Şimdi Ara

İstanbul park'ta kendi aracımızla girip tur atabilirmiyiz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
25.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye şartlarında olması gereken tarife;

Saatlik 100 TL/adambaşı

10 kişik minimum grup.

Hem pist günde 10 saat açık kalsa 10.000 TL kazanır. Mis gibi. Ayda 300.000 TL. Ayda 50.000 TL masrafa gitse, 250.000 TL kar.
  • aslinda otomobil sporlari dernegine mail atilsa ve onlar boyle bi teklif verseler ve guvenlik icin adam falan bulundursalar muthis olur, eve gidince bi bakiyim bu olaya, dernegin ismi tomsfed'miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Türkiye şartlarında olması gereken tarife;

Saatlik 100 TL/adambaşı

10 kişik minimum grup.

Hem pist günde 10 saat açık kalsa 10.000 TL kazanır. Mis gibi. Ayda 300.000 TL. Ayda 50.000 TL masrafa gitse, 250.000 TL kar.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorp3867 -- 21 Mayıs 2012; 6:37:24 >
  • Bide derler ki sokaklarda hız yapmayın. Pistlere gidin. Pistlere de gidilmiyo ki ;) 5 bin euro nedir arkadas. Ondan sonra millet tabi yollarda hız yapacak. Ne tesvik ediyosun ne cazip kılıyosun. Ah guzel ülkem ah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

Pisti bir saat kiralamanin bedeli 5000 euro gunlugu ise 60.000 Euro
    Herkeze vermiyorlar eger organizasyon disi bir pist deneyimi soz konusu olacak ise aranan sartlar agir suan cepten yaziyorum detaylarini anlatirim..

ATTRACTION konunun üstünden epey geçmiş ama

detayları paylaşabilir misin acaba ?

İnternette hiçbir bilgi yok bu konuda.
  • 1.6 motorla neyin turunu atıcan çık bi otobana işte
  • Konu hortlamış madem...

Standart arabalarınızla piste çıkmayı denemeyin bence çünkü 5 tur belki dayanır :)
    Ayrıca kasko da pistteki hasarları ödemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

Pisti bir saat kiralamanin bedeli 5000 euro gunlugu ise 60.000 Euro
    Herkeze vermiyorlar eger organizasyon disi bir pist deneyimi soz konusu olacak ise aranan sartlar agir suan cepten yaziyorum detaylarini anlatirim..

Sinan akıman ilgileniyordu pisti 10 yıllık kiralamak için, sonradan ihale iptal olmuştu diye hatırlıyorum ama...

Tecrübeniz olduğu için soruyorum,, bu fiyatlarla oraya girip aracını turlayabilecek insan sayılıdır ülkede herhalde. bu fiyat politikasıyla kazanabiliyorlar mı? ya da kazanıp kazanmamaları pek te umurlarında değil, önemli olan kendi keyifleri mi...
  • Bir belgeselde görmüştüm. ABD'de yarış günleri düzenleniyor ve binek otomobilini ufak tefek modifikasyon yapan herkes (Hava filtresidir işte ne bileyim öyle şeyler) katılabiliyor. Güzel bir de alanları vardı.

Ha bizim ülkemizde böyle birşey olsa, Doğan'dan Apaçi'den geçilmezdi. Adamlar Corvette'den sonra bile çıkıp "Yanlayabiliyorlar"
  • DİKKAT DİKKAT

http://www.kadikoygundem.com/haber_detay.asp?haberID=70041

Almanya’daki Nürburgring gibi 20 dakikalık turlar atılacak Sinan Akıman, İstanbul Park’ı, Almanya’daki dünyaca ünlü yarış pisti Nürburgring gibi halka açık herkesin kullanabileceği bir pist haline getireceklerini söyledi. Akıman, “Henüz fiyatlar belli değil ama şimdiki fiyattan çok daha düşük olacak. Cüzi fiyatla herkesin yollarda değil pistlerde hız yapmasını sağlayacağız. Piste uygun olan her araç girebilecek” dedi. Akıman, otomobil, motosiklet ve ATV sahibi olan herkesin kullanabileceğini belirtti. Akıman’ın verdiği bilgiye göre İstanbul Park’ta isteyenler günde 3-4 kez 20’şer dakikalık turlar atabilecek. İstanbul Park’ta günlük etkinlik fiyatları 2 bin euro ile 65 bin euro arasında değişiyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

1.6 motorla neyin turunu atıcan çık bi otobana işte

öyle deme dostum yurtdışında atıyorlar

çok taze video

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

çok taze video

1.6 motorla nasıl ivmelenmeyi düşünüyorsun?

istanbul park'ın virajları geniştir, düzlükleri gayet uzun, ha ufak motorlu araçlarla pistte sürmüşsün, ha otobanda gazlamışsın aynı şey.

arkadaşın demek istediği şey o.

pistlerde zevk alabilmek için çok çabuk ivmelenen araç olmalı altında. verdiğin videoya dikkat edersen pistten zevki sadece f458 alıyor

• 5000 Euro vermek saçmalıktan başka bişey değildir , he hızı seviyorum , paramda var diyosan o zaman bilemem
  • vw grubu her yıl açıyordu pisti. Porsche, vw , audi markaları için organizasyonlar oluyordu. Bir defa katılmıştım ben scirocco varken.

