Şimdi Ara

İstanbul'un Nişantaşı Ankara'nın Neresi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
0
Favori
7.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Mehmet.Fatih

quote:

Orjinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah

Hani böyle çok sosyetik yerler olur ya da nasıl deyim kültür düzeyinin de yüksek olduğu yerler olur.nişntaşı gibi mesela bi yer ankara'da neresidir ? izmir'de bir de ?

Kültür seviyesi buysa artık

Hocam malesef para ile kültür düzeyi arasında bir orantı var. Fakir adam kültürel olarak gelişecek fırsatları bulamıyor. Orta direk ve zengin insanların arasında yaşamak her zaman daha rahattır. İt kopuk pek olmaz, herkes kendi işine bakar. Sorunlar genelde tartışarak çözülür, basit sebeplerden kavga çıkmaz. Karı kıza sarkma olayları da daha az olur.

Zaten böyle olmasa, nezih semtteki 1+1 neden varoştaki 3+1 den daha pahalı olsunki.

• Bilip bilmeyen konuşmuş.. Gidin bi Ümitköy'e.. Ne evler var.. Ve ne paralar istiyorlar... Tunalı'da oturuyorum, buranın fiyatlarının 5-6 misli evler ve mekanlar. Arada para bol gelirse gideriz eğlenmeye

Park caddesinde bi Sortie, Manisera iş merkezinin tepesinde bi W (d^blyu) falan... Gayet güzel mekanlardır.. Gayette kazıktır. Tunalı'nın Gate66'i, Güvenlik caddesinde Overall (Hoş şimdi amele mekanı gibi oldu) vardır.
    Arjantin, Tunalı, Park Caddesi, Köroğlu...

Gece 10'dan sonra eğlenecek yer bulmak sorun değil

Gezmesini bilen adam Ankara'da da gezer, başka yerlerde de gezer

EK OLARAK: Yazmayı unutmuşum, tabi ki Bilkent'te de güzel yerler var gündüz için.. Gayet lüks Bahçeli güzeldir ama seviyesi düştü biraz..

Tunalı'da DİP var..

Ve en önemlilerinden, Hilton'daki "Murphy's Dance Bar".. Dansa ilginiz varsa Ankara'da gidilebilecek en güzel barlardan birisi Sabaha kadar açık bildiğim kadarıyla ve çok samimi bir ortam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 2 Mart 2009; 3:40:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: canozpinar

quote:

Orjinalden alıntı: OzzY™

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Ankara'da öyle bir yer olamaz. İnsanlar 11'de uyuyor orada tavuk gibi :D

Aynen öyle valla. Adamlar güzelim eğlence yerini 12'de kapatıyor. Çok küfür ediyorum öylelerine.

Bilkent bile saat 10-11 den sonra hayalet okula dönüyor. Tek açık yer esat

Ah Antalyam ah

Esat kalktı diye duymuştum

Eski yerinden biraz daha aşağıda yeniden başladı.

ozaman bi uğramak lazım

• ankara'ya ilk geldiğimde gençlik parkı böyle değildi, daha güzel bir görüntüsü vardı
    halkı eğitmedikten sonra her taraf güzel olsa ne olur, yamyamlar gibi gezenler var ortalıkta. uyuz oluyorum resmen. etrafa zarar verdikçe mutlu oluyorlar

şimdi bu adamlar varken gel de ulus taraflarında birşeyler yapmaya çalış
    valla buradaki hayat düzenini gördükten sonra mümkün değil istanbulu aramıyorum. hayat 20 yaşına gelip oralarda buralarda eğlenmek değil sadece. siz istediğiniz kadar eğlence mekanı kıyaslayın, ankarada deniz var mı deyin, ankaralılar eğlenecek şeyi de her zaman buluyor.
    7 şehirde uzun süreli kaldım, içlerinden gitmeyi isteyeceğim son şehir antalyadır, sonra kayseri ile istanbul gelir ve ikisi de aynı derecededir benim için.

• Ankara'da semtler arasında çok çok fazla uçurum yok.Elbette var ama İstanbul kadar değil.
    Nişantaşı'nda bir AVM'ye gittik.İsmi aklımda değil Bir takım elbise 5000 TL.Ortalama her mağazada fiyatlar normalden 5-6 kat fazla.Yemişim öyle AVM'yi.

Burjuva Nişantaşı'm olcağına hiç olmasın,ben memnunum Ankara'mdan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

Ankara'da semtler arasında çok çok fazla uçurum yok.Elbette var ama İstanbul kadar değil.
    Nişantaşı'nda bir AVM'ye gittik.İsmi aklımda değil Bir takım elbise 5000 TL.Ortalama her mağazada fiyatlar normalden 5-6 kat fazla.Yemişim öyle AVM'yi.

City's Nişantaşı'dan bahsediyosun herhalde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: snsnc

quote:

Ankara'da semtler arasında çok çok fazla uçurum yok.Elbette var ama İstanbul kadar değil.

