Şimdi Ara

## İstanbul Üniversitesi / 2015 Girişliler 80+ OLDUK / Facebook Whatsapp AKTİF ## (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
683
Cevap
22
Favori
19.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, birkaç sorum olacak, öncelikle AKSİS'e yeni kayıt nasıl yapabilirim ? Pasaport no soruyor ancak pasaport sahibi değilim. Hem okul neden böyle bir şey istiyor ki ? Ders seçimi için buradan seçim yapmam gerekli sanırım.

İkinci olarak üniversitede e-devlet kaydı yaptırmama rağmen hazırlık sınav listelerinde adım yoktu ve sınava giremedim. Bu ne anlama geliyor ? Nasıl olabilir bu ? Bölümüm ingiliz dili ve edebiyatı.
  • millet çapa ce cerrahpaşa tıp ilk 3 sınıf avcılara taşıncak die haberler vardı taşındılar mı?
  • Avcılar da yarin ilk gün nasıl olur biraz bilgilendirin stres yaptım
  • Bağzı arkaslar okulun p.tesi baslamama ihtimalini soyluyolar dogru mu bu? basliyosa saat kacda basliyo dersler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sulfigo S kullanıcısına yanıt
    Bende baya heyecan yaptim bakirkoy kampusundeyim ftr okuyucam nasil gecicek bu ilk gun merak ediyorum

• Arkadasım avcılar kampusunde ama bugun gitti hicbi sey goremedi sınıf ders falan onlar icin bu hafta ders var mıdır sınava girdi daha ders kaydı cıkmadı ?
  • okul başladı daha ders programı yok, ders onayı yok. bilgilendirme, duyuru bile yok.
  • yarın ekonometri bölümü için ders var mı arkadaşlar?
  • arkadaslar merhaba,

bugun oryantasyon egitimi vardi sanirim ama malesef katilamadim.

neler anlatildi acaba? icinizde katilan var mi?
  • elkelk E kullanıcısına yanıt
    Bende sonuna yetişebildim iktisat fakültesinin oryantasyonuna, pek bir şey olmamış sadece birkaç kulüp tanıtılmış bir de ders programı nereye asılmış onları söylemişler.
  • ingilizce iktisatta olup okula giden var mı? hazırlık okuyacaklar 1 ekimde başlıyor kesin değil mi

• cikolata5 C kullanıcısına yanıt
    Hazirlik okuyucakmisin hocam sen? Birde okumayacaksan ders secimi yaptin mi onaylandimi derslerin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • snncbc S kullanıcısına yanıt
    Hazırlık yok bizim bölümde. Ders seçimi yaptım onaylandı da seçmeli derslerden birinde reddedildi yazıyor sanırım az kişi seçince öyle oluyormuş bugüm.öğrenci işleriyle konuşucam onu. Sizin hangi bölümdü?

• Bu kampüskart olayı ne o olmadan yemek alamıyor muyuz ?. Bir de yemek fiyatları nasıl yemekler güzel mi gençler ?.
  • yemek için öğrenci kartına para yükleniyor diye bliyorum

• Bir türlü kaydı tamamlayamadık ama inşallah bitecek. Ekle beni de, bilgisayar mühendisliği avcılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kitmaker

Daha alamadım ama üst dönemde arkadaş var ordan biliyorum, ilk yemek 1,25 ikinci ise 6,5 olması lazım. Hem iett kart hem de okul kartın tek kart olmuş oluyor

Anlamadım dostum tam.
  • Bugün aldım kartları iki kart verildi. Öğrenci kimliği ve istanbulkart o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kitmaker

Ön tarafı iett arka tarafı okul kart gibi diye biliyorum, inşallah yarın sistem bozuldu gibi ucuz bahanelerle erkenden mesai bitirmezlerse kaydımı tamamlayıp sahip olacam. Yemekhane girişinde kart basıyorsunuz 1.25 lira alıyor, ikinci yemeği yemek istersen 6.5 lira ödüyorsun.

Bende pazartesi aldım iki kart verildi dostum şuan için iki kart bi arada yok heralde yukarıdaki arkadaşımızın da dediği gibi öğrenci kartını kullanıyoruz veya farklı bişey varsa bilen biri söylesin lütfen.

EDİT: Avcılar kampüsünde olay farklı olabilir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thy666 -- 16 Eylül 2015; 0:08:21 >
  • thy666 T kullanıcısına yanıt
    Evet aynen öyleymiş. Eski mesajları ediyliyorum. Pilot uygulama vardı benim dediğim şekilde fakat bizim okulda bu söz konusu değilmiş demekki

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.