Yatay geçiş?
Arkadaşlar merhaba,ben şuanda Zonguldakta bilgisayar mühendisliği okuyorum ve yaşadığım şehir olan İstanbul'a geri dönmek istiyorum ama burada yatay geçiş yapabileceğim okullar belli başlı kötü diyebileceğimiz özel okullar.topkapı vs bunlara mı geçeyim yoksa zonguldakta devam mı edeyim ne dersiniz kafam çok karışık
Dersler hakkında
Merhaba arkadaşlar bilgisayar mühendisliği 1.sınıftayım derslerime çalışıyorum ama Türk dili bilişim teknolojileri ve ingilizce hariç tüm derslerim 70'in altında.algoritmadan 28 aldım,notlar bu kadar düşükken gelecek seneleri düşünmeye başladım.eğer şuan böyleyse gelecek yıllarda nasıl olacak,ne yapacağımı bilmiyorum.Ne önerirsiniz,ne yapmam gerekiyor
Geçmişten kurtulamama
Mezun senemde güzel çalıştım,iyi bir dershanedeydim her şey güzel gitti kendi açımdan en azından 60 bin falan yaparım diyordum ama çok heyecanlı biriyim denemelerde çok heyecanım olmuyordu da sınava doğru çok arttı yine de iyi yapabileceğimi düşünüyordum.tytde çok heyecanlıydım kodlanacak yerleri bile unutacak kadar salon ve sıra notu yazmamışım nasıl bir heyecansa. ayt sınavına girmeden önce tytde yazmadığım yerleri hatırladım ve sınavım iptal edilecek diye olağanüstü bir baskı birikti zaten heyecanlı olduğum için sınav iyice çöp oldu sonuç da kötü geldi daha fazla mezuna bırakamazdım artık.şansım o kadar kötü ki tercihte son yazdığım yer geldi ne zaman rahat ve mutlu olmaya çalışsam sınavdaki heyecanım aklıma geliyor eğer böyle olmasa şimdi nerelerde olacaktım diyorum kendimi bu durumdan kurtaramıyorum keşke daha rahat olsaydım
İstanbul'u özledim
Bunu söyleyeceğimi düşünmezdim ama o kaosunu bile özledim.kötü yaptım son sıraya gittim zonguldak yazdım bura çıktı,küçücük bir yer hiç gelişmemiş o beğenmediğim apartman ünilerinde bilgisayar mühendisliği yazsaydım keşke en azından kentimde olurdum verilen para da aynı nerdeyse inşallah seneye bir yolunu bulup geri dönerim yapacak hiçbir şey yok burada
Sizce mantıklı mı
Herkese merhaba önceden yazmış olduğum gibi zonguldak ceng geldi,hiç beklemediğim bir tercihti ve dumur oldum.Hiç istemediğim bir okul ve gelecekten korkmaktayım.Yatay geçiş falan deneyeceğim ancak bir şey daha kafamda var.obp kırık falan olacak ancak dilim bayağı iyidir hiç çalışmadan 7 bin yaptım bu yıl.kırık obpyle boğaziçi çeviribilim tarzı bir yer için çabalamak mantıklı mı,düşünceleriniz nelerdir?
Yatay geçiş hakkında
Merhaba herkese şimdi %100 türkçe bir bölümden %30 ingilizce bir bölüme geçmek istiyorum diyelim dersler aynı ama bir bölümü ingilizce olduğu için 1. sınıfı yeniden mi okurum yoksa dersleri saydırıp 2. sınıftan devam edebilir miyim?Cevaplarınızı verirseniz sevinirim
Berbat hissediyorum
Merhaba herkese bildiğiniz üzere tercihler açıklandı.Garanti olsun diye son sıralara yazdığım hiç beklemediğim zonguldak ceng ikinci öğretim geldi.istanbulda yaşıyorum ve şehir uzak,şehir sektöre de uzak.Staj şansım kendimi geliştirme olanaklarım ne olur diye çok karamsarım cidden bitmiş haldeyim ailem iyi yaptın yoksa açıkta kalırdın diyor ben ise çok üzülüyorum kaygılıyım ne yapacağımı bilmiyorum.
Berbat hissediyorum
Merhaba herkese 17 tane okul yazdım garanti olsun diye yazdığım hiç beklemediğim zonguldak ceng geldi.İstanbulda yaşıyorum ve uzak,sektörden de uzak küçük bir şehir gerçekten burada kendimi nasıl geliştireceğim ne yapacağım bilmiyorum ailem iyi yaptın diyor ama ben halen mutsuzum yatay geçiş falan zorlayacağım ama hiç iyi hissetmiyorum ne olacak bilmiyorum
Marmara istatistik
Merhaba arkadaşlar 137k sıralamam var hedefim cengti ama iyi yerlerde gelmiyor ben de istatistik düşünmeye başladım ytüye talep çok o olmayabilir ama Marmara olma ihtimali yüksek sizce nasıl bir okul ve bölüm?Ytü ile arasında devasa bir fark var mı?Mezun olduktan sonra iş bulma şansım ne kadar?Cevaplarsanız sevinirim.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 92
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.406 (Bu ay: 41)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 25 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar