Bildirim
istanbul - tayland 283 euro Qatar Airways
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
sakin gitmeyin ucak düşecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat harika -
Ayrı ayrı yeni konu açmaya gerek yok. Bu işleri takip eden biri ana konu oluştursun oradan takip etmek isteyenler bakarlar.
Çok iyi fiyat. Yahu sırf ucuza gelsin diye erken tarihte viyana prag uçuşları aldık. Acayip pişmanım.
Tarih yaklaştıkça fiyatlar düşüyor, firmalar %30 a varan indirim yapmaya başladı. Bu nası iştir anlamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: carlitoss
Ayrı ayrı yeni konu açmaya gerek yok. Bu işleri takip eden biri ana konu oluştursun oradan takip etmek isteyenler bakarlar.
evt hocam mantıklı yurt dışı uçak bileti fırsatları gibi bir bölü olursa bu sıralar gidecek yer arayışındayım bizimde işimize yarar bilet fiyatları ile ilgili bilgili olan fırsat
paylaşabilecek bir forum user i konu açarsa çok iyi bir paylaşım alanı olur
üstteki gereksiz mesajı atan gereksizi zaten direk şikayet ettim gerekeni forum modları yapar "insanın fikri neyse zikride odur "
yurt dışı uçak bleti sıcak fırsatları konusu istiyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 11 Mayıs 2016; 22:10:13 > -
arkadaş isteyen o iş için gider isteyen tapınak gezmek için gider.
milletin çükünün keyfinden size ne, herkes kendi işine baksın arkadaş.
kendi işi dışında herkesle uğraşan herkesin işine burnunu sokmayı alışkanlık haline getirmiş zihniyetten bıktım usandım artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tequilla1984 -- 12 Mayıs 2016; 9:53:22 > -
Evet hocam baskasinin isine karismak kendindeki eksikligi giderme cabasidir. Nefret ederim isime karisilmasindan
şemsiyenin nesi kötü anlaşılabilirki -
qatar airways layoverda bu tip eko biletlere lounge hakkı veriyor mu. deneyimleyen var mı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X