Bildirim
İstanbul sisli mecidiyekoyde dota 2 oynatan cafe
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dota 2 her kafede vardır bence -
quote:
Orijinalden alıntı: TheProgrammer
Evet beyler buralarda nerde derseniz yurt profilo avmye yakin muftuluk civarlarinda okul turump tovers taraflarinda o ikisi arasi yada cevresi olabilir yurt interneti hem sikinti hemde pcde yok
yazilar icin kusra bakmayin klavye turkce ama azeri bir arkadasimin
barbaros bulvarında adeks var 1 iett mesafesinde sana eğer gelirsen -
quote:
Orijinalden alıntı: CamdanBardak
quote:
Evet beyler buralarda nerde derseniz yurt profilo avmye yakin muftuluk civarlarinda okul turump tovers taraflarinda o ikisi arasi yada cevresi olabilir yurt interneti hem sikinti hemde pcde yok
barbaros bulvarında adeks var 1 iett mesafesinde sana eğer gelirsen
Tam olarak nasıl nerden giderim ne kadar uzaklıktadır ben yabancısıyım şehrin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: CamdanBardak
quote:
barbaros bulvarında adeks var 1 iett mesafesinde sana eğer gelirsen
Tam olarak nasıl nerden giderim ne kadar uzaklıktadır ben yabancısıyım şehrin
ali sami yen durağına yakınsın herhalde, 30m geçiyor o duraktan barbaros bulvarı durağında in asağı az yürü sağda kocaman bir yer zaten
-
Evet dediğin yere yakınım 30m i biliyorum beşiktaşa gidiyor kaptana söylersem zaten indirir heralde -
Adeks kaliteli ve pahalı dır bilgin olsun 1 lira 1 saat mantığı ile gitme dostum
quote:
Orijinalden alıntı: Aiginas
Adeks kaliteli ve pahalı dır bilgin olsun 1 lira 1 saat mantığı ile gitme dostum
Kıllandım bak şimdi ne kadardır?
3-4 saat arası 10 tl civarı -
Saati artık 3 tl
Küfür
Öğrenci adamım ben bi oturdukmu da kalkmamız zordur bilirsiniz başka bi yer var mı bildiğiniz? -
bir metrobüs bahçelievler gameekstra -
quote:
Orijinalden alıntı: leogregory
bir metrobüs bahçelievler gameekstra
adam en son mesajı 6 ekimde atmış. Aradan 19 gün geçmiş neden konu kirliliği yapıyor amacın ne senin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fear of the Dark -- 25 Ekim 2014; 17:18:01 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X