Şimdi Ara

İstanbul'un Nişantaşı Ankara'nın Neresi ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
7.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: emrcan

quote:

Orjinalden alıntı: blacklotus

Ankara öle çok çok güzel yerler yok ama lüks istersen yine park caddesi yada tunalı arjantin tarafı diyebilirim, öle orta sınıf olarak dersek bahçeli var ama ayağa dolaştı oda.geçen park caddesindeki sortiye gittik güzeldi baya

cumartesi oradaydık

çıplak djyi gördünmü

• quote:

Orjinalden alıntı: optiboy

quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

doğdugumdan berı istanbulda yasşıyorum . anne tarafım ankaralı bu nedenle gıtmıslıgım var en son gecen bayram gıttım ankaranın ogle bır yerı yok . gercekten ölü şehir

Tinercilerin, kapkaççıların, travestilerin yol kesip gasp yaptığı bir şehir kadar canlı olmayabilir. Eğer sen bunların olmadığı bir şehir için ölü ifadesini kullanmayı tercih ediyorsan yapabileceğimiz bir şey yok.

buna ek olarak bahçeli evler 6. cadde geceleri yeterince hareketlidir.Tunalı ve arjantin oralar daha güzel tabi...
    Ve tekrarlamakda yarar vardır Ankara diğer büyük şehirlere göre daha güven içerisinde sokaklarıdna geze bileceğiniz bi şehirdir !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raistlin2212 -- 3 Mart 2009; 4:19:01 >

• istanbul'u o kadar da iğrenç bir yer değil. Ona bakarsanız kızılay saat 9 dan sonra it kopuk kaynıyor. İstanbul'un nezih yerleri vardır, türkiye'de hiçbir yer başedemez. İstanbul'un gecekondu semtleri de var, yine türkiye'de hiçbir gecekondu semtinde olmayan cinsten it kopuk kaynar. Bütün mesele nereye gidip nereye gitmemek gerektiğini bilmek
  • Memur adamların işi olmaz eğlenceyle...Herkes kendi derdinde bir yerden bir yere giderken en az 50 insanin koluna çarpıyorum.Adam ne yapsın Allah bilir ne düşünüyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

sincan lale meydanı...

quote:

Orjinalden alıntı: THR

Sincan - vatan caddesi

bu arada sincanı beğenmeyenleri gerçekten anlamıyorum onlar nerede yaşıyorlar monte carlo da falan mı da sincanı beğenmiyorlar

Sincan gibi memleket mi var be...Banliyö trenine kurban olduğum.

Sincanın sadece adı çıkmış, çok güzel bi yerdir, tabii çok aktif kalmak istenleri sarmaz ama kötü bir yanı da yoktur.Yaşanılası yerlerden biridir Sincan.

Konuya cevaben, Sincan - Lale diyorum.

• ankara bana göre başkent olması haricinde bir özelliği olmayan sıradan bir anadolu kenti. ne istanbulla kıyaslanabilir ne izmitle ne izmirle. ankara illa kıyaslanacaksa anca kayseriyle konyayla filan kıyaslanabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oeste

Çankaya ve Bİlkent derim zaten gittiğinizde pahalı arabalar gözünüze çarpıcaktır 18 yaşındaki çıtır kızların cooper ya da 4wd araçları kullandığı mekanlardandır güzel cafeler var kaliteli hatun kaldırıcaksan bu mekanlara abanacaksın ama dersenki sevdiğim kız beni korusun kollasın ,kolları kıllı olsun o zaman keçiören-çinçin-etlik-yenidoğan tarafına aban

Bu arada eklemeyi unutmuşsun.

İstanbul'un Nişantaşı Ankara'nın Neresi ?

Her konuda Oreo'nun reklamını yapman şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 3 Mart 2009; 11:02:37 >

• Ankara ya 3 defa gittim. 3 ündede farklı semtlerini, ilçelerini gezdim. Herbirinde bir öncekinden daha fazla sıkıldı ruhum.
  • Ben nisantasında oturuyorum aılem ıle bırlıkte ama oturulucak gibi bir semt degıl ev kendımıze aıt ama apartmanımızda bulunan bodrum katı 1+1 1.100tl den kira ya verilmis.dogalgaz faturası 300tl den asagı gelmıyor elektrık+su+telefonlar 150 200tl arası yanı ınsanın dedesi sabancı koc olmadıktan sonra ıstanbul da besıktas bebek gibi semtlerde oturulmaz

alısverıs merkezlerının anca onunden gecılır bir takım elbise 1000 ile 10000tl arası degısıyor ayakkabı desen en kotu 200tl yanı nısantası gıbı bır yerın bu kadar lukse kacmasını hala anlamadım 10senedir burada yasıyorum
  • hepinize teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: barman

quote:

Orjinalden alıntı: oeste

Çankaya ve Bİlkent derim zaten gittiğinizde pahalı arabalar gözünüze çarpıcaktır 18 yaşındaki çıtır kızların cooper ya da 4wd araçları kullandığı mekanlardandır güzel cafeler var kaliteli hatun kaldırıcaksan bu mekanlara abanacaksın ama dersenki sevdiğim kız beni korusun kollasın ,kolları kıllı olsun o zaman keçiören-çinçin-etlik-yenidoğan tarafına aban

Bu arada eklemeyi unutmuşsun.

