Şimdi Ara

İstanbul İçin Olta Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar istanbulda yaşıyorum,balık tutmak için bir olta almak istiyorum yeni başlayacağım için çok pahalı bir takım istemiyorum 150 tl civarı bir olta almak istiyorum tavsiyeniz var mıdır ? bu fiyata görür 3 bilyeli bir olta bulabilir miyim? bir şu set var ne dersiniz

http://www.hepsiburada.com/mobydick-megasurf-240-kamis-makine-olta-seti-p-OUTBURC0575-240

• 150 tl ye balıkcı dukkanı actı bir arkadas kasa kasa balık satıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her konuda yazıyorum bu setlerden uzak durun işinize yaramaz.Yılda bir kere 1 haftalığına tatile gidersiniz vs tamam anlarım da sürekli ava gidecekseniz bunlar yetersiz kalır.İstanbul'da boğaz da mı tutacaksınız,kıyıdan mı,tatlı su da mı,tekneden mi?

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • ınternetten alıcaksan avfonı gıbı sıtelere bak.
    ama tavsıyem duzgun bır av markete gıdıp kullanıslı bır olta alabılırsın o fıyata
  • TeknoDoga.com'a girip olta setleri kategorisini inceleyin. Set çeşidi çok fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoturk -- 7 Mart 2022; 15:39:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKADAM.

Her konuda yazıyorum bu setlerden uzak durun işinize yaramaz.Yılda bir kere 1 haftalığına tatile gidersiniz vs tamam anlarım da sürekli ava gidecekseniz bunlar yetersiz kalır.İstanbul'da boğaz da mı tutacaksınız,kıyıdan mı,tatlı su da mı,tekneden mi?

kıyıdan atacam fırsatım olursa bogaza giderim ama devamlı bogaza gidemem,kartalda oturuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagri37

quote:

Orijinalden alıntı: TEKADAM.

Her konuda yazıyorum bu setlerden uzak durun işinize yaramaz.Yılda bir kere 1 haftalığına tatile gidersiniz vs tamam anlarım da sürekli ava gidecekseniz bunlar yetersiz kalır.İstanbul'da boğaz da mı tutacaksınız,kıyıdan mı,tatlı su da mı,tekneden mi?

kıyıdan atacam fırsatım olursa bogaza giderim ama devamlı bogaza gidemem,kartalda oturuyorum

Okuma Compressa CP-50 Makine (Bütçeyi arttırabilirim dersen Okuma Avenger 55 veya 65 )
    Lineaffe marka surf kamışlara bakabilirsin şu anda %25 indirim çoğu sitede Seafari Store'de indirimli olması lazım.
    Trabucco S-Force Xps Surf Cast 300 m.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konya için otel tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.