Bildirim
Şehirlerarası Otobüs Kiralama
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
benim bildiğim bi günlük kirası 400 500 var yakıtı dışında yani aşağı yukarı 2000-3000 arası patlar. -
Tam bilgi sahibi değilim ama, otobüsün büyüklüğüne göre de değişir diye düşünüyorum.
Mercedes Travego gibi otobüs kiralamak var, Iveco Eurobus gibi otobüs kiralamak var. -
Model konusunda pek bir bilgim yok ama maximum taşınacak kişi sayısı 60 kişi. Artık hangi model olursa farketmez. -
Yukarı. -
60 kişiyse tek otobüs yetmez bi kaçkişi sıkışır
mercedes benz travego 17 çift aks lı 54 kişiliktir 6 kişi ayakta kalıyo onlarda ya sıkışcak yada sırayla oturcaklar anlaşıp
bide depo ortalama 1 milyara falan dolar travego için diyorum belki biraz fazla
gidiş geliş 2 depo desek 2 milyar kiralama ücreti 1 milyar desek 2 günlük 3 milyar gibi bi rakam çıkıyor travego candır canandır -
Hey maşallah. Hesaplar doğruysa epey tuzluymuş yahu. -
quote:
Orijinalden alıntı: dangerous
Hey maşallah. Hesaplar doğruysa epey tuzluymuş yahu.
kardeş yalancı mı demek istiyon anlamadım ama neyse
depo parası kesin doğru 130 150 küsür depo var.yaklaşık 1000 tl gibi rakama dolar belki az belki yüksek
günlük kirayı bilmiyorum arkadaşın biri 500 demiş ondan hesapladım ortaya bu çıkıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akin_Tr -- 26 Temmuz 2011; 20:28:32 > -
kocaeliden istanbula arası 2 saatlik bir tören için gidiş dönüş ücreti olarak 750 lira ödedim. Araç ford transit -
deplasmana giderken ankaraya git gel 1300 e kiralıyoruz.urfa 3000 lira git gel.ama orada otobüs 1 gün yatıcak anladıgım kadarıyla.en temizi dandirikten bi firma bulup o yöne giden otobüsünü kapatmak , hem daha ucuz olur hem şöfördü otobüstü uğraşmazsın -
Biz deplasmana gittiğimizde Mersinden İstanbula ortalama 26 saat sürdü 3000 TL`ye kiralamışlardı. Antepe 1000 TLmi neydi yakıtı ve şoförü dahil. -
Hocam konuşlmak bize düşmez tabi ki ama düğününüz için neden siz kiralıyorsunuz ki ? Sizi seven insanlar bir zahmet otobüs bileti parası verse, böylelikle siz de size gerçekten değer verenleri anlasanız ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Nightmare_2
Hocam konuşlmak bize düşmez tabi ki ama düğününüz için neden siz kiralıyorsunuz ki ? Sizi seven insanlar bir zahmet otobüs bileti parası verse, böylelikle siz de size gerçekten değer verenleri anlasanız ?
Doğru diyorsun aslında böyle birinin düğünü olsa ve izmire beleş otobüs kaldırsa ben sırf izmiri gezmek için düğüne giderdim. Gider gezer düğüne girer ordanda geri otobüse binerdim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Akin_tr
kardeş yalancı mı demek istiyon anlamadım ama neyse
depo parası kesin doğru 130 150 küsür depo var.yaklaşık 1000 tl gibi rakama dolar belki az belki yüksek
günlük kirayı bilmiyorum arkadaşın biri 500 demiş ondan hesapladım ortaya bu çıkıyor
Yok yahu neden yalan söylüyorsunuz diyeyimki. Üç aşağı beş yukarı hesaplamalar yapıldığı için o tabiri kullandım.
quote:
Orijinalden alıntı: ToR
kocaeliden istanbula arası 2 saatlik bir tören için gidiş dönüş ücreti olarak 750 lira ödedim. Araç ford transit
Hey maşşallah.
quote:
Orijinalden alıntı: wolfblue
deplasmana giderken ankaraya git gel 1300 e kiralıyoruz.urfa 3000 lira git gel.ama orada otobüs 1 gün yatıcak anladıgım kadarıyla.en temizi dandirikten bi firma bulup o yöne giden otobüsünü kapatmak , hem daha ucuz olur hem şöfördü otobüstü uğraşmazsın
Dediğiniz gibi bir firma ile anlaşmak hem karlı olacak hem de daha temiz olacak gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu
Biz deplasmana gittiğimizde Mersinden İstanbula ortalama 26 saat sürdü 3000 TL`ye kiralamışlardı. Antepe 1000 TLmi neydi yakıtı ve şoförü dahil.
İzmir - Ankara ortalama 8 saat sürüyor. Git geli 1500e bile kapatabilsem çok iyi olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: Nightmare_2
Hocam konuşlmak bize düşmez tabi ki ama düğününüz için neden siz kiralıyorsunuz ki ? Sizi seven insanlar bir zahmet otobüs bileti parası verse, böylelikle siz de size gerçekten değer verenleri anlasanız ?
Şimdi, erkek tarafı olduğumuz için ve düğünü de İzmir'de yapmak istediğimiz için kız tarafını İzmir'e getirmemiz icap eder. Ha böyle bir zorunluluğumuz yok ama yaparsak çok iyi olur diye düşünüyorum. Henüz daha erken ama bir araştırma yapıp bilgi sahibi olmak istedim.
quote:
Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu
Doğru diyorsun aslında böyle birinin düğünü olsa ve izmire beleş otobüs kaldırsa ben sırf izmiri gezmek için düğüne giderdim. Gider gezer düğüne girer ordanda geri otobüse binerdim.
Otobüste, kimlik kontrolü ve aileyi tanıyor mu diye sorular sormam gerekecek sanırım. :)
-
kardeş git gel otobüs herşey dahil 1500 imkansız gibi bişey tek günlüğk olsa belki ama hayırlısı dostum
birde izmir ankara arası 579 km 100 km hızlararaçla 5 saat 47 dk otobüsle 7 -8 belki 9 u bulabilir bilgin olsun hocam -
Bizde Ankara'da yapmıştık düğünümüzü, ben normalde İzmride yaşıyorum, ailem yalovada, kız tarafı çorumda, bizim akrabalar uşakta, en temiz olsun diye Ankara'da yaptık gelenler geldi, gerçekten sevenler geldi, zaten cidden manisi olan insanları anlıyorsunuz bi süre sonra. -
Ya öyle de işte bir tatsızlık olmasın diye yapmayı düşünüyorum. Bakalım, kısmet artık. -
Arkadaşlar konu eski tarihli ama forum kirliliği olmaması açısından yeni konu açmak istemedim... Daha önce otobüs kiralama hizmeti alan kişilerin tavsiyelerine ihtiyacım var. İnternette araştırırken bu şirketi buldum ama malum piyasada dolandırıcı firma çok, fiyatı bana makul geldi henüz kaparo vermedim. Sizce tercih etmelimiyim? Görünüşte gayet kurumsallar ama daha önce sizin hizmet aldığınız yer varsa onlarla da görüşmek isterim.Meva TurizmOtobüs Kiralama Kategorisi | Meva Turizmhttps://www.mevaturizm.com.tr/kategori/otobus-kiralama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xploods -- 17 Ocak 2019; 23:0:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam +1 benim de ayni sekilde nisan ayi icin otobuse ihtiyacim var istanbul bursa gunubirlik bir sonuca ulasirsaniz bana da bilgi verebilir misiniz? tesekkur ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X