Şimdi Ara

İstanbul park'ta kendi aracımızla girip tur atabilirmiyiz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
25.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dj appıah

quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

dostum kiralayıp ne yapacaksın ki, hem 5000 Euro parana yazık günah hem ücretsiz yolu varken;

çık İstanbul-İzmit otobanına bas basabildiğin kadar, hatta sağ şeritten solla (pardon sağla) arabaları, en soldan git son gaz, sellektörle korkut öndekileri...

burada sana cvp yazanlarda böyle yapmıyorlar mı?

adamı niye suça teşvik ediyosun belki babası çok ünlü biri belki adam oraya özel bir aracı vardır

hmmmm, bir düşünelim; buraya otoban videolarını koyan, sağ şeritten sağlayanlar vs... bu arkadaşı suça teşvik etmiyorda, benim yazdığım 2 satır yazı mı teşvik ediyor ?

lütfen insaflı olalım...

elbetteki pist gibi güvenliğin üst düzey olduğu bir yerde araç ile istediğin attraction'u yapmakta serbestsin ancak bunu kamusal alana taşıdığın vakit, ne saygınlığın ne de o piste bayıldığın 5,000 Euro'nun hiçbir değeri kalmaz.

• quote:

quote:

quote:

dostum kiralayıp ne yapacaksın ki, hem 5000 Euro parana yazık günah hem ücretsiz yolu varken;

çık İstanbul-İzmit otobanına bas basabildiğin kadar, hatta sağ şeritten solla (pardon sağla) arabaları, en soldan git son gaz, sellektörle korkut öndekileri...

adamı niye suça teşvik ediyosun belki babası çok ünlü biri belki adam oraya özel bir aracı vardır

hmmmm, bir düşünelim; buraya otoban videolarını koyan, sağ şeritten sağlayanlar vs... bu arkadaşı suça teşvik etmiyorda, benim yazdığım 2 satır yazı mı teşvik ediyor ?

lütfen insaflı olalım...

elbetteki pist gibi güvenliğin üst düzey olduğu bir yerde araç ile istediğin attraction'u yapmakta serbestsin ancak bunu kamusal alana taşıdığın vakit, ne saygınlığın ne de o piste bayıldığın 5,000 Euro'nun hiçbir değeri kalmaz.

zaten sen de süttten çıkma ak kaşıksın.

• quote:

quote:

quote:

lütfen insaflı olalım...

iyi de güzel kardeşim ben sana soruyorum.bana mantıklı bir cvp verir misin.
    şu sayfaya sen mesaj yazana kadar ve sen yazdıktan sonra, bir allahın kulu kastettiğin videoları
    koydu mu ya da videolarda gösterilen sahneleri destekleyen biri çıktı mı.sen hangi msj da gördün sagdan sagla, soldan solla, makasla, arkadan yapış sellöktör yap öndekini korkut diyeni.durup dururken sen nerenden icat ettin bunları anlamadım.sanki biri böyle bir şey dedi de onu eleştirmeye başladın.ondan sonra çıkıp diyorsun yarası olan gocunur falan fişman.gerçek misin sen yaa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STasdemir -- 13 Ağustos 2010; 7:50:10 >

• halka açık mekanlarda, hız kurallarına riayet etmeyerek, hem kendisi, hemde başkalarının hayatını tehlikeye atan, sorumsuz ve saygısız sürücüleri kınıyorum.
    inşallah aşşağıdaki arkadaşa veya bir sevdiğine, tarif ettiğim gibi bir sorumsuz ve saygısız sürücü zarar vermez.
    "--akıllı insanlar başlarına gelenlerden ders alır, daha daha akıllı insanlar başkalarının başlarına gelenlerden ders alır."

quote:

• quote:

quote:

quote:

lütfen insaflı olalım...

git o zaman onlara söyle videolarını koyanlara uyarıcağana gidip daha fazla yap diyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

ama benim favorim,sabine ablamız ve m5 i ile 195 euroya bir 'ringtaxi' turu atmak.
    195 euro pahalı demeyin,bir turun bmw'ye maliyetinin yaklaşık 480 euro olduğunu söylüyorlar.

http://www.nurburgring.org.uk/taxi.html

Ee adamların kârı ne oluyor peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

ama benim favorim,sabine ablamız ve m5 i ile 195 euroya bir 'ringtaxi' turu atmak.
    195 euro pahalı demeyin,bir turun bmw'ye maliyetinin yaklaşık 480 euro olduğunu söylüyorlar.

http://www.nurburgring.org.uk/taxi.html

Ee adamların kârı ne oluyor peki?

adamların karı yok zaten,bmw'nin reklam niyetine yaptığı bir hizmet
    gayet de iyi bir reklam bence,m5'in sınırlarını gören insanlar aracı almayı düşünebilirler

• 5000€ ona vereceğime 1000€ bi araç kiralarım 3000€ benzin doldururum 1000€ harcarım bu sanayede dünya turu yaparımm.
  • Tatmin edici cevabımı aldım teşekkür ederim.Konuda fena sapıtmış bu arada...Bizde biliyoruz e5 e6'larda arabayı istediğimiz şekilde kullanmak.Fakat hiç bir zevk başkalarının hayatını tehlikeye atmaya yeterli bir delil değildir..Düzgün cevap verip bilgilendiren herkese teşekkür ederim.İyi geceler Dh
  • dostum son mesajını 14 Ağustos'ta yazmışsın, şimdiye kadar haberin olmadı mı bilmiyorum ama eğer VW araç sahibi isen -ki Golf'e biniyorsun anladığım kadarıyla- Doğuş Oto VW sahiplerine kıyak yapıyor ve 17 Ağustos'tan beri hafta içi günlerde randevu alıp İstanbul Park pistine "beleş" çıkabiliyorsun.. çok eğlenceli bir aktivite oluyor, ben bu Perşembe gittim ve kesinlikle gitmeni tavsiye ederim..

www.volkswagenleristanbulparkta.com web sitesine girip randevu alabilirsin.. burada ayrıca bugüne kadar aktivite dahilinde piste çıkanların bazılarının resimleri de var..

