Şimdi Ara

Sizce mantıklı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba önceden yazmış olduğum gibi zonguldak ceng geldi,hiç beklemediğim bir tercihti ve dumur oldum.Hiç istemediğim bir okul ve gelecekten korkmaktayım.Yatay geçiş falan deneyeceğim ancak bir şey daha kafamda var.obp kırık falan olacak ancak dilim bayağı iyidir hiç çalışmadan 7 bin yaptım bu yıl.kırık obpyle boğaziçi çeviribilim tarzı bir yer için çabalamak mantıklı mı,düşünceleriniz nelerdir?

• Hocam bunu biz değil siz bileceksiniz ne okumak istiyorsanız ona göre yola çıkın,bilgisa

yarı daha fazla istiyorsanız çok ders çalışıp yatay geçişi denersiniz yoks abizim bir şey dememeiz mantıklı olmaz elmayla armutu karşılaştırmamızı istiyorsunuz.

• 5k dolar maaşla işe başlayacaksın daha ne istiyorsun

• Söylediğin bölümler o kadar farklı ki. Önce hangi mesleği yapmak istediğini seçmelisin. Ayrıca hiç istemediğin bir yeri neden yazdın?
  • 7 binle zonguldak ceng mi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autghust34 -- 20 Ağustos 2022; 19:6:9 >
  • Autghust34 kullanıcısına yanıt
    Dil olabilir
  • Dil 7 bin zonguldağı da boşta kalmayayım diye yazdım öndekilerin geleceğinden emindim 15.tercihimdi o geldi
  • windstyle kullanıcısına yanıt

Bilgisayar istiyordum öne yazdıklarımın hiçbiri gelmedi kötü okulda okumaktan korkuyorum o yüzden hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.