Şimdi Ara

İSTANBUL MEDENİYET TIP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TIP İÇİN EN SAÇMA ARALIKTA KALDIM.İSTANBULDA KALMAK İSTİYORUM.O YÜZDEN TEK SEÇENEK MEDENİYET.

BU UNİ HAKKINDA BİŞEYLER BİLEN VARSA BANA YARDIM EDEBİLİR Mİ?

• help
  • Tipta uni fark etmez diyolaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Akdeniz yaz. Illa Istanbul diyorsan Uludaga git yakin. Medeniyet yapma bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaya7abc

Bence Akdeniz yaz. Illa Istanbul diyorsan Uludaga git yakin. Medeniyet yapma bence.
    salla medeniyeti
  • Tıpta uni fark etmez diyenlere bakma hiç. 6 seneni apartman dairesi gibi kurulan fakülteler var. Orada mı geçircen? Ayrıca istanbul takıntin olmasın. Uludağ ve akdeniz tıp ı araştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: RagnarLoRdbrok

Tıpta uni fark etmez diyenlere bakma hiç. 6 seneni apartman dairesi gibi kurulan fakülteler var. Orada mı geçircen? Ayrıca istanbul takıntin olmasın. Uludağ ve akdeniz tıp ı araştır.

+1 bence de hocam size katıliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs Ankara Tıp
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Akdenizde 2.sinifa gectim zor ama guzel bir fakultedir. Egitimi koklu ve iyidir. Dusunursen yardimci olurum

• biradamdiro B kullanıcısına yanıt
    ya burda kalmak için bazı nedenlerim var yani istanbulda kalmam lazım o yüzden medeniyeti araştırıyorum uludağdan iyi deildir eğitim ama burdada kalmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GehenGehenGülenAdam

ya burda kalmak için bazı nedenlerim var yani istanbulda kalmam lazım o yüzden medeniyeti araştırıyorum uludağdan iyi deildir eğitim ama burdada kalmam lazım

Yüruyerek 40 dk ise evin kal iste deilse kaç istten

ben varupadayım ama metroyay akın okul kadıköyde yine gidilir yani sorun yok ben eğitimi aşırı eksik ise gitmem ama eğitimi ortalama ise sorun deil
  • quote:

ben varupadayım ama metroyay akın okul kadıköyde yine gidilir yani sorun yok ben eğitimi aşırı eksik ise gitmem ama eğitimi ortalama ise sorun deil

Mertro falan cekilmiyo cok kalabalikk

kirazlı ilk duraktayım gidişte ama dönüşü bilmiyorum
  • GehenGehenGülenAdam kullanıcısına yanıt
    Ne gibi nedenler biraz daha açar mısın

• GehenGehenGülenAdam kullanıcısına yanıt
    Kardeşim yanlış anlama ama eğer burda kalma sebebin sevgili olayları falansa en baştan uyariyim sakın o hatayı yapma. Tıp okuma niyetin varsa hiç yapma

• kusturmalı death metal kullanıcısına yanıt
    özel nedenler :D
    burada hayatım var yani bazı burda yapmak istediğim şeylerde vardı bu sene ve fazla masrafta yapmak istemiyorum
    şehir dışına çıksam yurt benlik bi ortam deil ev kiralasam masraf oluyor
  • RagnarLoRdbrok kullanıcısına yanıt
    yok sevgili falan deil ama şehir dışı isteme nedenlerim arasında eve kız atmak var burda kalmak için kız etkisiz
  • quote:

yok sevgili falan deil ama şehir dışı isteme nedenlerim arasında eve kız atmak var burda kalmak için kız etkisiz
    medeniyet yazmaktansa arkadaşların önerilerine uysan iyi edersin bence. ha illa da istanbulda kalıcam diyorsan tek seçeneğin medeniyet.
  • ChadSmith kullanıcısına yanıt
    gidenler ben memnunum diyor
  • quote:

gidenler ben memnunum diyor
    okuyan arkadaşlarım da var, kendi fakültemden puanıyla geçiş yapan arkadaşlarım da var. geçenler de en baştan medeniyet tercih edenler de istanbulda oldukları için memnunum diyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.