Şimdi Ara

İstanbul park'ta kendi aracımızla girip tur atabilirmiyiz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
25.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar İstanbul park'a kendi aracımızla girip tur atabiliyor muyuz.Nasıl olur nasıl gider açıklamaları nelerdir var mı bilgisi olan.Kendi aracımızı kendimizce test edip zevk almak için güzel ve güvenli bir parkur.Peki böyle birşey mümkünse şartları nedir nereye başvurabiliriz bilgisi olan paylaşırsa çok minnettar kalıcağım...

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

• Yapay Zekanın Yanıtı

İstanbul Park'ta Kendi Aracınızla Tur Atmak

İstanbul Park, motor sporları tutkunları için Türkiye'nin en önemli pistlerinden biridir. Peki, kendi aracınızla İstanbul Park'ta tur atmak mümkün mü?

Malesef, şu anda İstanbul Park'ta kendi aracınızla tur atmak için kamuya açık oturumlar düzenlenmemektedir. Pist, öncelikli olarak profesyonel yarışlar ve özel etkinlikler için kullanılmaktadır.

Bununla birlikte, İstanbul Park'ın pist sürüş deneyimi programlarına katılarak pistte araba sürme fırsatı bulabilirsiniz. Bu programlar, belirli tarihlerde düzenlenir ve önceden rezervasyon yaptırılması gerekir. Deneyim programlarında, pistte kendi aracınızı veya pist aracı sürme seçenekleri sunulur.

Pist sürüş deneyimi programlarının ücreti, seçilen programa ve tarihine göre değişebilir. Detaylı bilgi ve rezervasyon için İstanbul Park'ın resmi web sitesini ziyaret etmeniz önerilir.

İstanbul Park Araba Sürme Ücretleri:

• Pist sürüş deneyimi programı ücretleri değişiklik gösterebilir.
    • Güncel fiyatlar için İstanbul Park'ın resmi web sitesini kontrol etmeniz önerilir.

İstanbul Park Giriş Ücretleri:

• Şu anda İstanbul Park'ta kendi aracınızla tur atmak için kamuya açık oturumlar bulunmamaktadır.
    • Bu nedenle, pist giriş ücreti bilgisi mevcut değildir.

Formula 1 Pistinde Araba Kullanmak:

• İstanbul Park, Formula 1 yarışlarına ev sahipliği yapmaktadır.
    • Formula 1 pistinde kendi aracınızla araba kullanmak için özel izinler ve lisanslar gerekmektedir.
    • Genel halk için bu tür fırsatlar genellikle mevcut değildir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Pisti bir saat kiralamanin bedeli 5000 euro gunlugu ise 60.000 Euro
    Herkeze vermiyorlar eger organizasyon disi bir pist deneyimi soz konusu olacak ise aranan sartlar agir suan cepten yaziyorum detaylarini anlatirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

Pisti bir saat kiralamanin bedeli 5000 euro gunlugu ise 60.000 Euro
    Herkeze vermiyorlar eger organizasyon disi bir pist deneyimi soz konusu olacak ise aranan sartlar agir suan cepten yaziyorum detaylarini anlatirim..

saatlik 5bin euroyu duyunca insan ayrıntı istemez sanırım
  • dostum kiralayıp ne yapacaksın ki, hem 5000 Euro parana yazık günah hem ücretsiz yolu varken;

çık İstanbul-İzmit otobanına bas basabildiğin kadar, hatta sağ şeritten solla (pardon sağla) arabaları, en soldan git son gaz, sellektörle korkut öndekileri...

burada sana cvp yazanlarda böyle yapmıyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

dostum kiralayıp ne yapacaksın ki, hem 5000 Euro parana yazık günah hem ücretsiz yolu varken;

çık İstanbul-İzmit otobanına bas basabildiğin kadar, hatta sağ şeritten solla (pardon sağla) arabaları, en soldan git son gaz, sellektörle korkut öndekileri...

amaç konuyu acanı mı yoksa cvp yazanı mı eleştirmek ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasım04

quote:

dostum kiralayıp ne yapacaksın ki, hem 5000 Euro parana yazık günah hem ücretsiz yolu varken;

yarası olanın gocunacağı gibi, istemeyende üstüne alınmamakta da serbesttir....

• eleştri kime anlamadım ancak umarım kimse bu başlıkta trafik kullarına tabi olan yollarda hızı, yarışı özendirici yazılar yazmaz.. bu konularda hem caddelerde hem belirli saatlerde ve zamanlarda trafiğin olmadığına emin olduğumuz yerlerde yaşadığım ve gurur duymadığım bir geçmişim var.. 2 yıl kadar oldu sadece 105 bg lik golf üme biniyorum ancak ömrüm boyunca istediğim birşeydir, kuralların, önlemlerin olduğu bir "pist" ortamında olmak.. sadece istanbul park olarak değil, yarışma, arabayı hakkıyla sürme, yol şartlarına meydan okuma gibi heveslerimizi giderebileceğimiz bir çözüm gerçekten çok güzel olurdu.. böyle birşey mümkünse ben de bilmek isterim..
  • quote:

adamı niye suça teşvik ediyosun belki babası çok ünlü biri belki adam oraya özel bir aracı vardır
  • quote:

quote:

quote:

yarası olanın gocunacağı gibi, istemeyende üstüne alınmamakta da serbesttir....

senin kafa iyi galiba.sen yazana kadar 2 kişi cvp vermiş ve kimse git otoyollarda otobanlarda makas at sagdan soldan geç dememiş.yani senin anlayacagın kötü bir şeye teşvik etmemiş.konuyu acana sen de cvp yazmıssın sen de o zaman bu dediklerimi yapıyorsun.sen hangi yazıdan gocundun da abuk sabuk yazı yazıyorsun bi izah edersen sevinirim.

• quote:

sen nasıl yapıyorsun peki?yukarıdaki gibi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EIRP

quote:

sen nasıl yapıyorsun peki?yukarıdaki gibi mi?

buraya cvp yazan herkes metin efendinin dediği gibi yapıyormus (bunu hangi yazıdan çıkarttı ise)
    ama kendisi de buraya cvp yazdıgına göre bizden farkı yok.
    gece gece babasından azar işitmiş olmalı çocuk

• inanmayacaksınız ama ben gazlamak için 4km'lik(öyleydi herhalde) uçak pistine gidiyorum.yerel tek motorlu uçaklar için yapılmıştı zamanında şimdi atıl durumda.üstelik bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: EIRP

inanmayacaksınız ama ben gazlamak için 4km'lik(öyleydi herhalde) uçak pistine gidiyorum.yerel tek motorlu uçaklar için yapılmıştı zamanında şimdi atıl durumda.üstelik bedava

çotanak fındık yagı reklamı çıktı gördün mü
    hız öldürür
  • Geçenlerde(geçenlerde dediğim belki 3-4 ay oldu) forumda birisi Almanya'daki pistlerde atılan tur başı 15 ya da 20 euro ücret alındığını yazmıştı.Keşke burası da öyle olsa.En azından millet bi 50-60 liralık gazlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

Geçenlerde(geçenlerde dediğim belki 3-4 ay oldu) forumda birisi Almanya'daki pistlerde atılan tur başı 15 ya da 20 euro ücret alındığını yazmıştı.Keşke burası da öyle olsa.En azından millet bi 50-60 liralık gazlar..

o birisinin baş harfi m olmasın sakın
  • nurburgring nordschleife' de tek tur 22;4 tur 75 euro.
    tur sayısı arttıkça indirim de artıyor.
  • quote:

quote:

Geçenlerde(geçenlerde dediğim belki 3-4 ay oldu) forumda birisi Almanya'daki pistlerde atılan tur başı 15 ya da 20 euro ücret alındığını yazmıştı.Keşke burası da öyle olsa.En azından millet bi 50-60 liralık gazlar..

o birisinin baş harfi m olmasın sakın

Valla "şu" desem yalan..

• quote:

Kontör işine dönmesin o;
    "Abi bir 10 liralık yüklesene, 200 mt gider dururum."
  • ama benim favorim,sabine ablamız ve m5 i ile 195 euroya bir 'ringtaxi' turu atmak.
    195 euro pahalı demeyin,bir turun bmw'ye maliyetinin yaklaşık 480 euro olduğunu söylüyorlar.

http://www.nurburgring.org.uk/taxi.html

• quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

ama benim favorim,sabine ablamız ve m5 i ile 195 euroya bir 'ringtaxi' turu atmak.
    195 euro pahalı demeyin,bir turun bmw'ye maliyetinin yaklaşık 480 euro olduğunu söylüyorlar.

http://www.nurburgring.org.uk/taxi.html

http://www.youtube.com/watch?v=5KiC03_wVjc&annotation_id=annotation_833746&feature=iv

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.