Şimdi Ara

İstanbul kazananlar DEPREM için ne gibi önlem aldı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ben olsam babama karavan aldiririm tek kişilik(hızlı arkadaşlar iki kişilik daha hizlilar üç kişilik alabilir)
    Çekerim otoparka
    Yatak var mutfak var içinde daha nolsun ölme riskin çok azalıyor
    Hem daha karli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElonbayraktarTB2 -- 29 Ağustos 2023; 14:34:5 >
  • 30 milyona yakın bir kısmın birebir olarak etkileneceği geriye kalan bütün nüfusun ekonomik olarak dolaylı yoldan aşırı büyük bir çıkmaza gireceği olay bile dalga konusu olmuş hadi biz öldük hocam siz geride kalanlar çökmüş ekonomiyle yiyecek bir parça ekmek bile bulamayınca ne yapacaksınız birilerine istanbuldaki üniler tutmamış galiba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Prof. Sener usumezsoy hoca hazretlerine sırtımızı dayadık inşallah maşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbiröğrenci -- 29 Ağustos 2023; 14:46:31 >
  • Kurtarılana kadar kaç gün dayanabilirim diye hesap yapıyorum, zira İstanbulda enkazlara ulaşılabileceği konusunda pek umudum yok.

• Aklıma bile gelmiyor çünkü düşünerek ertelenebilecek bir durum değil maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın zamanda olacağını düşünmüyorum o yüzden önlem almadım. Mezun oluna iyi bir eve çıkarım zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla bi çanta hazırlasınlar bence

• deprem çantası yaptım. eve ve konumuna güveniyorum en üst kattayım üstüme çökecek pek bi şey yok.

• Olası deprem sonrası online eğitim için hazırlıklarımı tamamladım, bekliyorum.

• Fay hattının arasına beton döktüm hocam  

• ikigai kullanıcısına yanıt
    İstanbul yıkılacak dümdüz olacak online eğitim he

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.