Şimdi Ara

İstanbul-İzmit Otobüs Seferleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kocaeli de oturuyorum.Salı günü Türk Telekom arenadaki azerbaycan maçına gitmeyi düşünüyorum fakat daha önce arenaya gitmediğim için otobüs saatlerini bilmiyorum izmite en geç saat kaçta otobüs var bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

• Binlerce otobüs şirketi var gidersin en gec 30dk sonraya bilet bulursun sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Binlerce otobüs şirketi var gidersin en gec 30dk sonraya bilet bulursun sorun olmaz.

arkadaş en geç 11de esenler otogarıdan kalkıyor dedi stadla esenler arasındaki mesafe ne kadar bilmediğim için bende sizlere sorayım dedim
  • arkadaşlar yardım lütfen
  • 11de yazıyor hepsinde ama belkide bu tarafa gelen başka araçlar vardır terminala uğrayan.

aslında organize olup otobüs kiralamak lazım kocaeliden
  • quote:

Orijinalden alıntı: waybe

11de yazıyor hepsinde ama belkide bu tarafa gelen başka araçlar vardır terminala uğrayan.

mantıklı fikir ama organize olabilmek için çok az zaman var
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak kahraman

quote:

Orijinalden alıntı: waybe

11de yazıyor hepsinde ama belkide bu tarafa gelen başka araçlar vardır terminala uğrayan.

mantıklı fikir ama organize olabilmek için çok az zaman var

evet gerçekten çok az zaman var ve biletler tükenebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Izmit seyahatin sitesinde 00:00'da otobüs var görünüyor. Yetişirsin muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abdurrahman HacıKerimoglu

Izmit seyahatin sitesinde 00:00'da otobüs var görünüyor. Yetişirsin muhtemelen

11 ekim tarihindeki çoğu sefere baktım hiç görmedim o saatte nereden nereye kısmında neleri seçtiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.