Şimdi Ara

## İstanbul Üniversitesi / 2015 Girişliler 80+ OLDUK / Facebook Whatsapp AKTİF ## (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
683
Cevap
22
Favori
19.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunlarin hepsi muamma iste. Su okulun ogrenci isleri niye boyle berbat bastan savma anlamadim gitti. Ulan okul acilacak ders secemiyorum daha 2 keredir bugun git yarin gel deniliyor ne kadar sacma bi sistem ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okul 14ünde başlıyor mu ben de merak ediyorum. Bayramdan dolayı kimse gelmez diyenler var. Bir de whatsapp grubu hala aktif mi?
  • Git gel yapıp duruyoruz yazık ya. 14-18 eylül arası belgelerimi almaya gidicem okulun açılma tarihi belli değil, dersler ne zaman belli değil. bilen biri aydınlatsın lütfen arkadaşlar. telefonu açan yok zaten öğrenci işlerinden söz etmiyorum bile

• Hasta olduğum için yarınki hazırlık sınavına giremiyorum. :(
  • Ben de mera ediyorum. Ertelenirse daha iyi olur.çünkü +10 saat yoldan gelecekler var. Biraz o insanlar da düşünülmeli

• Hazırlık sınavı bugün olmuş, ben ayın 10unda zannediyodum. Neyse zaten giremezdim yarın olsaydı da. 10unda değil miydi?
  • Okulun anlaşmalı olduğu bir banka var mıdır arkadaşlar yani banka kartı alıp yıllık para ödemeyeceğimiz.
  • Okul 14'ünde başlıyormu kesin ?. Ayrıca ders programı ne zaman gelecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thy666

Okul 14'ünde başlıyormu kesin ?. Ayrıca ders programı ne zaman gelecek ?

Hiç kimsenin bilgisi yok mu? Whatsapp grubunda olan varsa sorabilir mi? Belki orda bilen vardır. 14'ünde mi açılıyor şimdi?

• Benim fakülte sayfasında oryantasyon için gün ve saat verilmiş ayın 28'ine bu durumda o zaman mı başlayacak acaba ?. Önümüzdeki hafta bi gidip bakarım.
  • Ders programı ne zaman belli olucak ?
  • ben de merkezi yerleştirme ile psikolojiye geçiş yaptım hayırlısı olur umarım
  • Arkadaşlar ben hazırlık okuyacağım diye ders seçimi vs. hiç bir şey yapmadım bir sorun olur mu ? sınavdanda kaldım bu arada 20 almışım.
  • Ben isteğe bağlı hazırlık okumak için dilekçe vermiştim bu ne zaman sonuçlanır ?

Abi bu nasıl bir okul nasıl bir sistem diğer üniversiteler başladı,ders programı çoktan belirli benim 2 gün sonra açılıcak okulumda hiç bi şey belli değil.
  • arkadaşlar kusura bakmayın çok uzamış konu okumadım ama tüm hazırlıklar yabancı dillerdemi şimdi okadar insan nasıl o binaya sığcak açıkcası sasırdım mühendislik fak hazırlık avcılarda diye birinden duydum ama pek güvenemedimde bilen arkadaş yazabilirmi
  • Hazırlık sınavına girmedim, AKSİS'e girdiğimde 'DersAlma' bölümünde hiç bir şey seçilmiyor yani bomboş, burdan bir işlem yapmıyor muyuz?
  • Ben de sınavı geçtim ama ders secemiyorum hala deli olucam telefonlara da çıkmıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: 35bna

Arkadaşlar ben hazırlık okuyacağım diye ders seçimi vs. hiç bir şey yapmadım bir sorun olur mu ? sınavdanda kaldım bu arada 20 almışım.

Ben de hazırlık okuyacağım. ders seçilmiyor zaten aksis'e girince seçebileceğimiz bir ders çıkmıyor. özlük bilgilerinde statü hazırlık okuyor diye gözüküyorsa ders falan seçmeye gerek yok bence. ben de seçmedim ders.

• Merhaba Üniversiteli!

15-25 yaş arası gençlere hitap edecek GENÇ GİRİŞİMCİLER PLATFORMU NU KURUYORUZ!!
    5 ayrı alandaki gençler biraraya geliyor! İşletme, Ekonomi, Uluslararası Ticaret, Pazarlama,Halkla ilişkiler

Fakat bir eksikliğimiz var, FİNANS!
    Evet, Bir Finans eksikliğimiz var ve bizde fonlabeni aracılığıyla bir fon açtık
    Küçük destekler Büyür, Projeler Gerçekleşir

Senin desteğine ihtiyacımız var

BU SENİN PROJEN
    Sende gel, Sende Destek ol

Detaylar :

http://www.fonlabeni.com/proje/detay/4866/genc-girisimciler-platformu

• ayın ikisinden beri ders seçimin "danışman onay bekliyor" yazıyor. Bugün son gün hala onay falan yok. Cidden ne olacağı belli değil, pazartesi açılıyor mu açılmıyor mu o bile belli değil. Böyle okulun ben gelmişini geçmişini. Daha başlamadan tiksindirdi kendisinden.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.