Şimdi Ara

İstanbul'un Nişantaşı Ankara'nın Neresi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
7.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istanbulun en sosyetik yeri nişantaşı değil.ankarada bi fikrim yok izmirde alsancak olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mad skillz

Oran veya Arjantin Cad.

arjantin caddesi mi? kala kala üç tane kafe kalmış. bi cacık olmaz ordan
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaNeRR

Ankarada 'BİLKENT' bence

yok daha neler
    Ankarada yok bence öyle bi yer

İzmirde Alsancak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Ankara'da öyle bir yer olamaz. İnsanlar 11'de uyuyor orada tavuk gibi :D

Aynen öyle valla. Adamlar güzelim eğlence yerini 12'de kapatıyor. Çok küfür ediyorum öylelerine.

Bilkent bile saat 10-11 den sonra hayalet okula dönüyor. Tek açık yer esat

Ah Antalyam ah
  • quote:

Orjinalden alıntı: canozpinar

quote:

Aynen öyle valla. Adamlar güzelim eğlence yerini 12'de kapatıyor. Çok küfür ediyorum öylelerine.

Ah Antalyam ah

tek açık yer esat öyle mi?

tunalıya sakaryaya falan da bak 12 den sonra

• İzmirde ; Alsancak bana göre .. Ama karşıyaka'da öle sayılır ..
  • quote:

quote:

Ah Antalyam ah

Esat kalktı diye duymuştum

• Ankara'nın en canlı yeri Hafta sonları alışveriş merkezleri , Aslında Ankarayı içerisinden geçen Eskişehir yolu sınıf olarak 2 ye ayırıyor ümitköyden Çankaya ya kadar her arabanın 10 da 7 si bayan şöför ve araba kullanmayı bileni yok altlarında otomatik vites solu kapatıp 50 ıle gıdıyorlar
  • Nisantası veya taksim gibi yerler sadece ilce olarak bi ankara+izmir ederler

ayrıca dogma buyume istanbulluyum istanbul sizin bildigniz gibi surekli kapkac veya baska olayların yasandıgı bir yer degil nufus cok olunca boyle pislikler de cok oluyor haliyle
  • 5 sene sonra çukurambar
  • Bahçeli 7.cadde tabi gözlük takıp insanı bezdiren iğrenç müzik dinleyenlerden rahatsız olmıcaksan , Arjantin biraz daha pahalı ve kaliteli mekanlar var ama bir kaç tane kaldı ...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Nişantasını görmedim bir muhittenmi yoksa canlı bir caddedenmı bahsediyorsunuz.
    Cadde olarak en yakın TUNALI HİLMİ
    Semt olarak birkaç yer var ama kendine kabuk ören ve ayrılan BİLKENT ÇAYYOLU ÜMİTKÖY
    hem muhit olarak hemde eglence yerleri olarak herşeyin olduğu şimidide PARKCADDESİ ilede cadde kavramının geliştiği buralar var.
  • Tunalı arjantin falan çok çakal falan doldu artık,park caddesi falan daha kaliteli ordan..Ankara güzeldir,İstanbul baya güzeldir,bebek starbucks falan muhteşemdir hatta..Ben bilkentte okuyorum,ankaradan memnunum ama eğer karşılaştırdığımız kategori gece hayatı ve kalite gibi konularsa İstanbul her türlü öndedir,Ankaraya diyen boş konuşur..
  • Ankara öle çok çok güzel yerler yok ama lüks istersen yine park caddesi yada tunalı arjantin tarafı diyebilirim, öle orta sınıf olarak dersek bahçeli var ama ayağa dolaştı oda.geçen park caddesindeki sortiye gittik güzeldi baya
  • Bazı arkadaşlar tunalı bahçeli demiş

5-6 yıl önce belki olabilirdi ama artık öyle birşey yok bahçeli komple it çakal..Tunalı zaten hiç söylemiyorum torba bile tutuluyor...Yeni doğandan hıdırlıktan ne kadar uzaktaki? Yürümeye 45 dakika 1 saate çıkılabiliyor...kısacası tunalı berbatlaşmış...

Ankaranın en güzel yeri çankaya gazi osman paşa ve civarlarıdır...Çankaya tunalıya yakın değilmi diyeceksiniz yakın ama itin çakalın oralarda yapabileceği birşey yok onların işi tunalıda

Fakat buralar bir nişantaşı kadar lüksmüdür bilemem...Ama Ankaranın en güzel yerleridir..

• quote:

Orjinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah

Hani böyle çok sosyetik yerler olur ya da nasıl deyim kültür düzeyinin de yüksek olduğu yerler olur.nişntaşı gibi mesela bi yer ankara'da neresidir ? izmir'de bir de ?

Kültür seviyesi buysa artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzzY™

quote:

Orjinalden alıntı: CaNeRR

Ankarada 'BİLKENT' bence

yok daha neler
    Ankarada yok bence öyle bi yer

İzmirde Alsancak

Cok seviyorum ben orayı yaw

• quote:

Orjinalden alıntı: OzzY™

quote:

quote:

Ah Antalyam ah

Esat kalktı diye duymuştum

Eski yerinden biraz daha aşağıda yeniden başladı.

• Ankara'da Çankaya semtinin tamamına yakını Türkiye'nin en modern semtlerindendir.Çankaya,Çankayadır.Türkiye'nin yönetildiği yerdir.Moderndir,Klastır.Istanbulun semtleriyle kıyaslamak yanlış ama herhalde illa bir semt seçecek olsak Çankaya olurdu bu. Sincan-Çubuk-Haymana-Keçiören-Çinçin-Altındağ gibi yerlerden aman uzak durun..!

Bu arada,galiba Esattaki pavyonlar hala açık

İstanbul'un Nişantaşı Ankara'nın Neresi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 2 Mart 2009; 3:13:37 >

• Ankara'da hiçbirşey yokki. Kızılay, bahçeli 7.ci cadde, tunalı hilmi çankaya arjantin cad. Bitti.

Avm'ler her şehirde var, zaten bayıyo bir yerden sonra.

Ayrıca yukarıda birinin dediği gibi, ankara'da gece insanlar gezmeyi sevmiyor. Memur kenti ne de olsa.

Ankara ölü bir kent gerçektende.

istanbul biraz daha tehlikelidir ama her dakika kapkaç falan olmuyor. İstanbul'un pis semtleri vardır, nezih yerleri vardır. Onları bilirsen bişi olmaz.

Ankara'daki bütün güzel mekanları toplasan bir istiklal caddesi etmez. Hele bir bağdat caddesi hiç etmez. İstanbulda tonla gezilecek yer var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.