Şimdi Ara

## İstanbul Üniversitesi / 2015 Girişliler 80+ OLDUK / Facebook Whatsapp AKTİF ## (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
683
Cevap
22
Favori
19.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hukuk ders programı sınıflar vs açıklandı mı? Açıklandı ise linki atar mısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35bna 3 kullanıcısına yanıt
    Avcilarda muh fakultesi. Bi tek su urunleri muh. Beyazitta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snncbc

Avcilarda muh fakultesi. Bi tek su urunleri muh. Beyazitta.

Aynen dün gittim hemen döndüm 3 kişi vardı niye acaba ? hocada gelmedi yarım saat bekledim.
  • Arkadaşlar bu Avcılar yerleşkesinde yemekhane nerede tam olarak ?
  • Dış Ticaret(Uzaktan Öğretim) kazanan veya okuyan var mı ?
  • Arkadaşlar, seneye inşallah İstanbul Üniversitesini hedeflemekteyim. Bir sorum olacaktı, Siyasal Bilimler ve Uluslararası İlişkiler bölümünü önerir misiniz? İş olanakları vs. nelerdir ?
  • Avcılarda mühendislik okuyan arkadaşlardan, Zekeriya Doğruyol hocadan Fizik 1 dersi alan biri konuları yazabilir mi acaba
  • bugün edebiyat fakültesinde çevik kuvvet falan vardı mevzu ne bilen var mı?
  • Arkadaşlar AKSİS'ten öğrenci belgesi talep edersek ne oluyor ? yazıcı ile evde çıkarabiliyor muyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35bna

Arkadaşlar AKSİS'ten öğrenci belgesi talep edersek ne oluyor ? yazıcı ile evde çıkarabiliyor muyuz ?

e-imzalı belge talep ediceksin zaten o da 1 gün sonra aksis de oluşuyor ve çıkartıyorsun kendin eğer ıslak imzalı lazım ise onu normal belge olarak talep edip okuldan alıyorsun
  • ssk vericem sigortayı açtırmak için ıslak imza gerekir mi ?
  • 35bna 3 kullanıcısına yanıt
    E devletten cikar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35bna

ssk vericem sigortayı açtırmak için ıslak imza gerekir mi ?

gerek yok e-imzalı olanı kabul ederler çıkarabilirsin
  • Arkadaşlar zorunlu hazırlıktan kaldığım için yeni kayıt olmaya gideceğim. İşler nasıl yürüyor . Önerdiğiniz hoca var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim. Bölümüm Türkçe İktisat.
  • Lojistik okuyan pm atabilir mi acaba ??
  • Vay be bende bu forumda acmistim konuyu okul bitiyor turkce iktisatlar sinavlara 2 hafta kala calisin yoksa benim gibi alttan 7 dersiniz olur

Okul 4 senede bitiyor rahat olun ama izdirap cektiriyor alttan donem basina 11 ders alan adam bitirdiyse herkes bitirir 4 senede

• bitti mi finaller
  • Siyasal Bilgiler Fakültesini kazanan arkadaşlara üzüldüm. Binayı göremediler maalesef. :) Neyse ki ben 1 sene kampüsteki binada eğitim görebildim.
  • Smokelife S kullanıcısına yanıt
    Fark edilsen bile bir şey olmaz kasma o kadar.
  • Ben orman fakültesindeyim bisey soracam iü de snifta kalma varmi 1.80 felan bi mevzu diyolar altinda kalirsan 2.sinifin derslerini alamiyon 1. Sinifinkileri vermeden varmi boyle bisey ya

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.