Şimdi Ara

İSTANBUL SİZCE NEYİ İFADE EDİYOR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence İstanbul şehri negatif olarak = 1.Karmaşa 2.Karkaşa 3.Kalabalık 4.Stres 5.Kavga 6.Gürültü 7.Hırsılık 8.Cinayet 9.Tecavüz 10.Uyuşturucu pozitif olarakta 11.Maneviyat 12.Sanat 13.Spor 14.Tiyatro 15.Sinema 16.Tatil 17.Gezi 18.Tarih 19.Turizm 20.Deniz den ibarettir Sizce bu saydığım 20 madde olmamak kaydıyla ve tek kelime olması şartıyla İSTANBUL NEDİR ?

• İstanbul güzel bir yer değil, hiç tavsiye etmem. Doğu karadeniz bölgesine tekrar gitmeyi düşünüyorum seneye..
  • Negatif dediklerinin olmadığı şehir neredeyse yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istanbulun hiçbirşeyi güzel değil ki burdan kurtulmanın hesaplarını yapıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul'a neresinden bakarsan orasını görürsün.
  • Istanbul cok buyuk bir sehir. Her tur insan olmasi dogal. Negatif oldugu kadar pozitif yonleride cok. He şunu soracak olursam , konuyu acmandaki amaç nedir ? Bos isler yapmak mi ?

• yazmışsın zaten. Bence insanları sorunlu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • artık negatifleri çok daha ağır basıyor bana göre.Nüfusu o kadar fazlaki adım başı insan pazar günü bir cevahire git adım atacak yer yok.Trafiği havasızlığı sıkışıklığı.Suriyeliler istila etmiş hepsi dileniyor.İsviçre-Danimarka gibi ülkelere kabul edilsem koşa koşa giderim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cspawn

Istanbulun hiçbirşeyi güzel değil ki burdan kurtulmanın hesaplarını yapıyorum

Bence İstanbulda o kadar güzel yer varki saymakla bitmez çilesi çok olmasına rağmen, ben nereye gitsem gideyim İstanbul'u özlüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tavşanlılı43

quote:

Orijinalden alıntı: Cspawn

Istanbulun hiçbirşeyi güzel değil ki burdan kurtulmanın hesaplarını yapıyorum

Bence İstanbulda o kadar güzel yer varki saymakla bitmez çilesi çok olmasına rağmen, ben nereye gitsem gideyim İstanbul'u özlüyorum

bende karşıdaki caddeden yaya geçidinden araba çarpmadan nasıl geçerim diye düşünüyorum
  • Her şeyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: InFlames1907

Her şeyi

Ömer bey İstanbul = Her Şey'mi demek istediniz ? anlaşılmadı
  • Trafik. + Nerde otluk orda botluk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tavşanlılı43

quote:

Orijinalden alıntı: InFlames1907

Her şeyi

Ömer bey İstanbul = Her Şey'mi demek istediniz ? anlaşılmadı

Evet öyle demek istedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.