Her türlü vw marka araç girebilir, piste çıkış esnasında araçların kuvvetlerine göre ayırıyorlardı, eskort aracını takip ve kopmaları önlemek için.

Kendi aracınıza piste çıkmadan önce ufak bir kontrol yapıyorlar, uygun ise giriyorsunuz. Ben 6 tur atmıştım.

Eskort aracı 160 tsi golf idi ve adam artık pisti yalamış yutmuş, yetişmek oldukça güç. 12. viraj öncesi düzlük ve sağa virajı 170-180 civarı süratler ile dönebiliyorsunuz. pist içinde yaptığım en yüksek hız ise 190 olmuştu diye hatırlıyorum (160dsg rocco) . Ama yazılımlı roccolar vardı , pisti daha iyi bilen ve tecrübeli arkadaşlarımız da vardı, onlar epey tozunu aldılar pistin.

Tamamen ücretsiz bir organizasyon ve bir hafta kadar sürüyordu diye hatırlıyorum. İşin dikkat edilmesi gereken tarafı ise ücretsiz olmasına rağmen aracınızın bu koşullara ne kadar dayanabileceği.

6 tur sonunda balatalar ve lastiklerden yapışan parçaları kapılardan temizliyorsun. yap sıcaklığı 115-116 dereceleri buluyor ve peş peşe 2 tur attıktan sonra pite girilip araç dinlendiriliyor zaten. Malum pist için yapılmamışlar, orada çok daha iyi anlıyor insan.

Bir arkadaşım audi TTS aracı ile nürburgring pistine gitmişti. toplamda 4 tur atıp henüz 10 bindeki lastiklerimizi çöpe attık demişti. Kendim piste girene kadar abarttığını düşünüyordum ama tecrübe edince inandım olaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: STasdemir

quote:

Orijinalden alıntı: EIRP

quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

dostum kiralayıp ne yapacaksın ki, hem 5000 Euro parana yazık günah hem ücretsiz yolu varken;

çık İstanbul-İzmit otobanına bas basabildiğin kadar, hatta sağ şeritten solla (pardon sağla) arabaları, en soldan git son gaz, sellektörle korkut öndekileri...

burada sana cvp yazanlarda böyle yapmıyorlar mı?

sen nasıl yapıyorsun peki?yukarıdaki gibi mi?

buraya cvp yazan herkes metin efendinin dediği gibi yapıyormus (bunu hangi yazıdan çıkarttı ise)
    ama kendisi de buraya cvp yazdıgına göre bizden farkı yok.
    gece gece babasından azar işitmiş olmalı çocuk

+1

kendisi çok kurallara riayet ediyor buna eminim o kadar ediyor ki bize gelip burda ahlak dersi veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

çok taze video

1.6 motorla nasıl ivmelenmeyi düşünüyorsun?

istanbul park'ın virajları geniştir, düzlükleri gayet uzun, ha ufak motorlu araçlarla pistte sürmüşsün, ha otobanda gazlamışsın aynı şey.

arkadaşın demek istediği şey o.

pistlerde zevk alabilmek için çok çabuk ivmelenen araç olmalı altında. verdiğin videoya dikkat edersen pistten zevki sadece f458 alıyor

Aynen anladım dostum ama görünce paylaşayım dedim

1.6 lar bahane 458 şahane

• Şimdi kendi aracımla tur atayım desem fiyat ne kadar oldu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: xbox2

Şimdi kendi aracımla tur atayım desem fiyat ne kadar oldu ?

https://intercityshop.com/pist-gunleri/
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbox2

Şimdi kendi aracımla tur atayım desem fiyat ne kadar oldu ?

chris harris gibi tur atmayı düşünme sakın

bellik kurallar ile turluyorsun pisti

--

chris harris gibi istersen

saati 5000 euro demişti attraction zamnında // yalnız oluyorsun pistte
  • Hocam sabah 4-5 gibi çıkın dışarı, beğendiğiniz virajlara yardıra yardıra girin. Yollar bedava, ne cevherler var hergün gidip geldiğiniz yolları keşfetmeye bakın. Öyle güzel virajlar varki pistlerde bulamazsınız.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.