• Asıl suça teşvik eden 1 saatine 5000 euro isteyendir. 5000 euro günlük insanlara bahşiş verdiğim para olsaydı bile yine o piste vermezdim. Para kazanmak bu kadar kolay olmamalı. Ayrıca illa trafiği katletmeye gerek yok. Pazar günü sabaha karşı ister dümdüz, ister bol virajlı dar, ister bol virajlı geniş ne insanın olduğu ne arabanın olduğu ne kedinin köpeğin olduğu yollar var. En fazla tehlikeli araç kullanmak yada radardan falan ceza yenir..
  • İstanbul Park pisti halka açılması gereken bir yer.

Adam başı saati 100 TL olsa, randevu sistemine göre insanlar istediği gibi yarışsa ne güzel olur.

10 kişi ekip kurup, 1000 TL'ye mis gibi 1 saat yarışılır. Bu sayede pistte kullanılmış olur, zarar etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

İstanbul Park pisti halka açılması gereken bir yer.

Adam başı saati 100 TL olsa, randevu sistemine göre insanlar istediği gibi yarışsa ne güzel olur.

10 kişi ekip kurup, 1000 TL'ye mis gibi 1 saat yarışılır. Bu sayede pistte kullanılmış olur, zarar etmez.

yarış işi sakat ona kesinlikle izin vermezler ama tek başına çıkıp turlamaya belki izin çıkar

bu arada o kadar okudum başlığı taaa geçen yazdan kalmaymış mesajlar

ama bazıları o zamandan bu zamana pek ders almamış gördüğüm kadarıyla
  • İngiltere'de var mesela. Track Days diye geçer. Çok keyiflidir.

İnsanlar grup olup yarışıyorlar. Pekçok pistte Avrupa'da da var.

Bizde de olması lazım.

Makul bir fiyat olursa güzelce insanlar stres atarlar.

Yoksa İstanbul Park pisti çürüyecek.
  • Saatlik 5000Euro! Sabahtan akşama kadar deli gibi git(diğer sürücüleri riske atmadan)yiyeceğin maksimum ceza miktarı 1000-1500lira falan olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: STasdemir

quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

Pisti bir saat kiralamanin bedeli 5000 euro gunlugu ise 60.000 Euro
    Herkeze vermiyorlar eger organizasyon disi bir pist deneyimi soz konusu olacak ise aranan sartlar agir suan cepten yaziyorum detaylarini anlatirim..

saatlik 5bin euroyu duyunca insan ayrıntı istemez sanırım

pazarlık yapsak

• Orası iflas eder yakında, F1 yarışı yapılmadıktan sonra orası ne işe yarar ki?! O €5.000 olur €500. Herkes rahat rahat takılır. Ya aslında içi biraz değiştirilip futbol stadyumu da yapılabilir sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crssover

Saatlik 5000Euro! Sabahtan akşama kadar deli gibi git(diğer sürücüleri riske atmadan)yiyeceğin maksimum ceza miktarı 1000-1500lira falan olur

Bir başına gidilmez zaten.Toplanılır 10 kişi, kişi başı 500'den çıkılır.Kaldı ki o 500 euro lastik,frenlerin yanında çok iyimser.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

Pisti bir saat kiralamanin bedeli 5000 euro gunlugu ise 60.000 Euro
    Herkeze vermiyorlar eger organizasyon disi bir pist deneyimi soz konusu olacak ise aranan sartlar agir suan cepten yaziyorum detaylarini anlatirim..

Vay be Adana da 60.000 Euro'ya şehirin biraz dışarısında arsa alıp drag pisti kurarım.Aslında eski büyükşehir belediye başkanının oğluda sport arabalara düşkün onla konuşup orta bir yol bulabilme imkanım olsa hhhhh :)
  • Zaten formula bir organizasyonu adam akıllı bir kere yapıldı oda açılırken...
    diğer organizasyon kötüydü reklamı iyi yapamadılar ve ilgi çok azdı...

gelecek sezonda istanbul park yok..

http://ekonomi.haberturk.com/makro-ekonomi/haber/623288-f1-seneye-yok

Benim anlamadıpım nokta şu
    Maliyeti 290 milyon $
    2002’de dönemin İTO Başkanı Mehmet Yıldırım tarafından çalışmaları başlatılan yarışların yapıldığı İstanbul Park’ın maliyetinin 25 milyon dolar olacağı söyleniyordu. Tamamlandığında ise maliyet 290 milyon dolar oldu

Bu kadar yüksek fark nasıl olur.Ya türkiye yönetenler cahil,hesap kitap bilmiyor yada birilerini ceplerini doldurduğu verdiğim kdv boşa gitti.Hem ben kullanamıyorum saati fiyatının yüksek oldugundan dolayı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.