Beyler 2 ay sonra İzmir'den İstanbul'a taşınma durumum var. Kısmetse yüksek yapıp kaçıcam.
Gelelim şimdi asıl soruya. Kampüsüm Beşiktaş'ta olacak ve ben kiralık ev bakma uğraşındayım. Sizce ulaşımı ve fiyatı uygun kiralık evleri hangi semtlerde bulabilirim ve bu semtlerden Beşiktaş'a ne kadar sürer yolculuk.
Ben Şişli'de falan ev baktım da ateş pahası yahu. 1+1 50m2 ev 1500tl istediğim gibi olanı. Ben de çok paçavra evlerde kalamam tabi. O yüzden sizden öneri bekliyorum.
Ayrıca bir işe girme durumum da var o yüzden sıkıntılı olmayan ve ulaşım sağlayabileceğim bir yer olursa müthiş olur.
Kardeş İstanbul pahalı yaw bide beşiktaş diyon bizim akrabalar oturuyo beşiktaşta ama ev kendilerinin.Ama çok pahalı oralar
üsküdar. Okulada 20-30dk da gidersin. hangi okul bu arada?
Yıldız Teknik. Teşekkürler ayrıca öneri için. Oraya bakmamıştım daha.
Dostum sorma ya Beşiktaş çevresi ateş pahası.
quote:
Orijinalden alıntı: Noseyparker
Yıldız Teknik. Teşekkürler ayrıca öneri için. Oraya bakmamıştım daha.
Bende yıldızdayım hocam. Ailem bu sene istanbula taşınacak bende üsküdardan tutmayı düşünüyorum şahsen. Vapur ile ulaşım çok kolay. Üsküdar beşiktaş vapuru 5dk'da geçiyor. Sahildeki otobüslerde 5dk'da okulun kapısına bırakıyor. Üsküdarın neresinde oturduğuna bağlı olarak vapura gelme sürenide hesaba katarsan en kötü 30dk diyorum ben
Üsküdar civarında bi ev tutarsin daha ucuza besiktasa yolcu motorlarıyla gecersin 5-6 dk da besiktasda olursun ise girersende nereye gideceksen illaki bi otobüs vapur tarzı bişey var. İsteklerinizi karsiliyor
Fena değil gerçekten. Ancak ben sadece okulda olmayacağım ve çalışmaya başlayacağım için de bir soru işareti var. Mesela Osmanbeyde çalışmaya başlasam kaç dakika alır Üsküdardan?
quote:
Fena değil gerçekten. Ancak ben sadece okulda olmayacağım ve çalışmaya başlayacağım için de bir soru işareti var. Mesela Osmanbeyde çalışmaya başlasam kaç dakika alır Üsküdardan?
Üsküdar-kabataş vapuru 5dk sürüyor kabataştan finiküler 5dk desek taksimde de metroya binip osmanbeye gidiyorsun 5dk desek üsküdar sahile ulaşımın hariç 15 dk derim ben. Tabi gün içerisindeki bindiğin saatlere göre bekleme süresinide hesaba katmalısın
quote:
İşe gireceğin semt hangisi öncelikle
Beşiktaş ve civarında o fiyatlara ev zor bulursun nezih yerler istersen hacıosman tarafına bak tek metro ile heryere gidersin ulaşım sıkıntısı çekmezsin az uzak ama bak derim
Güzel gerçekten aklıma yattı. Çok teşekkürler
potur
kullanıcısına yanıt
Dostum şu anda okulu halletmem gerekli öncelikli olarak ondan sonra bir şekilde iş bulacağım. Belki 3.havaalanında çalışma durumum olabilir o biraz sıkıntıya sokabilir beni çünkü İstanbul'un en kuzeyinde olacak proje. Yani işin nerede olacağı belli değil. O yüzden ulaşımın daha çeşitli ve hızlı sağlanabildiği bir yer arıyorum.
Teşekkürler ayrıca öneri için bunu dikkate alacağım. En azından ön bir çalışma yapmış olmak istiyorum oraya ev bulmaya gittiğimde.
underworld444U
kullanıcısına yanıt
Dostum zaten Beşiktaş gibi bir ihtimal yok şu anda benim için. Gerçekçi olmak zorundayım. İşler yoluna girerse daha keyfi yaklaşabilirim ama.
quote:
Dostum zaten Beşiktaş gibi bir ihtimal yok şu anda benim için. Gerçekçi olmak zorundayım. İşler yoluna girerse daha keyfi yaklaşabilirim ama.
selamsızdan tut oralar biraz nezih mahalle hem üsküdar sahile yakin 10dk yürüme mesafesinde
Noseyparker
kullanıcısına yanıt
O zaman dediğim gibi hacıosman veya sarıyer tarafına bak 3 köprüye en yakın yerler oralar oluyor beşiktaşa tek vesait gidersin sarıyerden falan
quote:
Orijinalden alıntı: potur
O zaman dediğim gibi hacıosman veya sarıyer tarafına bak 3 köprüye en yakın yerler oralar oluyor beşiktaşa tek vesait gidersin sarıyerden falan
para sorun değilse Ortaköy Republika'da kalabilirsin şahane bir yer
quote:
Orijinalden alıntı: SAITAMA
para sorun değilse Ortaköy Republika'da kalabilirsin şahane bir yer
Alıntıları Göster
Teşekkürler öneriler için hepsini aldım listeye.
quote:
Teşekkürler öneriler için hepsini aldım listeye.
Alıntıları Göster
Dostum şişli osmanbey oturuyorum kiralar 1000 liradan başlıyor 1+1 onlarda bu civarda zor peder saolsun zamanında almış şimdi ev 400.000 tl ediyor düşün bence hacıosman tarafından düşün metro ile tek vesait
Halıcıoğlu derim.
Gelme kardeşim gelme ben 20 yıldır buradayım kaçacak yer arıyorum gelme