Şimdi Ara

İstanbul'u özledim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kışında ne soğuk olur he geçmiş olsun kardeşim. Sezon bitmeden keyfini çıkar şehrin arkadaş ortamını kur etrafımızi güzelleştiren şey arkadaş cevremizdir başka bir yere gidince

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odan kaç kisilik onlarla aran nasıl?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende de biraz pişmanlık var ama illaki gecer hocam. İnsanlarla arkadaş oldukça falan özlemimiz giderek azalır.

• al benden de o kadar aile evinin kıymetini anladım ve o rahatlıgı oyle bır ozledim ki bide istanbula geldım sehır cok kalabalık alısamadım

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt
    hocam ben hem aile evini hem odamı hem de istanbulu özledim cidden kyk falan çok zor burada nasıl ders çalışırım bilemiyorum. spora falan giderim dedim o da çok zor doğru düzgün besleniyorum burada ve her taraf toz içinde

• Ben de zonguldaktayım hangi bölüm

• alpox627 kullanıcısına yanıt

Bilgisayar mühendisliği hocam

• Hocam kyk sıkıntı ya.ben de başvurdum çıkmadı özelde kalıyorum burası fena değil ama haddinden fazla para veriyormuşum gibi hissediyorm o yüzden düzgün bütçe kullanmaya çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpee5 -- 27 Eylül 2022; 22:58:11 >
  • alpee5 A kullanıcısına yanıt
    Birebir aynı durumu yaşadım ist geri döndüm djdndmdmsn

10kg wermistim dondugumde arkadaslar hasta zannetti

Üstelik gittiğim sehirde ortamim muhtesemdi ama yine de döndüm walla

Eğer sorun ortam filansa bekle

Konfor alanindan cikmak iyidir yaninda her zaman ailen olmicak, arkadaş cevren filan zamanla oturur tecrübe konuşuyor knk

İnsanoğlu her şeye alışır

Hakkında hayırlısı olsun başarılar dilerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BirZemanHatası kullanıcısına yanıt
    hocam bana da benzer bi şey yazmıştınız haklıymışsınız

buralar çok güzel

• yani hocam ufak tefek sıkıntılar dışında il dışı iyidir.

• Hocam zaman her şeyin ilacı biraz zaman tanıyın şehire.
    Ben bu sürecin benzerini lisede yaşamıştım ki o zamanlar 14 15 yaşında bir velettim. Tek farkı ben İstanbul'a gittim o yüzden şanslıydım tabi sizin şehirlerin durumunu bilemem.Yerinizi yadırgamanız çok normal ama bu yaşlarda artık konfor alanımızdan çıkmamız gerekiyor. Bi okul açılsın ortamlar açılsın ondan sonra akar gidersiniz

• Hocam ben de İstanbul'a taşınmıştım geçen sene okul ve ortam hiç beklediğim gibi çıkmamıştı. İlk bir hafta aşırı kötüydü. Sonra alıştım hâlâ mutsuzum ama kendimi o kadar kötü hissetmiyorum.

• Sanki gittiğiniz üniversitenin nerede olduğunu bilmiyor, nasıl bir yaşam şeklinin olduğunu öğrenemiyorsunuz. Gerçekten sıktı şu konular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3BBC98E80 -- 28 Eylül 2022; 0:36:32 >
  • Littleworld2 L kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler hocam ben de alışmaya çalışacağım

• Teşekkürler hocam hayırlısı

• Sıralamamdan çok daha düşuk özel de yazdım burayı en sona yazdım bura geldi hocam

• Al bende de o kadar Bursa'ya gitmek için her türlü yolu denerim ya. Çanakkale'ye geldim halbuki bende ama sevemeyince olmuyor işte.

• ben dönücem hocam 2. dönem herhalde

• Valla bende döneceğim alışamadım tek başına olmaya veya aileden uzak olmaya. Kim ne derse desin aile evi kadar güzel bişey yok. Bunu uzağa gidince anlıyoruz maalesef

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.