Bildirim
Istanbul üniveristesini seçenler sürpriz ile karşılaşabilir
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu da haksızlığın başka şekilde söylenişi. Adamların yarısı kadar puan yap git türkiyenin en iyi okullarından birinde oku -
Önemli olan eğitim sonuçta o kadar da kafaya takılcak bir şey değil bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferula -- 6 Ağustos 2016; 14:43:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kingslanding
Bir sürü insan tarihi dokusu nedeniyle istanbul üniversitesini seçti fakat fatih üniversitesi ve m.hüdavendigar üniversitesinin binası istanbula devredilmiş. Kayıt olurken sorduğunuzda "Balmumcuda okuyacaksınız." sözünü işitebilirsiniz.
Hangi fakülteler için geçerli bu durum?
Belli olmaz belki de hiçbiri için böyle bir şey olmayacak. Ben sadece ihtimali dile getirdim.
yok kardeş öyle bir şey yök fetöcü üniversitelerde okuyanlar kendi sıralamalarına uygun olarak tercih yapacaklar dedi.yatay geçiş gibi yani. -
Orası öyle de binalar boş kalmayacak.
binalar üniversitelere devredilmedi devlete devredildi ne alakası var. -
Tabelaların değiştirildiği ile ilgili bilgi aldım. Umarım dediğiniz gibidir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X