Şimdi Ara

İstanbul'u özledim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
2
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu söyleyeceğimi düşünmezdim ama o kaosunu bile özledim.kötü yaptım son sıraya gittim zonguldak yazdım bura çıktı,küçücük bir yer hiç gelişmemiş o beğenmediğim apartman ünilerinde bilgisayar mühendisliği yazsaydım keşke en azından kentimde olurdum verilen para da aynı nerdeyse inşallah seneye bir yolunu bulup geri dönerim yapacak hiçbir şey yok burada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam ben de İstanbul'dan İzmir'e geldim ben bile pişmanım istanbulu bıraktığım için şehre adapte olamıyorum aile evi rahatlığını bulamıyorum ne kadar sövsem de sevmesem de aşırı derecede özledim ve değerini anladım evimin ve odamın gerçekten pişmanım yatay geçiş olsa bugün bile gelirim
  • istanbul cennet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İstanbul'da ne var anlamadım ki

Zonguldak ile karşılaştırınca ok de onun dışında

• Istanbuldan çıkalı 10 yıl oldu.Her anından pişmanım. Olumsuzlukları olsa da özgürlüğü yeter o şehrin

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Evim orada hocam 19 yıldır çıkmadım dışarı alibeyköyü bile özledım 1 günde inşallah geri dönebilirim

• Jocker35 J kullanıcısına yanıt

Aynen öyle hocam Ankaraya falan gitmiyorsanız istanbuldan çıkmak saçma benim yaptığım gibi.

• İstanbulda 10 yıl yaşadım ordu>istanbul eksikliğini çok az hissettim

• Kişiye göre değişebilir hocam.üniversitenin kampüs falan güzel aslında da onun dışında şehirde yapacak bir şey yok mesleki anlamda ancak kendi kendini geliştirebilirsin İstanbula dönebilirsem orada en azından yaptığım işle ilgili bir şey bulmaya çalışacağım orada bunu yapabilirim bir de bütün her şeyim orada olduğu için özlüyorum umarım atlatırım

• hocam ben de İstanbul'dan İzmir'e geldim ben bile pişmanım istanbulu bıraktığım için şehre adapte olamıyorum aile evi rahatlığını bulamıyorum ne kadar sövsem de sevmesem de aşırı derecede özledim ve değerini anladım evimin ve odamın gerçekten pişmanım yatay geçiş olsa bugün bile gelirim

• Hocam nasıl gidiyor hayat

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt
    berbat gidiyor hocam hayat şimdilik İstanbul dışı yazdığım için ve aile evinin kıymetini bilemeyip KYK ya geldiğim için pişmanlıktan kafamı duvarlara vurucam

• Zonguldak daha iyi nankör adam

• Cidden hocam ya,açıkçası ben evimde kalmak istiyordum ona göre tercih yaptım şehir dışı fazla yazmadım bilgisayar istiyordum istatistik bir tane endüstri geri kalanlara da bilgisayar yazdım özel falan daha düşük sıralamalı yıllık 55 bin falan olan yerler vardı onlara da seneye daha yükselir fiyat diye yazmadım gele gele bura geldi çok küçük ya cidden evimi özledim.izmir yine iyidir çok dert etmeyin bence en azından büyük şehir

• Kyk falan çıkar ekonomik olarak istanbuldan daha iyi olur diye de düşündük o da çıkmadı özel yurtta 36 bin lira verdik yıllık masraflar falan derken 45-50 bini bulur özelden bir farkı yok aksine evimde değilim

• slytherinlisayısal kullanıcısına yanıt

Zonguldakta mi yaşıyorsunuz

• Bir çözüm bulabilirsen bana da anlat lütfen arkadaş falan yaptın mı?

• La beyler 1 ay once evden kurtuluyoz diye malatya halay ekibi yok muydu bu platformda.

Max 1 haftaya alisirsiniz kafa rahatligina sonra evin yolunu unutursunuz

• Hocam vallaha evimden hiç ayrılmak istemedim ben

• mrleadback kullanıcısına yanıt
    arkadaş falan bulamadım hocam bulacağımı da sanmıyorum bu gidişle aşırı derecede pişmanım

• alpee5 A kullanıcısına yanıt
    hocam böyle giderse 2 3 haftaya bırakıp dönerim istanbul'a. yapamıyorum çünkü cidden

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.