Bildirim
İstanbul Sehir Universitesi hakkinda bilgisi olanlar...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Lutfen yukari...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2011 de açıldı güçlü VAKIF desteği var arkasında ÜLKE grubu, BİSAV, Ahmet Davutoğlu, YÖK de tepe adamlar derken ama muhafazakar kesim ağırlıklı üniversite. İlk 2 sene Çok İstiyorum bursuyla güzellik yaptılar ilk girenlere Apple PC dağıttılar her şeyi bol koydular ama bu sene bursta yok çok istiyorum yani. PC modelleri de düşürmüşler ilk senelerde ilk tercihe % 20 burs birde Bilgisayar Mühendisliğinde okuyan 2 kişiyle konuştum pişmanlar hukuk,iletişim de akamedik kadroları iyi. Dragos mevzusu var 4 senedir ha oldu ha olacak. Onun dışında çok kozmopolit değil yukarı da açıkladım, elle tutulur yanı bazı bölümler de kadroları ve Vakıf desteği puanın yüksekse daha iyilerine gidilir -
quote:
Orijinalden alıntı: GoXVII
2011 de açıldı güçlü VAKIF desteği var arkasında ÜLKE grubu, BİSAV, Ahmet Davutoğlu, YÖK de tepe adamlar derken ama muhafazakar kesim ağırlıklı üniversite. İlk 2 sene Çok İstiyorum bursuyla güzellik yaptılar ilk girenlere Apple PC dağıttılar her şeyi bol koydular ama bu sene bursta yok çok istiyorum yani. PC modelleri de düşürmüşler ilk senelerde ilk tercihe % 20 burs birde Bilgisayar Mühendisliğinde okuyan 2 kişiyle konuştum pişmanlar hukuk,iletişim de akamedik kadroları iyi. Dragos mevzusu var 4 senedir ha oldu ha olacak. Onun dışında çok kozmopolit değil yukarı da açıkladım, elle tutulur yanı bazı bölümler de kadroları ve Vakıf desteği puanın yüksekse daha iyilerine gidilir
Bilgi icin tesekkurler. Hukukta hazirlik zorunlu mu peki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bilgim yok -
quote:
Orijinalden alıntı: GoXVII
2011 de açıldı güçlü VAKIF desteği var arkasında ÜLKE grubu, BİSAV, Ahmet Davutoğlu, YÖK de tepe adamlar derken ama muhafazakar kesim ağırlıklı üniversite. İlk 2 sene Çok İstiyorum bursuyla güzellik yaptılar ilk girenlere Apple PC dağıttılar her şeyi bol koydular ama bu sene bursta yok çok istiyorum yani. PC modelleri de düşürmüşler ilk senelerde ilk tercihe % 20 burs birde Bilgisayar Mühendisliğinde okuyan 2 kişiyle konuştum pişmanlar hukuk,iletişim de akamedik kadroları iyi. Dragos mevzusu var 4 senedir ha oldu ha olacak. Onun dışında çok kozmopolit değil yukarı da açıkladım, elle tutulur yanı bazı bölümler de kadroları ve Vakıf desteği puanın yüksekse daha iyilerine gidilir
hocam bende
bölüm bilgisayar müh.
1- bilgi ünv
2- şehir ünv
bakalım hayırlısı..
cidden bilgisayar müh seçenler çok mu pişmanlar?
bilgi gelmeme ihtimalide var...
-
http://forum.donanimhaber.com/m_78510721/mpage_5/tm.htm
Buyur son sayfada ki arkadaşların yorumlarını oku orada istediğin bölşümle ilgili vardı yorumlar Bilgi ise son yıllarda bozuyor diyorlar ama bilemeyeceğim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X