Şimdi Ara

İstanbul trafiğini kim başlatıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hep bunu merak etmişimdir kim başlatıyor bu trafiği veya ne nedenle başlıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hartzler -- 5 Ocak 2016; 22:39:44 >

• Ben şunu anlamıyorum, genelde köprüyü geçene kadar kilit olur bazen cevizlibağdan başlar bazende mecidiyeköyden başlar trafik ve köprüyü geçene kadar kilitdir orası. Fakat köprüyü geçtikten sonra bakarsın ki ortada hiç bir şey yok gişeyi kaymak gibi geçmişsin. Peki bu trafik neyden oluşuyor?
  • Bu sorunun cevabı bilinse idi trafik diye bişe olmazdı
  • 500T
  • Ben
  • Hocam ben konusu açılmışken trafik kavramı ile ilgili bir konuya açıklık getirmek istiyorum
    Bir taşıt ın trafiğe girme olayı yanlış bir anlatımdır
    Taşıt trafik denen oluşuma katıldığında bunun bir parçası olur ve arkasından gelenlere göre trafik o taşıttır
    İnsanlar kendilerinin de trafiğin bir parçası olduklarını farketmeden trafiğin büyümesine yol açmaktadır
    Bence genel bir sorundur ve düzgün şöför eğitimi ile çözülebilir
  • Kaza yapıılar ondan
  • kaç tane araç var biliyonmu sen
  • Yavaş giden dingiller oluyor,şerit sayısı artıp azalabiliyor, şerit değiştirenler oluyor,şehir içi trafik ışıklarının bazen ana hatlara etkisi olabiliyor vs vs bir sürü nedeni var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boğa Adam

Hocam ben konusu açılmışken trafik kavramı ile ilgili bir konuya açıklık getirmek istiyorum
    Bir taşıt ın trafiğe girme olayı yanlış bir anlatımdır
    Taşıt trafik denen oluşuma katıldığında bunun bir parçası olur ve arkasından gelenlere göre trafik o taşıttır
    İnsanlar kendilerinin de trafiğin bir parçası olduklarını farketmeden trafiğin büyümesine yol açmaktadır
    Bence genel bir sorundur ve düzgün şöför eğitimi ile çözülebilir
    New York da bile trafik oluyor o kadar düzenli yapılanma ve metro hatları varken.
    Nüfus çok fazla ayrıca İstanbul da çok fazla otoyol ve köprü yok herkes bir kaç yola bağlı kalmak zorunda şehir düzenlemesi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

Ben şunu anlamıyorum, genelde köprüyü geçene kadar kilit olur bazen cevizlibağdan başlar bazende mecidiyeköyden başlar trafik ve köprüyü geçene kadar kilitdir orası. Fakat köprüyü geçtikten sonra bakarsın ki ortada hiç bir şey yok gişeyi kaymak gibi geçmişsin. Peki bu trafik neyden oluşuyor?

Hocam kopruye gelene kadar trafik çekmemizin köprüye girince rahat geçmemizin bence bir sebebi var.
    Bogaz köprüsü asma bir köprü oldugundan dolayı arabaların komple üzerine yüklenip kalmamasi için şerit kapatıyorlar ve arabaların akıcı şekilde ceçmesini sağlıyorlar. Diğer türlü köprüdede dur kalk trafik olması köprünün yükünü agırlaştıracagından dolayı tehlikeli.
    Diğer yerlerdede neden trafik oluyor o da zannımca trafikte korkak olan şöförler. Yavaş gidince kaza yapılmadıgı ı zannedenler. Nereye gidecegini bilmeyenler ve boş yerleri görüp oralardan gitmek yerine şerit değiştirmek için yanındaki arabanın hozlanmasını bekleyenlerden dolayı.
    Biraz uzun oldu kusura bakmatın bilmiş bilmiş yazdım :))

• En önde araba kullanan yaşlı teyze onun arkasındanda kural tanımayan yolun ortasında yolcu alıp indiren minibüsçü onun arkasındada kocasının hediye ettiği jeepi kullanan adam gibi sürmryi dahi bilmeyen kadın en arkadada zindandan yeni kaçmış zebani yüzünden trafik oluşuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 6 Ocak 2016; 0:21:14 >
  • Her davara ehliyet verirlerse bu olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limonen

Her davara ehliyet verirlerse bu olur
    petrol bittiği an trafik sorununun olmadığı andır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limonen

Her davara ehliyet verirlerse bu olur

• Japonyadan başlıyor hocam
  • yambiri Y kullanıcısına yanıt
    Kaza yaşayanlar bilirler kazanın nasıl bir şey olduğunu, şunları izleyin bile tüylerim ürperiyor. İnsan kendinden korkmuyor da yanındakilere bir şey olacak diye korkuyor o an.
  • Trafiği başlatmak derken trafik hiç bitmez ki.
  • Kamyoncu dayiya sormak lazim o iyi yorumlardi ohh cok guzel oldu aferim size aferim size imma
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.