Şimdi Ara

****İSTANBUL TUZLA PİYADE OKULU BURAYA**** (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
929
Cevap
10
Favori
375.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar nişanlım şuan tuzlada yedek subay olarak acemiliğini yapıyor ve bugün kura ile hudut çekmiş..hudut illeri hep doğu mudur bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi :(
  • Anladım teşekkür ederim..peki hudutta telefonun çekmeme gibi bi sorunu olabilir mi ? bide sıkıntılı bir durum çok sık mı olur hudutta :((
  • quote:

Sivaslı Kardeşim Bende Kayseriden İstanbul/Tuzla Piyade Okul Komutanlığına Düştü :) 93/2

hayırlı olsun tertıp orda görüşürüz artık neci olarak gidiyorsun??

sülüsleride aldık artık gerı sayım başladı. 9 nısanda teslım olmayı düşünüyorum. ZMA ( Zırhlı Muharebe Araç) söföru olarak gidiyorum. hakkımızda hayırlısı bu saatten sonra. Ülkemizin doğusuda bızım batısıda. Allah yardımcımız olsun... 93/2 Sivastan selamlarla
  • merhaba arkadaşlar.kardeşim ist.tuzla piyade astteğmen olarak acemi eğitimini tamamladı kurada kars sarıkamış çekti.nasıl bi askerlik bekliyor bilgi verirseniz çok seviniriz şimdiden teşekkürler
  • Banada tuzla piyade acemilik, tuzla lojman muhafız ustalık çıktı. Nasıl arkadaşlar oralar :)
  • banada tuzla piyade okulu çıktı sadece onu söyledi kadın.. usta birliğini söylemedi... öööffff daraldım şu e devletten bi açıklansa rahatlayacağım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belli oldu mu ustada :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDiri

Belli oldu mu ustada :)

şimdi belli oldu sonunda;

Acemilik: Piyade Okulu Tuzla İstanbul
    Ustalık: P.OKL.GÖST. VE TATB.TB. KH. VE KH.DES.BL./İSTANBUL TUZLA

bu göst. nedir?

• arkadaşlar bende oraya gidiyorum hayırlısı olsun :))
  • hocam acemiliği ve usta birliğini yaz da kaynaşalım

• Gösteri ve Tatbikatmış..

• Adı
    OYTUN
    Sevk Bitiş
    09/08/2013
    Soyadı
    ER
    Celp Dönemi
    AĞUSTOS 2013
    Eğitim Birliği
    P.OKL.K.LIĞI/TUZLA/İSTANBUL
    Celp Grubu
    1
    Esas Birliği
    /
    Kuvvet
    KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    Statü
    YEDEK SUBAY
    Sınıf
    PİYADE
    Sevk Başlangıç
    06/08/2013
    Branşı
    KOL.K.
  • buraya gelin

@forevergs13 @Lieutenant61 @Ss10eR @yamanist @kaskan*kaskan
  • neo_gokhan N kullanıcısına yanıt
    ARKADAŞLAR FACEBOOK'TAN EKLEYİNhttps://www.facebook.com/yilmazismail19
  • https://www.facebook.com/byaman2 Ekleyin piyadeler :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

quote:

Belli oldu mu ustada :)

şimdi belli oldu sonunda;

Acemilik: Piyade Okulu Tuzla İstanbul
    Ustalık: P.OKL.GÖST. VE TATB.TB. KH. VE KH.DES.BL./İSTANBUL TUZLA

bu göst. nedir?

Gösteri ve tatbikat taburudur.İnşallah orada kalmazsın.Bir de zma bölüğü ise tadından yenmez.
  • quote:

Banada tuzla piyade acemilik, tuzla lojman muhafız ustalık çıktı. Nasıl arkadaşlar oralar :)

Lojman muhafız güzel de o kağıtta yazanlar hikaye.Nerede ihtiyaç varsa ve mesleğine göre bir yere koyarlar.Hizmet bölüğü olur, muhafız olur değişir.349 kd den selamlar.Biz kurtulduk sıra sizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

Banada tuzla piyade acemilik, tuzla lojman muhafız ustalık çıktı. Nasıl arkadaşlar oralar :)

Lojman muhafız güzel de o kağıtta yazanlar hikaye.Nerede ihtiyaç varsa ve mesleğine göre bir yere koyarlar.Hizmet bölüğü olur, muhafız olur değişir.349 kd den selamlar.Biz kurtulduk sıra sizde.

Kardeşim rica etsem anlatır mısın biraz kısa dönemlerin acemilik eğitimi falan nasıl? Zaman geçiyor mu? Komutanlar ortam falan? Birde benim bölüm Besyo (Spor Yöneticiliği) tahmini nereye koyarlar? Vardır mutlaka spor tesisi falan herhalde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

Kardeşim rica etsem anlatır mısın biraz kısa dönemlerin acemilik eğitimi falan nasıl? Zaman geçiyor mu? Komutanlar ortam falan? Birde benim bölüm Besyo (Spor Yöneticiliği) tahmini nereye koyarlar? Vardır mutlaka spor tesisi falan herhalde.

Aha tam adamını buldun.Kısa dönemlerin acemilik eğitimi değişir.Bizim gibi şanslıysan asteğmenlerin arasında bir bölük açarlar orada 8 kişilik odalarda güzelce takılırsınız.Yemekhaneniz lükstür fincanda çay içersin.Ancak uzun dönem acemilerle karıştırılıp eğitim görürsen sürünürsün gösteri taburunda.Bizden sonrakiler ankarada eğitim görüp gelmişlerdi silah eğitimi bile almamışlardı.Biz ise silah eğitimi falan hepsini aldık uzmanlar eğitti bizi ve hakaret falan yoktu.Çok rahattık usta birliğine geçince bunalıma girdik.Bir de kışın gittiğimizden vakit güzel geçiyordu bence yazın askerlik yapılmaz.
    Besyo konusuna gelince bizde 6 tane besyo mezunu vardı.1 tanesi spor salonuna verildi.İşin ilginç kısmı ben sporcu olmama rağmen bende spor salonundaydım.Spor salonu görevlisi olmanı tavsiye etmem sabah 8 akşam 8.Temizlik yapar durursun.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.