Şimdi Ara

İSTANBUL SEHIR UNIVERSITESININ KAMPUSU GUZEL MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İSTANBUL SEHIR UNIVERSITESININ KAMPUSU GUZEL MI

• Kampüsün içi nasıldır bilemiyorum tam olarak.Özyeğin Üniversitesinin kampüsünü de aldılar.Bina dışarıdan mimari olarak güzel.İçi de modern bir hava uyandırıyor.Diğer binalar nasıldır bilemiyorum malesef.Ulaşım olarak çok iyi bir yerde olduğunu söyleyebilirim ama.
  • ben çok beğenmemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatkork

Kampüsün içi nasıldır bilemiyorum tam olarak.Özyeğin Üniversitesinin kampüsünü de aldılar.Bina dışarıdan mimari olarak güzel.İçi de modern bir hava uyandırıyor.Diğer binalar nasıldır bilemiyorum malesef.Ulaşım olarak çok iyi bir yerde olduğunu söyleyebilirim ama.

yeri üsküdarda sanırım . Dili ingilizce olmasından dolayı bu unıversıteyı tercıh edıyorum sızce bu kararım dogru mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironikeydi

ben çok beğenmemiştim

begenmemenızın nedenlerını ogrenebılır mıyım
  • anadolu yakasında, altunizade civarı, genel olarak muhafazakar, akpli öğrencilerin okuduğu, ülker grubunun kurduğu ahmet davutoglunun ziyarette bulunduğu ve açılış konuşmasi yaptığı mutevazi bir üniversite. kampus değilde etrafı çevrili ve bahçesi var dersek daha iyi olur. Kampüs diyemeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serecene

quote:

Orijinalden alıntı: Fatkork

Kampüsün içi nasıldır bilemiyorum tam olarak.Özyeğin Üniversitesinin kampüsünü de aldılar.Bina dışarıdan mimari olarak güzel.İçi de modern bir hava uyandırıyor.Diğer binalar nasıldır bilemiyorum malesef.Ulaşım olarak çok iyi bir yerde olduğunu söyleyebilirim ama.

yeri üsküdarda sanırım . Dili ingilizce olmasından dolayı bu unıversıteyı tercıh edıyorum sızce bu kararım dogru mu

Eğitim kalitesi hakkında malesef bilgim yok yanlış bilgi vermek istemem size.Kampüs Üsküdar-Altunizade'de evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatkork -- 17 Temmuz 2013; 0:35:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyk_

anadolu yakasında, altunizade civarı, genel olarak muhafazakar, akpli öğrencilerin okuduğu, ülker grubunun kurduğu ahmet davutoglunun ziyarette bulunduğu ve açılış konuşmasi yaptığı mutevazi bir üniversite. kampus değilde etrafı çevrili ve bahçesi var dersek daha iyi olur. Kampüs diyemeyiz.

ben apolıtık bır ınsanım fakat bır capulcuyum elı sopalılar benı dovmezse tercıhım o okuldan yana olucak :D
  • ferhat kenteli tanır misin, sol görüşlü bir yazar tarafta yazıyordu, şehirde hoca, o konuda sıkınti olmaz gazide odtüde baskin görüse muhalefet olursan dayak yersin, burasi hoşgorulu esprili hicivli munakasalar olur en fazla, herkes güleç.

• quote:

ferhat kenteli tanır misin, sol görüşlü bir yazar tarafta yazıyordu, şehirde hoca, o konuda sıkınti olmaz gazide odtüde baskin görüse muhalefet olursan dayak yersin, burasi hoşgorulu esprili hicivli munakasalar olur en fazla, herkes güleç.

Mutlaka benım gorusumde olan ınsanlar da vardır degıl mı ? Zaten kavgacı bır tıp degılımdır
  • senin görüşünü bilmiyorum, o üniversite politik bir universitede değil, kimse siyaset yapmaz. kimin ne olduğunu bilmezsin ama sol görüşlü çok çok azdir , genelini liberal muhafazakarlar oluşturuyor.

• quote:

senin görüşünü bilmiyorum, o üniversite politik bir universitede değil, kimse siyaset yapmaz. kimin ne olduğunu bilmezsin ama sol görüşlü çok çok azdir , genelini liberal muhafazakarlar oluşturuyor.

Yanı genel olarak kapalı ınsanlar var
  • hangi bölümü istiyorsun

• Sinema tv okumak istiyorum ingilizce egitim olarak fakat ingilizcem 0 . 1 sene hazirlikla ingilizcemi duzene sokabilir miyim sizce

• quote:

anadolu yakasında, altunizade civarı, genel olarak muhafazakar, akpli öğrencilerin okuduğu, ülker grubunun kurduğu ahmet davutoglunun ziyarette bulunduğu ve açılış konuşmasi yaptığı mutevazi bir üniversite. kampus değilde etrafı çevrili ve bahçesi var dersek daha iyi olur. Kampüs diyemeyiz.

Solcu olduğunu bilmiyordum dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Solcu olduğunu bilmiyordum dostum

Solcu olduğumu nerden çıkardın , ben objektif bilgiler verdim.

• İst sehiri gezdim cok begendim hocalarindan siniflarina kadar sadece biraz muhafazakar fakat okulda insanlarin goruslerine saygi hakim dipnot:kizlarin %60i kapali

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.