Şimdi Ara

İstanbul-Isparta Yol Tarifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam. Bu haftasonu isparta atabeye gidecegim. 2 soforuz. Bu denli bir Uzun yola ilk defa cikiyoruz. Sabah namazindan sonra cikariz diye dusunduk. Dikkat etmemiz gerekenler nelerdir? Nerelerde Yemek yiyebiliriz? Nerelerde radar vardir?Birde hangi guzergahi takip etmeliyiz? Tavsiyeleriniz var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rena34 -- 5 Mayıs 2017; 0:9:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İstanbul-İzmit-Adapazarı-Bilecik çevre yolu-Afyon(öğlen sucuk ekmek)Kütahya Sonra Sanırım keçiborluda Burdur-Antalya ,Isparta-Antalya sapağı var.Oradan Isparta Antalya sapağına girince varırsınız.
    Atabey nerde bilmiyorum

İyi yolculuklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 5 Mayıs 2017; 0:5:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemy

İstanbul-İzmit-Adapazarı-Bilecik çevre yolu-Afyon(öğlen sucuk ekmek)Kütahya Sonra Sanırım keçiborluda Burdur-Antalya ,Isparta-Antalya sapağı var.Oradan Isparta Antalya sapağına girince varırsınız.
    Atabey nerde bilmiyorum

İyi yolculuklar

Hocam kac saat surer? Nerelerde durup yemek yiyebiliriz? Nerelerde radar var? Dikkat etmemiz gereken bir yer var mi?

• Önce kütahya sonra afyon, keciborluyu geçince Isparta yol ayrılacak, Isparta çevre yolundan da eğirdir tarafına gideceksiniz. Atabey yakın zaten.

• Rena34 kullanıcısına yanıt
    İstanbul-Afyon 6 saat.Sonrası yaklaşık 3 saat.

Adapazarı'ndaki-pamukovada Metin yada küçük ağa da durup çay ve kahvaltı yapılabilir.

Afyon'da Antalya sapağının orada cumhuriyet yada kolaylıda sucuk ekmek tavsiye ederim.Yine yorulduğunuzda Shell yada Opet'te kahve arası verebilirsiniz.Isparta-Burdur sapağına gelmeden önce adını bilmediğim benzin istasyonu vardı ama şimdi nasıl tarif edeyim.Güzel bir ortam kurmuşlar cay kahve vb için güzel yerdi oraya gidin diyecem ama şimdi ben bile gitsem bulamam :)

Radar konusunu bilmiyorum.Zaten gündüz yolculuğu,hız limitlerine riayet edin

• EPICA kullanıcısına yanıt
    Evet doğru karıştırmışım.Önce Kütahya Sonra Afyon

• Hocam kütahya'ya kadar yol çok güzel.Tavsiyem Otobandan gidin , adapazarından çıkın ve kütahya'ya inin.Bir keresinde E5 ten hiç TEM e uğramadan kütahya'ya gitmiştim, istanbul çıkışı çok yormuştu.

Adapazarından ayrıldıktan sonra yollar çok güzel.Hafif virajlar ve çok güzel manzaralar var.110-120 yi geçmeyin , hem yorulmamış olursunuz hemde etrafın keyfini çıkartırsınız.

Tek şöfor bile gidilir ki ben tek başıma iki kere mola vererek istanbul-mersin vs yapıyorum.

Bence kütahya' bir mola verin, 15 20 dk bir çay için en fazla.Sonra Afyon'a geçip güzel bir yemek yiyin.Merkezde çok güzel lokantalar var Karahisar manzaralı.Lokantadan sonra da çıkın biraz lokumculaı dolaşın.Satın almasanız bile türk kahvesi ve lokum ikram ederler.Vakit geçirin orada, çok keyif alırsınız.Büyük ihtimal kaymaklı lokumda satın alırsınız

Afyonda kendinize geldikten sonra zaten yine 110-120 geçmeden sohbet ede ede kazasız belasız varırsınız Ispartaya.

Kazasız sürüşler

• quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Önce kütahya sonra afyon, keciborluyu geçince Isparta yol ayrılacak, Isparta çevre yolundan da eğirdir tarafına gideceksiniz. Atabey yakın zaten.

Keçiborlu-Isparta yol ayrımından sonra Isparta'ya varmadan Gönen-Atabey sapağına girmesi lazım. Eğirdir yolu güzergahı uzatır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.