City's Nişantaşı'dan bahsediyosun herhalde.

hah işte orası
  • izmir de alsancak-karşıyaka
  • quote:

Orjinalden alıntı: barocka

izmir de alsancak-karşıyaka

Alsancak kültür seviyesinin fazla olduğu yerler deyildir arka sokaklarında uyuşdurucu kadın ticareti var nereye alsancak
  • istanbulla ankarayı nasıl karşılaştırırsınız ya ?
    istanbulda ki sosyal imkanların yüzde 3ü yok ankarada.
  • İstanbul'un Nişantaşı-Caddesini ne Ankara'da bulabilirsiniz ne de İzmir'de...(Kaynak:Ben İstanbulda oturuyorum,4 sene Nişantaşında okudum,Anne tarafı Ankarada)

Açıkça söylemek gerekirse İstanbul ne İzmir ile kıyaslanır ne de Ankara ile...Ankara başkent olmasaydı normal bir Anadolu şehrinden farkı kalmayacaktı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 2 Mart 2009; 11:32:33 >
  • dikmen çankaya cebecidir belki ama hiç birisi nişantaşı gibi olamaz yanına bile yaklaşamaz zaten ankara niye başkent onuda anlamış değilim gitsin artık şu kalabalık ya istanbula adamın birisi demiş dünya tek bir ülke olsaydı başkent istanbul olurdu demiş bizdede istanbul var başkenti ankara yapıyolar ne acayip bir ülke ya burası
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Ankara'da öyle bir yer olamaz. İnsanlar 11'de uyuyor orada tavuk gibi :D

bilmeden konuşuyorsun. doğal olarak saçmalıyorsun.
  • @ OzzY™

Uzak demezsen eğer aşağıdaki hastanenin yakınına son çare diye bir yer açıldı esattan 1000kat daha güzel yapıyor. İkramlar da güzel. Geçen gittik bi yandan bizim siparişleri yapıyor bir yandan mangalda hellim sarımsak patlıcan falan pişirip veriyor. Numarasını da verdi adam gelmeden arayın atarım ben diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozpinar -- 2 Mart 2009; 13:49:42 >
  • Nişantaşını gözünüzde fazla büyütmeyin güzel bir yer değil sosyetik mekan süreyya ağaoğlu sokağı var nerdeyse birçok sinema tiyatro oyuncusu burada oturuyor, valikonağı caddesinin alt bölümleri teşvikiye hüsrevgerede ve maçka başları güzel diğerleri kalabalık dükkanların bulunduğu bir yer insanları alışveriş yaptığı yemek yedikleri yerler.Nişantaşındaki ev sahipleri rum ve ermeni kökenli insanlardır zaten binaların çoğuda vakıflarındır Nişantaşında cadde ve kuru kalabalıkdan başka pek bişi yoktur.Amerikan Hastanesi ver teşvikiyedeki cafeler olmasa pekde kalabalık bir yer olmaz. Bunun yanı sıra tenekeciler dedikleri neredeyse 10 sokakdan fazla tekstilcilerin bulunduğu yerlerde vardır. Merkezi bir yer ve ulaşım olanakları yüksek arabaya ihtiyaç duymassınız helede öğrenci akbiliniz varsa 2 tl ye 5 vesait değiştirebilirsiniz Ama Ankarada böyle bir yer olamaz ilk mesajımda dediğim gibi hele taksim gibi hiç olamaz

Bunun dışında istanbulda Pier loti süleyman seba caddesi beşiktaş eminönü kadıköy Cevahir alışveriş merkezi
    Eyüp Sultanahmet beyazıt emirgan taksim harika yerlerdir. Kışın sıkılmıcanız bir yer ancak yazın gerçekten boğucu bir yer olur sadece yazın gelip değerlendirmeyin Nisan ayı ve eylül ayında daha güzel olur

• quote:

Orjinalden alıntı: çakaLcık

i melih yıkmadan önceki bentderesi

vay ibrahim vay
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacklotus

Ankara öle çok çok güzel yerler yok ama lüks istersen yine park caddesi yada tunalı arjantin tarafı diyebilirim, öle orta sınıf olarak dersek bahçeli var ama ayağa dolaştı oda.geçen park caddesindeki sortiye gittik güzeldi baya

cumartesi oradaydık
  • quote:

ucuzmuş yine o ben beymenden baktım bir beyaz çeket 12 bin ytl den indirim ile 7 bin ytl ye inmişti
  • Sincan - vatan caddesi

bu arada sincanı beğenmeyenleri gerçekten anlamıyorum onlar nerede yaşıyorlar monte carlo da falan mı da sincanı beğenmiyorlar
  • quote:

@ OzzY™

Uzak demezsen eğer aşağıdaki hastanenin yakınına son çare diye bir yer açıldı esattan 1000kat daha güzel yapıyor. İkramlar da güzel. Geçen gittik bi yandan bizim siparişleri yapıyor bir yandan mangalda hellim sarımsak patlıcan falan pişirip veriyor. Numarasını da verdi adam gelmeden arayın atarım ben diyor.

deneriz bakalım eyw
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.