Bildirim
İstanbul İngilizce Dil Kursu Önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çok klasik olacak ancak kimse, şu kadar süre içerisinde "garanti" öğreneceksin diyemez. Nihayetinde bu tamamen öğrenciye bağlıdır. Çok iyi bir eğitim kurumu tabii ki belirli standartlarda sunacaktır eğitimi, takıldığım şey "garanti" aramak oldu.
3 ayı yurtdışında olmak üzere 12 ay yeterli bir süre TR'deki bir üniversitenin hazırlık yılını geçebilmek için. İyi bir okulda, disiplinli çalışmayla IELTS'ten 5.0/5.5 seviyesine ulaşabilirsin. -
Garanti edemeyeceğini biliyorum, öğrenen öğrenci çalışmadıktan sonra sabahlara kadar anlatsın ama yine kimse garanti edemez, bazı kurumlar gördüm Amerikan Kültür Derneği gibi eğer bazı şartları yerine getirirsek öğrenemediğimiz taktirde para iadesi ve kur tekrarı yapıyorlar.
Ben hazırlık sınıfını geçmekten ziyade gerçekten ingilizceyi bu yıl öğrenmek istiyorum, ilerde bunun için vaktim olmayacak, B2, C1 seviyesine gelebilirmiyim bu süreçte, Toefl ve Erasmus içinde öğrenmek istiyorum, İstanbulda Bakırköy, Florya, Bahçelievler civarında önerebilceğiniz bir yer var mı ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X