İstanbul'un Nişantaşı Ankara'nın Neresi ?

Her konuda Oreo'nun reklamını yapman şart.

BU OREOYU NEREDEN BULURUM

• ANkara'da zorlasanız anca doru düzgün 1 yer bulursunuz ki onuda herkes farklı bişey diyor.Sayayım hemen güzel İstanbul'umuzun güzel yerlerini aklıma gelenleri;Kadıköy,Moda,Bağdat Caddesi,Çamlıca Tepesi,Kanlıca,Çengelköy,Etiler,Bebek,Ulus,Levent,Nişantaşı,Osmanbey,Taksim...
  • Eğlence boyutundan bakılırsa Ankara derim.

beyoğlu bi zaman 8 tl içki parası dışında tek kuruş harcamışlığım yok

ama ankarada 2000 tl 'i buldu yaptığım masraflar(otel,içki ,vs )
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

quote:

Ankara öle çok çok güzel yerler yok ama lüks istersen yine park caddesi yada tunalı arjantin tarafı diyebilirim, öle orta sınıf olarak dersek bahçeli var ama ayağa dolaştı oda.geçen park caddesindeki sortiye gittik güzeldi baya

cumartesi oradaydık

çıplak djyi gördünmü

çıplak dj geçen haftaydı bu akşam party vardı ona gittik

• quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

Çorlu da ise

Kore dir.

• quote:

Orjinalden alıntı: exerion

Nisantası veya taksim gibi yerler sadece ilce olarak bi ankara+izmir ederler

ayrıca dogma buyume istanbulluyum istanbul sizin bildigniz gibi surekli kapkac veya baska olayların yasandıgı bir yer degil nufus cok olunca boyle pislikler de cok oluyor haliyle

kardesım kusura bakma ama neden ilçeyle mahalleyi karıştırıoruz anlamıorm.nişantaşı ve taksim ilçe değilki nişantaşı şişliye taksim beyogluna bağlı lütfen
  • istanbul ile ankarayı kıyaslayan zihniyete burdan üzülüyorum

cok para harcamayı pahalı olmayı kalite sanan aptallara ise gülüyorum....

dünyanın en kral yerinde de olsanız arkadaslarınız yoksa orası sizin için bir anlam ifade etmez...

yeri kaliteli yapan ortamı dır ki istanbulun ortamı olmadıgını oradaki insanların p*çlik peşinde kostugunu hepimiz biliriz yani uyanık olmazsan her an ayakta s***lebilirsin :) (istanbulda uzun sure bulunmus biri olarak) ankara istanbula gore daha sadece daha janjansız huzurlu bir şehirdir hangi saat olursa olsun sokaklarında huzurla gezebilir kız arkadaslarınızla huzurla takılabilirsiniz çakal çukal tipler cok nadir gorulur özellikle bahcelievler taraflarında....
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeCkhO

kardesım kusura bakma ama neden ilçeyle mahalleyi karıştırıoruz anlamıorm.nişantaşı ve taksim ilçe değilki nişantaşı şişliye taksim beyogluna bağlı lütfen

istanbul'da kimse ilçeleri sallamaz. Semt isimleri önemlidir asıl.
  • 20 senedir doğma büyüme istanbulda yaşıyorum ve taksime 5 dk'lık mesafedeyim her türlü pisliği, gece hayatını en elit mekanı da bilirim uyuşturucu satılan yeri de.

Ankaraya 2 kere gittim ama çok eskidendi o yüzden ortam bilmediğimiz zamanlardı. İzmirdeydim geçen ay ve geçtiğimiz sene. Karşıyakada kaldım konak-alsancak vs izmirde iyi denilen yerleri gezdim. Eğer alsancak falan iyiyse taksim mükemmel demektir. Oturabileceğiniz sahilde 10 mekan ya var ya yok, canlı müzik yapan 10 tane mekan sayamazsın sahil boyunca.

Ben taksimde en az 20 tane gay bar, 20 tane disco vs vs (gay bar yanlış anlaşılmasın ne kadar çeşitlilik olduğunu belirtmek adına verilmiş bir örnektir) sayarım. Merdivenaltı olanları hesaba bile katmıyorum.

İzmirde o sahildeki mekanlar falan en fazla nevizadeye denk gelir, nevizade de sadece beyoğlunda bir sokaktır.

• hala elma ile armutu kıyaslıyorsunuz istanbul 12 milyon izmir ise 4-5 milyonluk bir şehir bırakta o kadar çeşitlilik istanbulda olsun....

anlama problemi çeken arkadaslar varsa onlar için daha vurgulu ve büyük font kullanarak anlatabilirim....
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.