarihiozkankoftecisi.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exocoetidae -- 13 Mart 2015; 16:52:54 >
  • Köfte evde yenir, at eşek eti karışsın istemiyorsan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse merkez Efendi köftecisi ni söylememiş. Kesinlikle İstanbul'daki en iyi köfteci. Hem de hazıklanmadığını hissederek. (porsiyonunda avuç içi kadar büyük 6 köfte var) ulaşım da çok kolay, topkapıda panoroma müzesinin yanında. Hem lezzet hem f\p 5 Yıldız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbagci

Kimse merkez Efendi köftecisi ni söylememiş. Kesinlikle İstanbul'daki en iyi köfteci. Hem de hazıklanmadığını hissederek. (porsiyonunda avuç içi kadar büyük 6 köfte var) ulaşım da çok kolay, topkapıda panoroma müzesinin yanında. Hem lezzet hem f\p 5 Yıldız.

Arka tarafa taşınmışlar biraz ve fiyatları porsiyon başı 5-6 tl pahalanmış sanırım fakat senelerdir giderim öyle köfte yemedim hiçbir yerde tadı güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok kofte uzmani degilim ama buyuk camlica tepesindeki camlica sosyal tesislerinin koftesi guzeldir

• quote:

Orijinalden alıntı: darknesss45

cok kofte uzmani degilim ama buyuk camlica tepesindeki camlica sosyal tesislerinin koftesi guzeldir

Fiyatlar nasıl

• belediyenin oldugu icin pahali degil tam hatirlamiyorum ama 10 15 civari olmasi lazim bogaz manazarasi var ortam guzel

• quote:

Orijinalden alıntı: darknesss45

cok kofte uzmani degilim ama buyuk camlica tepesindeki camlica sosyal tesislerinin koftesi guzeldir

Paşabahçedeki boğaz manzaralı tesislerde çok iyi, köfte ve et menüleride iyi.

• Flibe köftecisini bende önerecektim fakat son zamanlarda porsiyon fiyat ayarlamasını iyi yapamıyorlar. Gelen porsiyon ancak bir kızı doyurur.
  • Kız Kulesinin orda Filizler Köftecisi iyidir lezzet olarak, manzarası da muhteşem fiyatlar biraz yüksek ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exocoetidae

Tarihi Özkan Köftecisi derim geçerim.
    http://www.tarihiozkankoftecisi.com/

Dostum dün burayı denedik, favorilerimiz arasına girdi. Belki millete salaş gelebilir diye gitmiyordur ama köftesi çok iyi, fiyatlar da gayet ucuz.
  • Tr.foursquare.com/v/tarihi-merkezefendi-köftecisi-rahmi-usta/4df33f1752b100c2d7f9ea7d
  • Geçen yine özkan köftecisine gittik, bu sefer baya doluydu, mekan da ufak olduğu için tek bir boş masa vardı, ben de nişanlım da 1.5 porsiyon söyledik anca kesti
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

Geçen yine özkan köftecisine gittik, bu sefer baya doluydu, mekan da ufak olduğu için tek bir boş masa vardı, ben de nişanlım da 1.5 porsiyon söyledik anca kesti

fiyatlar ne durumda? örrnek verir misin? porsiyon adedi, yanında verilen mezeler vs nelerdir?
    Bir kaç resim çeksen çok iyi olurdu.

tahtakalenin neresinde kalıyor bu mekan?
  • Porsiyon 11 tl idi, 6 ya da 7 köfte vardı sanırım. Tabakta yanında domates ve turşu biber var.

Rüstem paşa caminin üst sokağından biraz ilerleyince caddenin sağında kalıyor, caddenin ismi uzun çarşı cad. mercana çıkan cadde.

https://www.google.com/maps/place/Uzun+%C3%87ar%C5%9F%C4%B1+Cd+No:294,+Tahtakale+Mh.,+Fatih,+T%C3%BCrkiye/@41.0173915,28.9684377,19z/data=!4m2!3m1!1s0x14cab9ece57c44c1:0xa013cf49a8ab3c67

• Çapa tıp fakültesinin yan tarafında kalan çardak köfte var. Izgarada pişiriyorlar. Porsiyonu az ama tadı çok güzel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.