Merhaba arkadaslar, yaryn Atatürk hava limanina gelecegim. Istanbulu çok bilmedigim için ulasimimi nasil saglayacagima karar veremedim, hangi vasıtalarla bu programi en hizli gerceklestirebilirim yardimci olursaniz sevinirim. 2 günlük planim söyle olacak:
- Atatürk Hava limani -> Besiktas(Cuma) - Besiktas -> Istanbul Üniversitesi Avcilar Kampusu(Cumartesi sabah 10 da kampuste olmam gerekiyor) - Istanbul Üniversitesi Avcilar Kampüsü -> Besiktas (Cumartesi öglen 12) - Besiktas -> Atatürk Hava Limani (Pazar sabahi 9-9.30 gibi havalimaninda olmam gerekiyor)
Birde havalimanindan araçta kiralayabilirim ama isleri saniyorum daha da zorlastirmy? olurum.
İstanbul'da ulaşımı çok detaylı bilmiyorum ama yanlışsa arkadaşlar düzeltir.
Havalimanı binip Aksaray durağında inip Kabataş tramvayına binersen son durak Kabataş'ta inersin. İskelenin olduğu yer.
Topkapı durağında metrobüs aktarması yapılıyor galiba ama biraz yürüme mesafesi var galiba.
Daha kısa yolları vardır belki detaylı bilmiyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Beşiktaş - Avcılar arasını araba ile gitmek intihar olur. Heleki 10 da orada olamam gerekiyor diyorsun SAKINNN. Bin metrobüse devam et ;)
Beşiktaştan, Zincirlikuyu ya otobuse bın, ordan metrobuse, avcılar durağında in. ünv hemen sağında kalacak.
Aynı şekilde de geri donersin.
- Atatürk Hava limani -> Besiktas(Cuma) - Besiktas -> Istanbul Üniversitesi Avcilar Kampusu(Cumartesi sabah 10 da kampuste olmam gerekiyor) - Istanbul Üniversitesi Avcilar Kampüsü -> Besiktas (Cumartesi öglen 12) - Besiktas -> Atatürk Hava Limani (Pazar sabahi 9-9.30 gibi havalimaninda olmam gerekiyor)
1- Havalimanından metro ile Şirinevler de inip Metrobüse bin, Mecidiköyde inip Meydan dan geçen otobüslere sorarak Beşiktaş merkez de inebilirsin. 2-Yine Beşiktaş merkezden Mecidiyeköye gelip Metrobüs ile Avcılar merkez de inip sağ tarafta bulunan Üniversiteye gidebilirsin. 3-Avılar dan metrobüs ile Mecidiyeköye gelip oradan otobüs ile Beşiktaş merkeze gidebilirsin. 4-Beşiktaş merkezde otobüse binip bir durak sonra Kabataş da in, oradan Tramwaya binip Aksaray da inip Metro ile direk Havalimanına gidebilirsin. Uçağa yetişme durumunuda göz önünde bulundursak 6 gibi tramwaya binmen lazım ona göre ayarlarsın kendini.
Arkadaşlar bu metrobus icin ucbilet aldım onu kullanıyorum, metro için de tek kullanımlık kartlar var mı
İstanbul kart al 6 TL içi boş, 30 TL lik doldur yeter sana 2-3 gün için.
Atatürk Havalimanı'ndan metroya binerek Aksaray durağında inin. İndikten sonra yoldan geçen birine Yusufpaşa otobüs durağını sorun (yürüyerek 2-3dk). Bu duraktan geçen Topkapı - Beşiktaş (28T) otobüsüne binin. Beşiktaş'tan Avcılar'a gitmek için yine Beşiktaş - Topkapı (28T) otobüsüne binin. Son durakta inerek 5dk'lık yürüme mesafesiyle metrobüs'e geçin. İneceğiniz durak İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü. En kısa yol bu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme