Şimdi Ara

İstanbul için kar tahminleri (Gönüllü Meteorologlar) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
27
Favori
38.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İzmir için maalesef kar ihtimali bulunmuyor bu sistemde. Ama hava çok soğuk olacak haftasonu tek eksik yağış. ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orçun Bostancı kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :)

• 2 haftalık tahminimde istanbulda kar görünmüyor.

• konu guzelmis hosuma gitti
  • harika bir hizmet. Çok teşekkürler. ama tahminleri ilk mesaja editleyip yazarsan mobiller için daha iyi olur sanırım.

• haftasonu istanbulda karı beklesin herkes

• Teşekkürler aslında sürekli uğraş isteyen bir konu tahminler sürekli revize edilmek zorunda. Son güncellemelere göre pazar günü istanbulda yağış görünmüyor hava oldukça soğuk olacak. Bunun sebebi yüksek basıncın fazla sokularak bulutları ve yağışı dagitmasi. 11 aralık Çarşamba ve 12 aralık perşembe günü ise istanbul genelinde yoğun kar yağışları ihtimali artıyor şimdilik snoptik görünüm bu.

• Angara hakkında bilgi alabilirmiyiz ağalar;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FenerliEsnaF -- 4 Aralık 2013; 10:44:49 >
  • İstanbulu bilmiyorum ama bizim memlekete (karaman) kar yağıyor hızlı bi şekilde

•  İstanbul için kar tahminleri (Gönüllü Meteorologlar)

Kar yağışı da hayal oldu gitti galiba artık ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrianRoscoe -- 4 Aralık 2013; 12:49:53 >
  • Malatya'da kar yağışı var mı @Orçun Bostancı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gencbeyiin -- 4 Aralık 2013; 13:23:02 >
  • Pazar günü gelecek olan sistemde sanırım sarkma var salıya çarşambaya doğru , daha tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim .

• Cumartesi den pazar a geçişte (akşam ve gece) İstanbul un yüksek kesimleri kar görebilir. Sahil kesimi için şimdilik kar hayal. Cuma günü daha net bir bilgi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timurtaş -- 4 Aralık 2013; 14:56:23 >
  • Sizi burada görmek çok iyi oldu hazır wowturkeyden ban yemişken Değerli yorumlarınızı bekliyorum.. En son girdiğimde gece verilerinin her şeyi bozduğu falan söyleniyordu ondan sonra bir konu yüzünden ceza yedim daha göremedim. Durum nedir geliyor mu kar ilk söylenenler gibi etkili mi ?
  • Istanbul'da kar yagiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ride The Lightning

Pazar günü gelecek olan sistemde sanırım sarkma var salıya çarşambaya doğru , daha tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim .

Evet sistem 11-12-13 Aralık tarihine sarkmış görünüyor akşama ayrıntılı açıklama yapacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gencbeyiin

Malatya'da kar yağışı var mı @Orçun Bostancı

Malatya için akşam hatırlatın detaylı bi tahmin yapalım en azından önümüzdeki hafta için bi şeyler söyleriz.
  • Orçun Bostancı kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam bekliyorum akşam olsun yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amagina

Sizi burada görmek çok iyi oldu hazır wowturkeyden ban yemişken Değerli yorumlarınızı bekliyorum.. En son girdiğimde gece verilerinin her şeyi bozduğu falan söyleniyordu ondan sonra bir konu yüzünden ceza yedim daha göremedim. Durum nedir geliyor mu kar ilk söylenenler gibi etkili mi ?

Selamlar
    11-12 Aralık için jet akımlarıyla gelen bi oluşum var akşam tahmin yayınlayacağım.. 7-8 aralık sistemin ilk dalgası etkisiz olacak akşam nedenlerini anlatmaya çalışacağım.
    Wowturkey meselesine gelince ban yeme durumu yok ancak wowturkey sitesi benim gücümden korktu çünkü 2 yıl içinde 5 milyon okunma sayısına ulaştı başlık ve site denetçi Burç un etekleri tutuştu. Şimdi o sitede bilimsel tahmin yapan kimse kalmadı burada dostlarla birlikte yolumuza devam ediyoruz donanım haber ailesine teşekkürler..
    Orçun Bostancı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orçun Bostancı -- 4 Aralık 2013; 19:47:50 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.