ttnet abonesi olarak helak olmakla beraberkablo nete geçmeye karar verdim.birçok konu başlığınıda okudum.semte göre bağlantının değiştiği yazılmış. ben koşuyolu-üsküdar bölgesinde oturuyorum.kullanıcı arkadaşlar buradaki net sörf ve download hızları hk bilgi verip yardımcı olabilirseniz sevinirim
sağlıcakla..
1 mbit al hic sorun olmaz ;) olursada 1 hafta icinde iptal ettirebiliyosun
bende bu taraflardayım net bir bilgi benimde çok işime yarar yardım ederseniz sevinirim.
not olarak düşüyüm, koşuyolu kadıköye bağlı :)
üsküdar / barbaros mah. tarafında uydunet kullanan arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim.
acibademin uskudara bagli kisminda oturuyorum ve inanilmaz memnunum 4MB sinirsiz hattim var 500 kb sabit download hizim var.. Ttnetten sonra hic pisman olmazsin dalhalanma die birsey yok ve verdigin ucretin karsiligini aliyorsun
Ben tavsiye ederim.
hortlatıoum...
koşuyolu tamamen kadıköye bağlı değildir..
herneyse koşuyolu barboros mahallesindeki son durum nedir ? kullananlar varmıdır ?
Kusura bakmayın ama ben de hortlatıcam kendime en yakın olarak bu konuyu buldum. Ben de üsküar zeynep kamildeyim. Bizim bu civarlada uydunet hızı ne durumda bu yıl itibariyle. Herkes hızdan şikayetçi ben de bir türlü güvenemedim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme