dostlar ben hukuk istiyorum. üstteki koç, fatih, tobb, bilkent, galatasaray hariç bütün ünilerin tam burslusu tutuyor. istanbul şehir üni düşüyorum gidip gördümde gerçekten hoş üni ama fem ders gittiğim için hocam fatih hukuk lk binden tam burslu alır dedi ve çok daha küçük ihtimalde olsa bilkent de tanıdık varsa ilk binden referansla kapsamlı burslu alabilir. Özellikle şehir üni ile ilgili bilgisi olan yada okuyan biri varsa yardım edebilir mi? ben gidip gördüm ve fatih yada bilkentin yanında bile teredüt etmeme yol açtı ki devletleri söylemiyorum bile
dostum ben de şehiri çok araştırdım hazırlığı ana binada okumak kötü aslında ama lisans eğitimini batı kampüsünde veriyorlarmış bence güzel üniversite hocaları kaliteli paranın kokusuna gelmişler resmen :D
tam burs çok kapsamlı bir şekilde bu üniversitede eğer maddi durumun pek elvermiyorsa şehiri tercih etmen senin için daha rahat bir üni hayatı sunabilir , bilkenti kesinlikle tavsiye etmem
bilkent gibi bi üniversiteyi okuyup iyi bir derece ile mezun olursan iş yapamayacağın yer yok. yüksek lisans vs noktalarındada çok avantajlı ama zaten bilekntte hukuğun zor bir bölüm oldugu söylenirken benim referansla okuyup iyi bi derece yapmam için baya bi gayret göstermem gerekiyor. össye hazırlanırken çektiğim ameleliğin katlarca fazlasını :D
şehir üni de çıkıncaki iş imkanını sordum prof tekin memiş ti galiba bana böyle bi vaadimiz yada derdimiz yok dedi biz sadece en güzel şekilde eğitim vermeyi amaçlıyoruz :) münevver insan yetiştiriyoruz :) dedi. bnim hissettiğimde oraya gidersem üni hayatımda gereksiz yere tonlarca şey ezberleyip bilgi hamallıgı yapmıyacağım ki kendileri de derslerde zrlamadıklarını söylüyolar - buda hukuk hariçmiş hukukta biraz zor olabilir ddile -
yani aslında benim sorum etiket mi? bilkent yada fatih gibi ünilerin etiketi mi? yoksa şehir gibi yeni bi üniversiteye gidip gerçekten her yılından keyif alarak üni okumak mı ki bu üni nin bi 5 yıla diğerleri seviyeisne çıkmayacağıda belli değil. siz ne yaparsınız? gidip gördüm ortamı gerçekten harika özllkle proflarla sohbet imkanı çoğu yerde olmayacak dercede ama bilkentin adı yeter :D