Şimdi Ara

İstanbul Taksi Plakası Kiralama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
5.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Taksiler, ulaşımın önemli bir parçası ve bugün her şehrin, her ilçenin olmazsa olmazı. Önemli bir ihtiyaç olarak değerlendirilen taksiler aynı zamanda iyi de bir iş kapısı. Bugün bölgeye göre değişen taksi plakası fiyatları ile karşılaşıyoruz ve alım, satım, kiralama fiyatlarında farklı değerler ile karşılaşıyoruz. Plaka alım satım işlemlerinde değişen fiyatlar, genellikle bölgeye göre daha doğrusu bölgenin taksi kullanma potansiyeline göre değişir. İstanbul bugün taksilerin en yoğun kullanıldığı şehir olarak en yüksek plaka fiyatlarını karşımıza çıkarıyor. Ayrıca plaka alım satım işlemlerinin dışında bir de plaka kiralama imkânı var. Bu durumda da yine en yüksek fiyatları İstanbul’da görüyoruz.

Bugün pek çok kişinin ticari taksi yatırımı yapmak istediğini görüyoruz. İyi bir yatırım aracı olarak düşünülebilecek olan ticari taksiler, bölgeye göre değişen sermayeler gerektiriyor. Günümüzün en karlı işlerinden biri olabilecek olan bu yatırımı, bütçeniz doğrultusunda gerçekleştirebilirsiniz. Bu yüzden detaylı olarak bölge bölge plaka alım satım fiyatlarını incelemelisiniz. Eğer isterseniz Plaka Kiralama yoluna da gidebilirsiniz. Bu şekilde kendinize yeni bir iş imkânı yaratmış olacaksınız. Biraz daha net olması açısından rakamlar ile konuşacak olursak, bugün İstanbul’da plaka kiralama öncesinde bilinmesi gereken ciro rakamları aylık ortalama 15.000 TL’dir. Diğer taraftan plaka kiralama bedelleri ise 7.000 – 7.500 TL gibi rakamlardır. Dolayısıyla karlı bir iş kolu olarak değerlendirilmesi gayet yerinde…

Plaka fiyatlarına baktığımızda ise 1,5 milyon TL gibi rakamlardan başlandığını görüyoruz. Ticari taksi plakası almak isteyenlerin göz önünde bulunduracağı rakamlar bu seviyeden başlıyor. Yapacağınız detaylı araştırmada bu rakamların tam olarak çerçevesini oluşturabilirsiniz. İstanbul dışı için ise çok daha uygun seviyeler söz konusu olabilmekte. Daha küçük şehirlerde potansiyelin de daha az olması ile ilintili olarak daha uygun plaka fiyatları söz konusu olmaktadır. Eğer plaka alım satım işlemleri ile ilgileniyor, yatırım yapmayı düşünüyor ya da plaka kiralamayı düşünüyorsanız, bu alanda hizmet veren profesyoneller ile iletişime geçebilirsiniz. Bu sayede güvenle işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Yatırımınızı gerçekleştirebilir, plaka kiralayarak yeni bir iş alanına giriş yapabilirsiniz. Ticari taksilerin çağın en çok kazandıran alanlarından biri olduğu unutulmamalı…

İstanbul Taksi Plakası Kiralama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkancamur -- 5 Nisan 2020; 18:11:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul Kiralık Tekne
    4 yıl önce açıldı
    Şehirlerarası Otobüs Kiralama
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.